:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 16 Авг 2009, 10:43

прав си, обаче доста голяма част от хората тука никога няма да се сетят преди да купят нещо от "някой" да цъкнат на търсене и да му напишат ника...

абе дано се сетят ама :)
4 8 15 16 23 42

Потребител
Аватар

Мнение от KASABA » 16 Авг 2009, 12:17

Явор написа:ти сега какво искаш..да идем да го намериме, бийнем,да вземем кеша и да ти пратим парите и главата му в кашон с пощенски гълъб или на лично ли :shock:

Е защо да не идеш да го намериш и да ми помогнеш,да ми върне парите,а?
или само да пишете ви бива,а не да вършите работа .Човек с човека се среща -запомниго от мен.
Лява лента, с ляв мигач.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 16 Авг 2009, 13:50

KASABA написа:
Явор написа:ти сега какво искаш..да идем да го намериме, бийнем,да вземем кеша и да ти пратим парите и главата му в кашон с пощенски гълъб или на лично ли :shock:

Е защо да не идеш да го намериш и да ми помогнеш,да ми върне парите,а?
или само да пишете ви бива,а не да вършите работа .Човек с човека се среща -запомниго от мен.

батка ти си се вкарал в матрицата :mhihi: http://www.vbox7.com/play:68813a89&start=18

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 16 Авг 2009, 13:56

KASABA много сьм го закьсал ... отиди и открадни от най-близкия супер едни бисквити и едно мляко и ми ги прати по Еконт . Все пак сме колеги нали ?

Потребител
Аватар

Мнение от KASABA » 20 Авг 2009, 14:31

r3s1s74nc3 написа:KASABA много сьм го закьсал ... отиди и открадни от най-близкия супер едни бисквити и едно мляко и ми ги прати по Еконт . Все пак сме колеги нали ?

Правете се на кръстати отверки вие ,не става въпрос за бисквити и мляко.Кюфте ще ти купя!! Ама некоректността не е мъжка черта.Бъдете мъже а не се лигавете като женки.
Лява лента, с ляв мигач.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 20 Авг 2009, 17:20

KASABA написа:
r3s1s74nc3 написа:KASABA много сьм го закьсал ... отиди и открадни от най-близкия супер едни бисквити и едно мляко и ми ги прати по Еконт . Все пак сме колеги нали ?

Правете се на кръстати отверки вие ,не става въпрос за бисквити и мляко.Кюфте ще ти купя!! Ама некоректността не е мъжка черта.Бъдете мъже а не се лигавете като женки.

Ако очакваш да си вземеш парите забрави.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 318ш Evolution !!
Мечтае да кара: ///M3

Мнение от slawunder » 25 Авг 2009, 19:57

slawunder написа:Голям минус за branko6

Мислех да не го храня тук , а само да му оцапам темите, но ....

Та ... имах малък проблем с моя компакт, задният капак бе за смяна поради невнимание.

Търся из форума цял ден заден капак. Всичко трявбваше да стане за отрицателно време , за да не разбере БАЩА ми.

Звъня му на човечеца и го питам:
имаш ли заден капак за компакта - Имам
има ли 3-ти стоп и чистачка - Май да, звънни по късно да провера
звънна му пак - има стоп има и чистачка ИМА ДАЖЕ И СПОЙЛЕР и здраво стъкло.

Викам си екстра попаднах на точен човек.
Праща ми го за София.
Отивам да го зема. КАЗА, че ще го пусне с ВИЖ преди да ПЛАТИШ!!!
Дърво, беше опакован и си викам дано всичко да е точно. ДАДОХ 200лв за капака!!

Отивам при майстора, разпечатваме --
-- капакът няма ЧИСТАЧКА
-- капакът има спойлер - АМА ЧЕВЕЧЕЦЪТ се опитвал да го свали, АМА Явно не му е стигнал МОЗЪК и е тръгнал да го КЪРТИ
и ЛАМАРИНАТА БЕШЕ РАЗЦЕПЕНА!!

Звъня му на НАРЕЖДАЧА, ама не на телефона, на който се разбрахме, а добре, че пазех от ЕКОНТ некво листче и там имаше некъв негов НОМЕР.

Викам му..
--АВЕ КЪДЕ Е ЧИСТАЧКАТА!!!
--Няма ли, не съм видял хубаво!!
и понеже съм възпитан му казах да е жив и здрав ...

Всичко завърши добре , защото доплатих още пари за читав капак
с чистачка от един приятел и се оправих бързо.Въпреки , че се НАБУТАХ
Но сам СЪМ СИ ВИНОВЕН!!

Затова мраза тия ЕКОНТИ и КУРИЕРИ , обичам си - ОТИВАШ, ГЛЕДАШ и КУПУВАШ!!!

Не ми се занимаваше да пиша, ама като се сетя , че заради ТОЯ не съм спак СПОКОЙНО 3-4 дена ....
Мислех, че на събора ше го вида , ама ......

Ако тоя каже, че лъжа мога да хода да снимам капака от 318ТДС компкат, който ми продаде!!

Защо не го виждам в НЕКОРЕКТНИ, или трябва да има повече от едно провинение?

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 27 Авг 2009, 10:49

B U L L I написа:напротив,тази тема трябва да се чете от потребителите и да си правят сметка от кога купуват или да знаят на какъв човек ще попаднат.
бановете са превантивна мярка,която тук се явява безсмислена,предвид,че некоректния играч получава бан и на другия ден си създава нов профил с нов ник.
особенно ако се е хакнал у форума с цел търговия и не държи на доброто си име

съгласен съм че всеки трябва да си чете тук и да види кой е некоректен , ОБАЧЕ в заглавието на темата пише НЕкоректни , а тук се изсипаха тонове хвалби за тоз и оня че били коректни , абе всеки койт си купи нещо от някой и тича тука да се похвали колко е точен колегата му , и темата вместо да ни е в помощ за НЕкоректни тя се е привърнала в една боза и някой ако иска информация едва ли ще прерови всичките 47 страници от които сигурно 7 са за некоректни а другите 40 са само +-ове за тоз и оня и хвалби и ръкопляскания ,които не им е тук мястото.........
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 28 Авг 2009, 23:49

Еми аз например я отворих да видя кои са некоректните продавачи и я затворих, без да съм видял нито един(признавам не съм изчел всичко)
47стр предимно похвали - по-добре една друга тема да се отвори, а тази да стане КОРЕКТНИ продавачи...
нищо лично към никого, няма лошо да се похвалят заслужаващите го, но по този начин темата е абсолютно неефективна и в този смисъл излишна!

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 29 Авг 2009, 22:51

за мен най-разумното е да има на първа страница статистика от съставена от модераторите съставена от брой похвали и брой уплаквания

примерно:

бай добри -1 +2
бай генчо -5
хасанчо +10

и така всеки ще си носи кръста и най-лесно хората ще се информират кои е коректен и кой не....щом е влезнал в списака с уплаквания значи да си имаме едно на ум че може нещо да се обърка с този човек ;)
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 29 Авг 2009, 23:02

Не е ли най-логично да бъде както гласи и заглавието на темата - тук само НЕКОРЕКТНИ - с подробни обяснения ± обяснение от другата страна... а за това кой е коректен - най-добре е да се пише в самата тема на продавача - тогава се добива представа, че е свестен човека и може да му се има доверие - а и се получава "ъп" на темата...
... тази тема стана за доста разчистване, включително и моето мнение... на ход са модераторите - нека бъде по-прегледно и да има полза :)

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 29 Авг 2009, 23:05

ма то на първа страница си има статистика, закво ти е да четеш цялата тема като те интересува само дадения човек?
virtue and tranquillity

Потребител
Аватар

Мнение от KASABA » 31 Авг 2009, 0:02

dokie написа:Не е ли най-логично да бъде както гласи и заглавието на темата - тук само НЕКОРЕКТНИ - с подробни обяснения ± обяснение от другата страна... а за това кой е коректен - най-добре е да се пише в самата тема на продавача - тогава се добива представа, че е свестен човека и може да му се има доверие - а и се получава "ъп" на темата...
... тази тема стана за доста разчистване, включително и моето мнение... на ход са модераторите - нека бъде по-прегледно и да има полза :)

Прав си така е ,но някой не си върши работата.А и има хора къде само с пишат да си почесват пръстите(трупат брой коментари).

Лява лента, с ляв мигач.

Потребител
Аватар

Мнение от infected » 04 Сеп 2009, 13:17

Здравейте колеги ...

Преди месец и половина си пазарувах части от един колега от форума.

Накрая ми остана да взема един шпер диф. и му казах :
"Като се върна от морето идвам и го взимам, бях му оставил и капаро".
Дотук добре, беше ми дал и едно ЕКУ което се оказа че е бъгаво.

Върнах се от морето, обесних му че Еку-то е бъгаво, върнах му екото и взех "шпер дифа".

Гледах го и му казах че този диф му липсва "S" на табелката. Въпреки това той продължи да твърди че си е шпер и че нещо съм се объркал.
ОК взех го и след 15 минути му звъннах и му казах че това не е никъв шпер а е съвсем обикновен ДИФ !!!!
Той ми каза да му звъна след 2 дена ми даде парите че заминава.
ОК.
МИНА ЦЯЛ МЕСЕЦ ! Всеки ден му звънна и той все ми повтаря днеска утре бъди в готовност да дойдеш итн.
От 2 дена вече не вдига телефона и за това реших да се оплача тук !

Колегата в началото се държя супер коректно но накрая се изложи !

ОТ 1 месец чакам да ми върне 200лв !!!

Според вас това нормално ли е ?

Края на деня ще му постна името !

Мерси за разбирането !
е39 528iT 00" M52TUB28 DP2 with DSP and NAVI.
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 06 Сеп 2009, 20:52

С голямо нежелание се разписвам в тази тема , но понякога обстоятелствата принуждават :confused: Става дума за разправия с колегата ivanov 530d , а случая е следният ...

Малко предистория на същинските събития , действието се развива в град Добрич , където господин Иванов има автосервиз. Колата замесена в историята е неговата 530д е39 , внос от Англия с обърнат от него волан. Един ден господин Иванов си купува китайска реплика на диагностичния уред Siemens GT1 и решава да го пробва на своята кола . В последствие разучавайки възможностите на уреда , той достига до изтриване на част от моторния софтуер и естесвено колата става паметник. В този момент господин шеф на сервиза започва да търси решение и стига до моя телефон . С много мил гласец обяснява обстоятелствата и аз го пращам при човека , с когото работя в Добрич . От там получавам файла от ЕКУто и възстановяваме до колкото е възможно софтуера , като колата запали още от първия опит :!: Дотук добре ,аз съм номер 1 в неговите очи и човека логично иска да направим чип-тунинг веднага след съживяването на паметника.

Тук навлизаме в проблемната зона в нашите отношения , където въпросният господин Иванов се оказва всъщност супер некоректен и адски невъзпитан човек. Но първо ще изложа всички факти , пък нека всеки си прецени в кого е грешката.
ФАКТ 1
След модификация на софтуера колата на клиента започва да пуши прекалено много , процедурата е направена отново в Добрич , там където беше съживена въпросната кола. Промените в изпратения файл са абсолютно стандартни и не би трябвало да има какъвто и да било пушек...
ФАКТ 2
След повторно качване на леко занижена версия с по-малко горивна корекция стигаме до положение , при което той е доволен и плаща за цялата процедура заедно със съживяването 380лв. Тази информация достига до мен през цялото време индиректно , 2мата майстори се познават един друг , а пък аз имам пълно доверие на този , с който работя по принцип за тамошния район. Клиента си плаща и си заминава , с уговорката за по-нататъчна доработка ако има нужда
ФАКТ 3
Минават почти 2 месеца , колегата си кара колата безпроблемно . За потвърждение ето цитат от една тема в подфорум Е39:

ivanov 530d написа:
Моята пък е с ОБД тунинг от колегата V-max и смея да твърдя че не пуши изобщо ДА!

Потвърждавам на 100%.Карал съм 400км зад колегата и по никакъв начин не може да се разбере, че кара дизел, въпреки че е понадута доста.

ФАКТ 4
Точно след последната публикация мистър Иванов звъни и желае нова корекция на софтуера. Държи да се видим лично и тъй като имам път към Варна се уговаряме. Пътуването ми е с крайна цел Истанбул и не мие проблем да се видим за пръв път било то и в свободното ми време предназначено за почивка. Виждаме се в уговореното време , прочитам софтуера на колата за всеки случай и тук идва интересната част..
ФАКТ 5
Софтуера , който вадя от колата е направен безобразно и няма нищо общо с това , което съм изпратил от София. За мен това си е пълен отказ за всякакви рекламации или гаранции , но понеже господина е приятел на моя човек в Добрич решавам да изчакам последния да ми прати всички файлове , които има за тази кола (оригинален, 1ва версия и 2ра корекция). Междувременно дискутираме на улицата състоянието на колата , но човека отказва каквито и да било прегледи . На мой въпрос "колко единици дава дебитомера в движение ?" отговора муе красноречив - "гледал съм го на място, не дава грешки"...
ФАКТ 6
поради забавяне на файловете от Добрич аз поемам на юг и предупреждавам господина да не ме търси 4-5дни. Въпреки това той упорито се опитва дами се обади и в последствие това е обявено публично в собствената ми рекламна тема като "криене" ... През това време въпросният господин иванов530д отива да си мери колата на Дино стенд.
ФАКТ 7
Извадената Дино графика е трагична , предвид това което е заредено в колата . Още веднъж подчертавам , че в момента в който видях какво има вътре заподозрях чужда намеса и реално тази графика не отразява направените от нас промени :!:

От тук нататък следват серия от СМСи и ЛСта, някои от тях пълни с обидни думи и определения . Предвид , че е отскоро във форума , нормално е човек да е малко по-превъзбуден и не се засегнах много . През всичките години в тази професия съм имал доста проблемни ситуации и може да се каже , че имам опит . Затова при първа възможност хладнокръвно започнах да предлагам решения на проблема , въпреки неговите публични провокации :

- Да докара колата до София за пълен преглед , в сервизна обстановка за моя сметка - ОТХВЪРЛЕНО
- Да платя половината гориво до София - ОТХВЪРЛЕНО
- Да закара колата пак на същото Дино , където да бъде заредена първоначално качената версия ( с много пушек) и да бъде замерена колата отново пак за моя сметка и евентуална парична компенсация- ОТХВЪРЛЕНО

В крайна сметка за "колегата" явно е по-важно първо да ме притеснява в момент , в който съм го помолил да не ме търси, второ да се пробва публично да очерни позитивния ми рейтинг, трето да претендира за несвършена работа след няколко месеца хвалби и задоволство....

Особено притеснителен и последният отказ , който според мен доказва , че има и други участници в зареждането на софтуер по тази кола! Ще спестя на аудиторията заплахите и обидните думи отправени по мой адрес , не съм се засегнал кой знае колко :D

Толкова от мен , нямам какво повече да добавя по този казус :arrow:

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари