Adobe Photoshop CS2 9.0
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- F-14
- младши ентусиаст
-
Adobe Photoshop CS2 9.0
днес си инсталирах това чудо..и от 5та версия скочих на 9та
само дето някои неща са ми неяасни...
например какви са тия допълнителни програми?
:
adobe bridge cs2
adobe imageready cs2
ако някой знае нещо повече като цяло за програмата или може да ме насочи къде да прочета ще бъда благодарен

само дето някои неща са ми неяасни...
например какви са тия допълнителни програми?

adobe bridge cs2
adobe imageready cs2
ако някой знае нещо повече като цяло за програмата или може да ме насочи къде да прочета ще бъда благодарен
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Самият Фотошоп не поддържа гиф-ове, Image Ready е едно към едно с Фотошопа само че поддържа гиф, може да ги отваря и обработва. За другото незнам, аз сум с предната версия и не съм го виждал, а междудругото от къде си го дръпнал има ли го вече в нета? По фрее-татат 

- F-14
- младши ентусиаст
-
мда ама в google не пише дали върви по леко или по тежко, не пише има ли бъгове+ че често тамошната информация си е чиста реклама:
GaD смятам това отговаря на въпроса ти.Пък и като не искаш да се пуска тема за всяко нещо което хрумне някому що си писал изобщо?
снощи си играх до 3 часа да го слагам и сутринта се побъзиках малко с него и при старта определено товари повече но оттам насетне си е по-добре.
По фрий сървърите го има- по точно в арената го намерих,има го също в много разновидности и в еМуле.Не съм задълбавал в подробности но из разни форуми споменават за бъгове.Но ще го видим...
GaD смятам това отговаря на въпроса ти.Пък и като не искаш да се пуска тема за всяко нещо което хрумне някому що си писал изобщо?
BMW8
За другото незнам, аз сум с предната версия и не съм го виждал, а междудругото от къде си го дръпнал има ли го вече в нета? По фрее-татат
снощи си играх до 3 часа да го слагам и сутринта се побъзиках малко с него и при старта определено товари повече но оттам насетне си е по-добре.
По фрий сървърите го има- по точно в арената го намерих,има го също в много разновидности и в еМуле.Не съм задълбавал в подробности но из разни форуми споменават за бъгове.Но ще го видим...
4 мнения
• Страница 1 от 1