Телефонни измами!
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
-Ало!
-Оо, братчед кво правиш бе?
-Ами кво да правя.. Добре съм!
-Нали позна кой се обажда?
-Да бе, много ясно!
-А така. Абе братчед имам една молба към тебе.
-Слушам те.
-Абе тука съм в едно село. И ми трябва ваучер. А няма.
-Как мога да ти помогна?
-Ами отиди да вземеш един ваучер и ще ми го издиктуваш по телефона.
-Викам няма грижи. Звънни след 15 минути. (Е не се обади след 15 минути) хаха
Звъня на 166.. "Господине, ние телефони не проследяваме" .. ОМГ!! Звъня в Първо РПУ - "Елате да напишете жалба" .. Викам: "Не съм давал пари .. просто искам да ги хванете" Ами това е процедурата: "Елате да напишете жалба" Отивам аз.. и почнаха: "Нищо не можем да направим. От сутринта сте 18тия .. Викам им .. Вижте к'во аз искам да помогна .. Ами нищо не може да се направи..
Без коментар .. Егати Полицията ..
-Оо, братчед кво правиш бе?
-Ами кво да правя.. Добре съм!
-Нали позна кой се обажда?
-Да бе, много ясно!
-А така. Абе братчед имам една молба към тебе.
-Слушам те.
-Абе тука съм в едно село. И ми трябва ваучер. А няма.
-Как мога да ти помогна?
-Ами отиди да вземеш един ваучер и ще ми го издиктуваш по телефона.
-Викам няма грижи. Звънни след 15 минути. (Е не се обади след 15 минути) хаха
Звъня на 166.. "Господине, ние телефони не проследяваме" .. ОМГ!! Звъня в Първо РПУ - "Елате да напишете жалба" .. Викам: "Не съм давал пари .. просто искам да ги хванете" Ами това е процедурата: "Елате да напишете жалба" Отивам аз.. и почнаха: "Нищо не можем да направим. От сутринта сте 18тия .. Викам им .. Вижте к'во аз искам да помогна .. Ами нищо не може да се направи..
Без коментар .. Егати Полицията ..
Малко ъп по темата....
Както си спя и се звъни на домашния телефон (добре, че е в мойта стая, за да го чуя
) Преди малко... Към 14:30... Вдигам аз сънен... "Ало..." Никаква реакция от другата страна.... "Ало....." и само чувам "Тате.." с просълзливи думи... Викам си аз ли не чух добре... И пак викам ... "Ало..." И от другата страна пак същото... "Тате...." И вече се усетих и като го почнах... "Ей не*астник, ще ти е*а майката..." и оня вече със сериозен глас... "Ще те вкарам в затвора уе" , викам "То аз тебе ще те вкарам в затвора..." Оня мълчи... "Кой си ти ве, измамник..." , оня... "Ше вийш" и затвори....
И до мен стигнаха вече тия телефонни измамници... Хуу де, няма ли как, както се вадят разпечатките на кого си звънял, да се вади и разпечатка, кой ти е звънял
Не вярвам всичко да е така изпипано, че по домашния да не могат да ги хванат...
П.С. Страничен шум не се чуваше => не беше от уличен телефон
П.С.2 След това влизам и чета новини от Русе ... Още една баба харизала около 3 бона на такива.... Така... Постоянно ги четем тия... На мене не ми е ясно, от къде аджеба, тия стари хора имат толкова пари в наличност

Както си спя и се звъни на домашния телефон (добре, че е в мойта стая, за да го чуя

И до мен стигнаха вече тия телефонни измамници... Хуу де, няма ли как, както се вадят разпечатките на кого си звънял, да се вади и разпечатка, кой ти е звънял

П.С.2 След това влизам и чета новини от Русе ... Още една баба харизала около 3 бона на такива.... Така... Постоянно ги четем тия... На мене не ми е ясно, от къде аджеба, тия стари хора имат толкова пари в наличност

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Скоро и на мен ми се случи подобно нещо,но не издържах и тъкмо взех да му сипвам и ми затвори копелето мръсноuCnaHeTcA написа:Малко ъп по темата....![]()
Както си спя и се звъни на домашния телефон (добре, че е в мойта стая, за да го чуя) Преди малко... Към 14:30... Вдигам аз сънен... "Ало..." Никаква реакция от другата страна.... "Ало....." и само чувам "Тате.." с просълзливи думи... Викам си аз ли не чух добре... И пак викам ... "Ало..." И от другата страна пак същото... "Тате...." И вече се усетих и като го почнах... "Ей не*астник, ще ти е*а майката..." и оня вече със сериозен глас... "Ще те вкарам в затвора уе" , викам "То аз тебе ще те вкарам в затвора..." Оня мълчи... "Кой си ти ве, измамник..." , оня... "Ше вийш" и затвори....
![]()
![]()
![]()
![]()
И до мен стигнаха вече тия телефонни измамници... Хуу де, няма ли как, както се вадят разпечатките на кого си звънял, да се вади и разпечатка, кой ти е звънял![]()
Не вярвам всичко да е така изпипано, че по домашния да не могат да ги хванат...
![]()
П.С.2 След това влизам и чета новини от Русе ... Още една баба харизала около 3 бона на такива.... Така... Постоянно ги четем тия... На мене не ми е ясно, от къде аджеба, тия стари хора имат толкова пари в наличност![]()

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Идва при мен мъж на около 50 години. Искам 4-ри ваучера на гло...от 15лв мисля беше, че съм спечелил в некаква томбола аз се ококорвам и питам в коя той не знам изтеглили ме просто. Казах му че го лекуват, но той упорит не даи ми, давам му ваучерите онези му звънят аз продължавам да обяснявам как след малко ще се раздели с парите и да отиде до ПУ-то но 100м. и да каже кво става. Чичкото се замисли и излезе след две минути се връща да съм му помогнел да продиктува номерата по телефона щото не разбрал кое
. В този момент не издържах и го изгоних, толкова ли е наивен човек бе 

- крив кюнец
-
Аз за това си закрих всички домашни телефонни постове. Незнам сега дали има, ама едно време БТК правеха телефонни указатели с името на абоната и адрес
та лесно могат да видят има ли някой вкъщи
. Бре няколко петък-а ми звънят и мълчат...явно да проверят има ли някой
Последва закриване на домашните телефони и без това не се ползваха. 

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Да, обаче дядо ми е тарикат
Преди мисля два месеца му звъннаха по същата схема-Тате, катастрофирах, трябват пари..ще пратя един приятел да дойде да ги вземе.. И дъртия се прави на притеснен, трепери му гласа вече...уреждат си среща и праща чичо ми с приятелчетата му, всяко над 120 кила... идват двама хилави с зелен гоуф и гледат подозрително...убили са ги от бой и са ги оставили там, като звъннали на полицията да си ги приберат...

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Евала - повечко пребити трябва да има... браво на дядо ти, чичо ти и компания
Относно полицията - не е вярно, че не се проследяват телфонни обаждания и номера - който не вярва да звънне (ама не от нова прима, въпреки че и от там могат да те хванат по IMEI) за бомба в някоя институция... или направо в полицията да се обади със скрит номер - после ще има 24-часа и обяснения и т.н. Мързи ги да си мръднат пръста - вярно дребни работи са, ама са много и щом притесняват народа, трябва да се вземат мерки.

Относно полицията - не е вярно, че не се проследяват телфонни обаждания и номера - който не вярва да звънне (ама не от нова прима, въпреки че и от там могат да те хванат по IMEI) за бомба в някоя институция... или направо в полицията да се обади със скрит номер - после ще има 24-часа и обяснения и т.н. Мързи ги да си мръднат пръста - вярно дребни работи са, ама са много и щом притесняват народа, трябва да се вземат мерки.
Кое е дребна работа? Че всеки ден , вече почти година, чета вестници, гледам новини и т.н. , как някой е харизал 2000-3000лв на такива измамници ли? Аз не мисля така, но щом господата полицаи са решили да си правят тъ*аци с българския народ.... За мен единственото обяснение е , че в тези далавери имат пръст и полицаи... Т.е. във всяка една далавера имат пръст... Ма как да е, лично мнение... 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
За да не задълбавам само ще изброя: кражби на автомобили, обири по домовете, пияни, дрогирани и ненормални (хора за психиатрията имам впредвид) по улиците и зад волана, побоища и дори убииства и т.н. с които господата от МВР не искат да се занимаят ( е не на 100% де)... и то става въпрос за всеобщоизвестни и не толкова известни фигури на локално и национално ниво... нека не си говорим за дребни и едри работи...
ето така се решават проблеми в една нормална държава(гледайте до края):
http://vbox7.com/play:442221c8
който иска да коментира...
ето така се решават проблеми в една нормална държава(гледайте до края):
http://vbox7.com/play:442221c8
който иска да коментира...
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
като не ебават куките,казвайте че са се обадили,да ви предупредят за бомба в входа
и щат нещат трее проверат номера 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Дзъъъъън!!
аз -Ало оо!
Отсреща-Добър ден аз съм еди кои си сержант От РПУ-Г.Оряховица.Кой от вашата къща кара автомобил!
(а)ми койт свари викам ама най-често аз и баща ми!
(о)Аа ами той вкъщи ли си е сега!
(а) (мислейки че е в дома спи в другата стая)Викам да у дома е спс!Трябва ли ви за нещо!
(о) Ами да ама не е спешно ще го потърса по късно!
(а) Не бе викам да го събуда?
(о) не ен аз по късно и затваря!
Отивам аз на баща ми у стаята-шах нема го:?Викам лелеее тоа дали не напрай некоя глупост-че той мноо нервно кара и щуротии прай па и мноо кърка!Ма си викам 14:30 в неделя надали ще е готов от сутринта!И си викам пак тоа е сгафил нещо и са звъннали да ми кажат па ааз сам мислил че е у дома и тея са си помислили(визирам евентуално истински куки) че са се объркали на кого звънат!МАниииии!Звъня на бащата-ко стаа ве?Мия колата!Ахам викам добре!
И тогава загрявам еии шматкааа!Пробваха да те метнат!Добре че си мислех че баша ми си е у дома че както и ме дигна от леглото тел-а бех почти вързан!Та после си викам малиии как искам да звъне пак и да го барна тояя !Ама не би!
Айде успех и да се пазите от такива!!
п.п Ехее поолях се с пост-а!
аз -Ало оо!
Отсреща-Добър ден аз съм еди кои си сержант От РПУ-Г.Оряховица.Кой от вашата къща кара автомобил!
(а)ми койт свари викам ама най-често аз и баща ми!
(о)Аа ами той вкъщи ли си е сега!
(а) (мислейки че е в дома спи в другата стая)Викам да у дома е спс!Трябва ли ви за нещо!
(о) Ами да ама не е спешно ще го потърса по късно!
(а) Не бе викам да го събуда?
(о) не ен аз по късно и затваря!
Отивам аз на баща ми у стаята-шах нема го:?Викам лелеее тоа дали не напрай некоя глупост-че той мноо нервно кара и щуротии прай па и мноо кърка!Ма си викам 14:30 в неделя надали ще е готов от сутринта!И си викам пак тоа е сгафил нещо и са звъннали да ми кажат па ааз сам мислил че е у дома и тея са си помислили(визирам евентуално истински куки) че са се объркали на кого звънат!МАниииии!Звъня на бащата-ко стаа ве?Мия колата!Ахам викам добре!
И тогава загрявам еии шматкааа!Пробваха да те метнат!Добре че си мислех че баша ми си е у дома че както и ме дигна от леглото тел-а бех почти вързан!Та после си викам малиии как искам да звъне пак и да го барна тояя !Ама не би!
Айде успех и да се пазите от такива!!
п.п Ехее поолях се с пост-а!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2