Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ
Модератор: Общи модератори
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
обаче ако не беше потребител от нашият форум веднага щеше да има и други мнения...всеки мери с различен аршин
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
SKISA написа:а за журналистката -нее съм гледал интервюто ,но тези ,които съм гледал стават и я харусвам! тва ,че по някакъв начин е ошашкала дилян не означава ,че не е журналист!!! които предавания съм и гледал на мен ми харусват и така се прави ! тва ,че не се е отнесла приятелски с дилян не ме фърля в обратната страна....
Иво, на теб ти харесва това,че се кара с гостите си, а то няма нищо общо с журналистиката

Never mistake motion for action...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
илияне,спора за момичето,което се казва найденова беше в друга тема...! твърде много го приемаме ,че е срещу дилян! дилян ми е приятел и в спор между тях ше застана на наговата страна ,но кажи ми някой журналсит ,дето е успял само с истината и без да злепоставя събеседника или да го натирва в ъгъла! тва е журналистиката -тва е начина-добър или лош! самата репортерка е друг човек-не е найденова...! всеки търси сензацията -знаеме как се продават вестниците: с пръснат мозък и кръв на първа страница ,а не с пасторални снимки и разказ...!! кеворка ли беше едно време хрисим или гарелов или некой друг!?!? тва е начина за пробив и така се прави в тоа бранш!! може и да греши понякога,няма човек ,който да не е пристрастен или да не зима страна ,но има насоката и мерака и си мисля,че ще успее.....!!
просто интервюто е битка и печели по-подготвения ,а в повечето случаи тва е взимащия интервюто...!!!
просто интервюто е битка и печели по-подготвения ,а в повечето случаи тва е взимащия интервюто...!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Leon написа:SKISA написа:а за журналистката -нее съм гледал интервюто ,но тези ,които съм гледал стават и я харусвам! тва ,че по някакъв начин е ошашкала дилян не означава ,че не е журналист!!! които предавания съм и гледал на мен ми харусват и така се прави ! тва ,че не се е отнесла приятелски с дилян не ме фърля в обратната страна....
е адски далече от представата за журналист и водещ и в едни по други времена, щеше да бъде натирена като мръсно коте от НОВА, а и от всяка друга ТВ.
Да,ако беше по "онова "време щеше да е натирена у Белене

Точно в това е въпросът. Журналистиката ни е сензационно настроена и истината е последното нещо, към което се стреми. Единственият начин за противодействие е нападнатият да е достатъчно подготвен и да направи темата безинтересна.
А тая същата аз бих я пратила в Белене и в днешно време, например от утре.
А тая същата аз бих я пратила в Белене и в днешно време, например от утре.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Ама ако опопнента и (интервюираният) беше некой депутат от ДПС ,некой мазен турк,дето има съмнения че краде,щяхте журналистката да я сложите на 1 ва страница като патриотка
Хайде малко бъдете по обективни ебаси....
Хайде малко бъдете по обективни ебаси....
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:"ебаси", погледни ми мнението относно нея в другата тема, преди въпросното интервю и тогава апелирай за обективност
Приятелю,нямам в предвид ТАЗИ журналистка,но точно ТАЗИ журналистка взима интервю от НАШЕ момче и вече нищо няма значение

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ferdy написа:Мне, не си прав Димитров, мен ме дразни по принцип тая. А в конкретното предаване нашето момче губи по точки, но не заради журналистката, а заради недобрата подготовка за интервюто.
Той губи щото не е тарикат, а за журналистите от одавна се знае че пишат срещу заплащане,тука обективна журналистика няма,както всичко в тая държава,полицаите ловат престъпници само когато е засегнат интереса на полицията,законите са само за заинтересовани и така нататъка