Цените падат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Авг 2009, 10:17

Аристотел е казал:

"Предпочитам невъзможното,което убеждава,пред възможното което звучи неубедително..."

Предполагам че някой от колегите от нашият форум вече се е обадил,а може и вече да я е спазарил,предполагам само,предполагам също че никой от опонентите дето пишат в тази тема не се е обадил на тази обява,но само разтрива клавиатурата...

Както и да е ,аз никога не бих си купил кола от този форум поради простата причина че тукашните продавачи на автомобили си мислят че като си фен на марката БМВ си някакъв идиот и парите ги копаеш...

Странното и хубавото на този форум е че потребители-търговци като в-макс,бум бум,бабуната , пърформанс (русе) и доста други държат много приятни цени и качество,от което бих се възползувал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Авг 2009, 10:27

Многото пари не са гаранция, че колата е добра. Преди година едно приятелче заряза вектрата и с голям мерак си купи Е36-318 за приличната сума от 6800 лева. Малко след това се почна филма-колата яко прегрявала-гейзери, фонтани-отваряне на двигателя за нова гарнитура, акумулатора скапан, гумите износени, прокъсана седалка, неработещ АБС (за последните неща-как не ги е забелязал не знам, голям мерак за БМВ). Накрая се блъсна, колата отиде за скраб и още си я изплаща...
Един познат пък си взе Е46-320D за 10000 лв. и колата е кукличка, не знам нещо да е пипал по нея просто.
Трябва да се купува кола с някой, който е в час с тази марка, за да не се прекара човек с някой трошляк, за който искат майка си и баща си.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 20 Авг 2009, 10:41

Аз съм сменил за 7 години 4 автомобила - и не всичките бяха БМВ и повечето бяха здрави на нормални цени. В тези който налях поддръжка като се наложи да ги продавам никой не оценаваше, че колата е сервизирана до край, не бих си позволил да бавя нещо счупено по автомобила ми който карам допоследно! Идва човека и ми казва - да ама вървят на тия цени - И това е реалното положение на БГ пазара.

ТДСа ми в подписа го продадох преди повече от 1 ГОДИНА. Новият внос на подобни модели беше 10-12к средна цена. Моторът беше песен на 200000 реални музикални тона ;) С чисто нова боя по цялото купе заради 5 точки от градушка, нови лайстни, уплътнения навсякъде, ЧИСТО НОВО спортно окачване от до, нов заден мост - ВСИЧКО отпред и отзад до последната втулка. Колата беше подготвена за новият собственик. Идваха ми гъзета от форума, защото първо тук бях качил обявата да я вземе някой мераклия и да й се радва. На 12к ми се мръщиха "ценителите" защото вървели по 10 и отдолу при късмет. Оди им обяснявай, че е на пълно платено каско, гражданска, данък, преглед и т.н за още почти година! Че няма какво да пипне по нея, но да я гледа все пак както трябва! Или пък да му казвам, че съм я взел преди година за 15к. Е това просто не е нужно защото няма смисъл ;) И та майната му - праснах си обявата в мобиле.бг и я продадох на първият видял колата. Дори му дадох адреса на форума да знае, че тук има какво да се прочете и да се запознае със свестни земни хора :winky: Обади ми се преди месеци да ми каже че гадината още върви на пушка и да го упътя къде да напълни климатроника :mhihi:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Авг 2009, 11:21

Колеги,моля и не забравяите че парите дадени за части по колите не се натрупват в цената,тези пари са дадени в момента в който автомобила се е счупил(или по рано) с цел вие да се возите,напълно съм убеден че никой няма да почне да сменява ходова част ,масло и тн. за да може на бъдещият куповач да му е "убаво"...както и не трябва да се слага платеният данък за автомобила в сметката поради спецификата на този данък,а именно че новият куповащ отново ще плати данък собственост и няма да му приспаднат от платения на друго лице.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Авг 2009, 16:41

Е.Димитров написа:Колеги,моля и не забравяите че парите дадени за части по колите не се натрупват в цената,тези пари са дадени в момента в който автомобила се е счупил(или по рано) с цел вие да се возите,напълно съм убеден че никой няма да почне да сменява ходова част ,масло и тн. за да може на бъдещият куповач да му е "убаво"...както и не трябва да се слага платеният данък за автомобила в сметката поради спецификата на този данък,а именно че новият куповащ отново ще плати данък собственост и няма да му приспаднат от платения на друго лице.

Не си прав.А бензина който съм похарчил кой ще ми го плати. :D :D Не ви ли умръзна всеки път да спорите за едно и също.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 20 Авг 2009, 21:02

някой може ли да обясни, защо е39 със е46 едни и същи години е46-цата е по скъпа като е по малак клас кола ? Не говоря за м-ките или акцизните.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 21 Авг 2009, 0:41

ditko1 написа:някой може ли да обясни, защо е39 със е46 едни и същи години е46-цата е по скъпа като е по малак клас кола ? Не говоря за м-ките или акцизните.
Кога излиза модела гледай колега затова са по скъпи е 46.
обичам BMW

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 21 Авг 2009, 7:55

Ниския клас коли винаги държи повече цена от високия.Причината е ,че за ниския винаги има повече желаещи и подръжката е по евтина.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 21 Авг 2009, 16:33

:shock: От къде паднаха бе, колеги? :winky: И няма ли кой да ги вдигне? :D
Падна цената на моята кола :( На другите модели, дето ми се искат- недостатъчно :(
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Предишна

Назад към Извън Темата