Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ
Модератор: Общи модератори
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ
Говори на тема асансьори в народното събрание
Евала Диляне, държа се перфектно на ниво, въпреки, че репортерката всячески се опитваше да те подхлъзне! Радвам се, че хора като вас изпълняват държавните поръчки.
Направиха ви хубава реклама!

Евала Диляне, държа се перфектно на ниво, въпреки, че репортерката всячески се опитваше да те подхлъзне! Радвам се, че хора като вас изпълняват държавните поръчки.
Направиха ви хубава реклама!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Не го познавам лично, но като видях тениската на БМВ Клуб БГ и човека да говори за асансьори... веднага се сетих за Дилян и джантите на служебната му кола (Алпини - ако не бъркам човека де)!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
трябва да се търси линк за предаването "челюсти" от сутринта!
има късо интервю с дилян!
по разкази на гледали се е представил повече от добре....!
има късо интервю с дилян!
по разкази на гледали се е представил повече от добре....!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Супер, развивайте се
А тениската не беше случайно избрана, нали?

А тениската не беше случайно избрана, нали?

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- крив кюнец
-
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Смешното е че медийте разпространяват половинчато информацията за да хвърлят пясък в очите на хората
Тук се говори за обществена поръчка в която влизат 1 куп неща а говорят само за стойността на асансьорите...асансьора е самото изделие, но след него вървят и една камара още неща а те ми говорят че имало асансьори за 90 000 лв пък видиш ли в НС били сложени такива за 300 000
И показаха някакви други асансьори който стрували 90 бона... ми може да струват и толко ма стойността на асансьора се определя от една камара неща: брой спирки, товароподемност, тип на асансьора те ако гледат асансьори на 3 спирки и ги сравняват със асансьори на 7 спирки къде отиват нещата
Пък и господата от телевизиите не знаят че ние подарихме една спирка на асансьорите!!! Само единия асансьор слизаше в сутерена където им е ресторанта и тези натоварени асансьори ставаше върволица в сутерена защото само един асансьор имаше там! Договорът беше сключен за един асансьор на 6 спирки и един на 7, но ние решихме и положихме много труд и усилия и поехме разликата в цената за наша сметка само и само да имат 2 асансьора в сутерена което е по-добре и за асансьорите и за хората!
Така че да си приказват какво искат, но тези два асансьора от към входа на Дондуков бяха през РАЗПАД! Единия се отремонтираше повдигателния механизъм за Н-ти път и таблата бяха не само морално остаряли...кабините бяха без автоматична врата което НЕ отговаря на европейската директива за асансьори! И това са асансьори в Народното събрание!!!
Дават се купища пари за глупости и се крадът, а тук където инвестицията си заслужава и е положен толкова много труд и нерви понеже не е изогно на "някой си" почна да дига пара по вестници и телевизии
А от Изамет имаше една госпожа която се изказа крайно неподготвена относно новата поръчка
Обесняваше че били отстранени неправомерно понеже нямаха документа по чл36, ал.1 от ЗТИП едно удостоверение от Държавната Агенция по Метрология и Техночески Надзор че могат да сервизират асансьори. Видиш ли било неправомерно понеже обекта на поръчката не включвала сервиза на асансьорите....абе тея хора са купили 1 книга тружна документация и май са чели между редовете
Там си пише че в обществената поръчка влиза и гаранционно сервизно обслужване на асансьорите - сервиз по време на гаранция! Ми къде са тръгнали господата да изпълняват сервизно обслужване в сградата на НС без да имат необходимото резрешително
Няма да коментирам че има заключение на Комисията за Защита на Конкуренцията и в него пише: "Оставам БЕЗ УВАЖЕНИЕ" а тая ми вика пред камерата че нямало още решение
Абе изобщо какво да ви кажа - пълна простотия
А иначе фанелката е много ясно че не беше случайно подбрана
М/у другото имаше 26 минути суров материал! Пресъхна ми устата да приказвам, а тея репортерите са много гадно те постоянно задават объркващи въпроси и супер бързо и нямаш много време трябва да отговаряш! Имаше лек монтаж, бяха отрязали некой съществени неща но аз съм доволен от репортажа! За първи път заставам пред камера и малко ме гонеше сценичната треска
Поздрави, и чакаме на запис репортажа да го гледам пак

И показаха някакви други асансьори който стрували 90 бона... ми може да струват и толко ма стойността на асансьора се определя от една камара неща: брой спирки, товароподемност, тип на асансьора те ако гледат асансьори на 3 спирки и ги сравняват със асансьори на 7 спирки къде отиват нещата

Пък и господата от телевизиите не знаят че ние подарихме една спирка на асансьорите!!! Само единия асансьор слизаше в сутерена където им е ресторанта и тези натоварени асансьори ставаше върволица в сутерена защото само един асансьор имаше там! Договорът беше сключен за един асансьор на 6 спирки и един на 7, но ние решихме и положихме много труд и усилия и поехме разликата в цената за наша сметка само и само да имат 2 асансьора в сутерена което е по-добре и за асансьорите и за хората!
Така че да си приказват какво искат, но тези два асансьора от към входа на Дондуков бяха през РАЗПАД! Единия се отремонтираше повдигателния механизъм за Н-ти път и таблата бяха не само морално остаряли...кабините бяха без автоматична врата което НЕ отговаря на европейската директива за асансьори! И това са асансьори в Народното събрание!!!
Дават се купища пари за глупости и се крадът, а тук където инвестицията си заслужава и е положен толкова много труд и нерви понеже не е изогно на "някой си" почна да дига пара по вестници и телевизии

А от Изамет имаше една госпожа която се изказа крайно неподготвена относно новата поръчка

Няма да коментирам че има заключение на Комисията за Защита на Конкуренцията и в него пише: "Оставам БЕЗ УВАЖЕНИЕ" а тая ми вика пред камерата че нямало още решение

Абе изобщо какво да ви кажа - пълна простотия

А иначе фанелката е много ясно че не беше случайно подбрана

М/у другото имаше 26 минути суров материал! Пресъхна ми устата да приказвам, а тея репортерите са много гадно те постоянно задават объркващи въпроси и супер бързо и нямаш много време трябва да отговаряш! Имаше лек монтаж, бяха отрязали некой съществени неща но аз съм доволен от репортажа! За първи път заставам пред камера и малко ме гонеше сценичната треска

Поздрави, и чакаме на запис репортажа да го гледам пак

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Евалата колега, по коментарите тук разбирам, че си се представил подобаващо.
Споменаха ли ти дали ще има електронна публикация на интервюто някъде?

Si non confectus, non reficiat.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Браво, Диляне, много добре, въпреки, че се бяха постарали да те притеснят и малко ти личеше, но аз съм професионално изкривен. Издразни ме коментара на тая патица, която взеха от Дарик и грам не става за телевизия, да не говорим че и за журналист (ама това е друга тема), която след репортажа добави, че щом сте взели поръчката и на още 2 министерства значи със сигурност има нещо нередно... Всички медии така се надпреварват да целуват гъза на Б.Б. че като се насере ще ги питам какво ще правят. Лошото е,че за да му угодят търсят сензации навсякъде, а после ще се наложи да ги прикриват, за да не берат ядове. Мъчно ми е в какво превърнаха Нова покрай и заради изборите... Така че още веднъж поздравления за Дилян, а клубната фланелка много ме зарадва, даже ти звънях, но явно ти имам стар номер. Те сега ще почнат да ви дърпат отвсякъде, ако имаш нужда от помощ или съвет за сценично поведение, насреща съм 

Never mistake motion for action...