X5,X6,Q7,Cayenne,Touareg - БАНИЧАРКИ
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
acer написа:Бе, 2 часа е нямаш ли молитви да молиш? Като никъв не ти нареждам, прави квото искаш с живота си и мутренско-тарикатски разбирания.
Бе... ме... това е положението, бягай да врънкаш мама да ти купи Туарег с регистрация на магарешка талига.
Никой не мое ма връне на селу!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Абе кво си говорите празни прикзки , всеки които може ще си спести 20-30-50 бона , това е една чанта пари. Не се правете на моралисти и вие няма да ги платите , ама то във форума на клавиатурата лесно се дават 20-50-100 хиляди , тея пари за нищо ги нямате 

It`s party time !
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
jordanpar написа:Dimo написа:Сега на който не му е ясно нека си прочита тва мнение и да знае защо БГ е на такъв хал и защо никога няма да се оправи. ЗАЩОТО ИМА ТАКИВА ХОРА С ТАКОВА МИСЛЕНЕ! И когато те са преобладаваща част, се получава БГ Реалити. И после всички викат караме по дупки, няма пътища, не стигат пари за здравеопазване в болницата ме дерат като пиле и кво ли още не, примерите са безброй, а всяка измама води до друга и се получава затворения кръг (ти клецаш държавата, тя тебе и така). Жалко, много жалко че съществуват хора с подобен начин на разсъждение
Жалко е за теб,че все още продължаваш да живееш със заблудата че държавата събира от частните лица и Юридически лица по всякакъв начин,за да разпределя парите за общото благо.19 години гледам как и къде точно отиват общите пари.Не напразно е български лафа Моето си е мое,чуждото общо.Къде по-добре е бизнесмен да си спести парите и при добро желание да ги инвестира обратно в бизнеса си,отколкото да ги даде на бездънната яма наречена Държавен апарат.Абе вие в час ли сте?????Само миналата година стана ясно че бившите управляващи са завлекли 2 МИЛИАРДА лева излишък,както го нарекоха,от бЮджета.2 000 000 000 лева,ясно ли е?????А сега ще хвърлят малко хляб и зрелище на публиката с това че видите ли 200-300 коли били използвали вратичка в закона да се регистрират.Това сигурно няма и половин процент от ограбеното от миналогодишния бЮджет.
Парите за тея коли са си били и без това частни,ами обясни ми велики моралисте къде по дяволите са милиардите откраднати от обществения държавен бЮджет,къде са парите източени от Топлофикация,къде са парите на Мургина?????????????
Ей затова сме на тоя хал,заради подобно мислещи индивиди--През куп,за грош.
Определено не живея в заблуда, знам какъв ни е хала на държавата и знам, че няма да се оправи и че се краде като за последно, но ако си беше дал зор да прочетеш какво съм написал, щеше да разбереш, че съществуването на хора с твоите разбирания е причината да сме на дъното и да останем там завинаги!

- Dimo
- баварски фанатик
-
flame написа:Колега saleen, един ден ако си купуваш Х6 или Кайен вярвам, че ще тръснеш 200 хил. от раз и изобщо няма да се замислиш дори как може да купиш колата не за 200 ами за 150 хил. примерно![]()
Айде да не подхващаме приказката за киселото грозде пак
Ами като ще спестяваш купи си Х6, ама да спестиш не само ДДС-то, сложиму и една газова и винетката да не му я лепнеш на джама, а да я лепнеш на фолио да може да си я сменяш на всичките коли дето имаш, щото тва си е бая спестен разход, аааа и забравих да добавя да не и правим каско за да не даваме грешни пари ами да си сложим един скрит ключ за запалването.....така ли разсъждаваме? Ми требва да си голям мизерник да го направиш, защото има много хора които немогат да си позволят каско, винетки, скъп бензин и други, но това е заради доходите им, а я си помисли като си купиш Х6 дали ще имаш проблем с доходите.....надявам се ми следиш мисълта

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Твоята мисъл,колега,е стара като мисленето на червения електорат.
Все едно чета нещо писано от баба ми,като чета твоите постове по темата.
Абе това че имам да дам 100К за един автомобил,не означава че парите ги бера по дърветата,например,нали така???!!!!!!Ами че ако се закупят 3 подобни автомобила от една фирма,парите които могат да бъдат спестени,струват колкото един големичък апартамент ново строителство в провинцията.Евентуално един офис,който да бъде купен,а не взиман под наем.
какво е това комунистическо мислене,че като е богат не трябва да си прави сметката един човек,алоууууу,те тия хора затова имат и ще имат още повече---цепят и стотинката на две.
Как може хора,на които колите им не струват толкова,колкото един данъчен кредит на скъп автомобил,да се изказват с лека ръка за суми от рода на 20-30К лева??????
А и така написана статията си е чиста журналистическа еднодневна сензация.
Много официални дилъри,активно и тези на БМВ България,искат всички видове фирмени автомобили да ползват такива отстъпки при закупуване.
Прочетете малко долните статии и тогава пак се изказвайте по въпроса.
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=3061§ionid=16&id=0000101
http://www.vm-kompania.com/faqs5.html
http://www.pariteni.bg/News/5a9d8bf5b7a4b35fdcd.html
http://www.dnevnik.bg/pazari/intervju/2009/06/15/736184_aleksandur_milanov_danuchen_kredit_triabva_da_se/?ref=rss
Абе това че имам да дам 100К за един автомобил,не означава че парите ги бера по дърветата,например,нали така???!!!!!!Ами че ако се закупят 3 подобни автомобила от една фирма,парите които могат да бъдат спестени,струват колкото един големичък апартамент ново строителство в провинцията.Евентуално един офис,който да бъде купен,а не взиман под наем.
какво е това комунистическо мислене,че като е богат не трябва да си прави сметката един човек,алоууууу,те тия хора затова имат и ще имат още повече---цепят и стотинката на две.
Как може хора,на които колите им не струват толкова,колкото един данъчен кредит на скъп автомобил,да се изказват с лека ръка за суми от рода на 20-30К лева??????
Много официални дилъри,активно и тези на БМВ България,искат всички видове фирмени автомобили да ползват такива отстъпки при закупуване.
http://www.dnevnik.bg/pazari/intervju/2009/06/15/736184_aleksandur_milanov_danuchen_kredit_triabva_da_se/?ref=rss
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
а
Общо 16 джипа БМВ Х6 са регистрирани като такива, а от модела Х5 били 127 броя. Пътищата на България кръстосвали още 37 “товарни” “Порше Кайен”. Бройката от елитни “баничарки” се допълвала от 31 коли с марка “Мерцедес ML”, 14 “Фолксваген Туарег” и 5 “Ауди Q7”.
Българина квото измисли ,друг никой не може
Българина квото измисли ,друг никой не може

- Dimo
- баварски фанатик
-
jordanpar написа:Твоята мисъл,колега,е стара като мисленето на червения електорат.
Ехх само ако можеше да видиш какви глупости пишеш една след друга......то просто да се смея ли или да плача незнам.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Dimo написа:
Ехх само ако можеше да видиш какви глупости пишеш една след друга......то просто да се смея ли или да плача незнам.
Най-добре се скрий някъде.
Нямаше да е зле ти да си поне наясно със самия себе си защо те дразни спестяването на пари от покупка на скъпарски автомобил,теб това какво те касае и бърка ли ти в джоба.
Поплачи си,посмей се и си отговори.
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
Аиде моля ви се, било селско ... та не е ли селско да си фермер ?! та не се ли правят вмометна там милиончета ?! Та кво ли не беше, ония със скъпите спортни коли бяха комплексарите ... тия селяните, другите мутрите, др измамници, др измекяри ... това че не са като вас ги превръща в нещо друго ли ?! ади де ... хората по ЗАКОНЕН път си спестяват пари а вие отгоре им. Ся ако ви питам ако сте на тяхно място ще ми кажете "ще си го платя" платиш ма дудуци, на клавиатура лесно.
ПП: До колкото разбрах нарушението на закона е при слагането на махнатите или махането на сложените за пред кат седалки ... еми там вече е работа на полицията ...
ПП: Аиде сега по същия начин даваите да плюете по Дилян Пенчев, Йокохамата (мисля той беше 316 м3),по Алекс,по Сшонди, по всеки каращ кола с англииска регистрация, по момчето с Е30ката с С50Б30 мисля беше, по това с М50Б25 дето се продаваше, по кои ли още не ... аиде де и те крият данъци
ПП: До колкото разбрах нарушението на закона е при слагането на махнатите или махането на сложените за пред кат седалки ... еми там вече е работа на полицията ...

ПП: Аиде сега по същия начин даваите да плюете по Дилян Пенчев, Йокохамата (мисля той беше 316 м3),по Алекс,по Сшонди, по всеки каращ кола с англииска регистрация, по момчето с Е30ката с С50Б30 мисля беше, по това с М50Б25 дето се продаваше, по кои ли още не ... аиде де и те крият данъци

- Dimo
- баварски фанатик
-
Ако беше прочел и едно нещо от тъмата и си беше напрегнал умната главица сигурно поне малко щеше да вденеш, ама като гледам, че си помислил, че ме дразни спестяването на някакви пари от ДДС на нови автомобили МНоооооого, ама мноооооого си в заблуда. Сега отивам да се скрия и мислех да си поплача колко мъка има по тоя свят, но не, отивам да се хиля и да разправям на куцо, кьораво и сакато за тебе 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Абе разнасяйте си там баничките и не ни занимавайте плс
Никой по никого не плюе, аз съм голям фен на баничките с боза
може да метнете по някоя закуска 

Никой не мое ма връне на селу!