X5,X6,Q7,Cayenne,Touareg - БАНИЧАРКИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Авг 2009, 23:05

acer написа:С тая мисъл ще си умрете с кредити и 10 цифрени коментари :mhihi: - но честно и ще се радвам, много сте ми антипатични

Нямам кредит и никога не съм имал :kuku:
Важното е на себе си да си симпатичен, пък нормално е да сме ти антипатични, освен ако не си с лява резбица, кажи си ако е така, не е срамно :gay:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 20 Авг 2009, 23:18

Вместо да се плюете я вижте каква хубава темичка има в един друг подфорум ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=160623

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Авг 2009, 7:21

enigma написа:Вместо да се плюете я вижте каква хубава темичка има в един друг подфорум ;)

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=160623

Ако аз съм плюл по колегата, то е било само против уроки :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Авг 2009, 9:01

Ха, бизнесмен, аз самият имам кредит, но не съм ограничен като 2-мата колеги, които бълват глупости, ама кво ли се занимавам и аз. Радвайте се на живота, карайте си баничарките плащайте им ддс-то, направо отворете комитет за некоректните граждани и ги поучете как се плаща
Последна промяна acer на 21 Авг 2009, 14:53, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 9:16

acer написа:Ха, бизнесмен, аз самият имам кредит, но не съм ограничен като 2-мата колеги, които бълват глупости, ама кво ли се занимавам и аз. Радвайте се на живота, карайте си баничарките плащайте им ддс-то, направо отворете комитет за некоректните граждани и ги поучете как се плаща
Аз повече няма да пиша в тая тема, безтуй се чувстам като тъпак, че изгубих време за глупости

Принципно хората са прави, дори и ти се стремиш към Европа предполагам, но там хората не са такива тарикати и си плащат, но знаят и как да държат сметка къде им отиват парите. А с нашата логика... вчера имаше показателно изследване... къде сме ние?
Столицата с най-ниското заплащане в Европа, но за сметка на това пък една от най-скъпите! Е има надежда де, казаха че имало африкански столици по-зле от нас! Ура!
Иначе е интересно да гледаш как младоците се кефят на батковци скрили някоя крупна сума, ама след време ще има къде ми е пенсииката или за какво плащам здравни осигуровки :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Авг 2009, 9:16

Абе с к'вото може да се врътне държавата все е на кяр,тя се опитва (и то супер успешно) да ни врътка ,ние от своя страна се опитваме,така е по цял свят,с тая разлика че Българската държава ни и малко като мащека а ние сме като некакви сополиви циганета пред нея

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 21 Авг 2009, 9:32

Не виждам нищо нередно - в щатите масово джипки вс. екстри се регистрират като селскостопански машини. И не виждам защо трябва да плащам ДДС, а да си го приспадна после ако съм строител и използвам предпочитаната марка(никой не ме задължава да избирам)БМВ Х за нуждите ми. Пример - Един такъв сув ще ми свърши перфектна работа да нагазя в някои разкопки на новостроящ се обект, за разлика от всяка баничарка и да прекарам някоя друга машина, чертежи, материяли и други шитни на бригадата ми .....

Щом има такъв вариант и никой не ме задължава да карам ТАТА вместо Х6 и да мога да си го регистрирам дори и за превоз на бригадата по обектите - защо НЕ!

Някой спомена по горе и за комби - ами супер. Една петичка М комби без задни седалки да може да тегли торбите цимент натоварени в нея по баиру - ммммммм идЯлнУ :mhihi:
И пак не виждам нередно, защото това все пак е автомобил и както намеря за добре, така ще го ползвам ;) А щом мога да врътна нещата през фирмата и държавата да ме облекчи - едно Мерси към нея и властите :winky:
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 21 Авг 2009, 13:24

Да, вече си представям как намествам на баба скъсаните чували с грозде в Q7-цата и пренасяме кирпичени тухли с Кайен Turbo-S :roll:
Чудя се като е толкоз много законно, защо прокуратурата се е заела с тия, както ги нарече колегата по- горе) "джипки".

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 13:45

kagebista написа:Не виждам нищо нередно - в щатите масово джипки вс. екстри се регистрират като селскостопански машини. И не виждам защо трябва да плащам ДДС, а да си го приспадна после ако съм строител и използвам предпочитаната марка(никой не ме задължава да избирам)БМВ Х за нуждите ми. Пример - Един такъв сув ще ми свърши перфектна работа да нагазя в някои разкопки на новостроящ се обект, за разлика от всяка баничарка и да прекарам някоя друга машина, чертежи, материяли и други шитни на бригадата ми .....

Проблема е, че в щатите наистина ги ползват за товарни, но тук не!
Това разследват ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Авг 2009, 13:46

saleen написа::paranoid: Кой е този завистник, сигурно прокурора който ще окошари тарикатите?! И им завижда, защото зимата ще са на топло, нали, правилно ли схванах мисълта ти?

Нас, неудачниците в тоя живот (на които не ни стига или акъла, или куража да станем или престъпници, или прокурори) тази мисъл ни крепи -че някой ден някой по-напред от нас ще влезе в затвора. И тогава ние ще сме по-добре от него!

Като не можем да караме лъскави джипове или да вкарваме лошите в затвора - нека поне на Вуте да му е зле!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 13:50

flame написа:
saleen написа::paranoid: Кой е този завистник, сигурно прокурора който ще окошари тарикатите?! И им завижда, защото зимата ще са на топло, нали, правилно ли схванах мисълта ти?

Нас, неудачниците в тоя живот (на които не ни стига или акъла, или куража да станем или престъпници, или прокурори) тази мисъл ни крепи -че някой ден някой по-напред от нас ще влезе в затвора. И тогава ние ще сме по-добре от него!

Като не можем да караме лъскави джипове или да вкарваме лошите в затвора - нека поне на Вуте да му е зле!

Както винаги гледаш отгоре, отгоре... Обществото ни се крепи на солидарността, държавата се крепи на солидарността, здравеопазването, пенсионните системи се крепят на равнопоставеност и солидарност... Когато подобния индивид Х направи сделка в която държавата губи 100 000лв, било от неплащане на данъци, губим всички, освен Х. Защото има такива тарикати, ние имаме дупки, ние се молим да не се разболеем, не знаем какво ни е бъдещето като пенсионери ;) Лошото обаче при нас, е че лицата Х са близки до тези на властта, за това и никой не ги пипа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 21 Авг 2009, 14:07

///peter написа:
flame написа:

Както винаги гледаш отгоре, отгоре... Обществото ни се крепи на солидарността, държавата се крепи на солидарността, здравеопазването, пенсионните системи се крепят на равнопоставеност и солидарност... Когато подобния индивид Х направи сделка в която държавата губи 100 000лв, било от неплащане на данъци, губим всички, освен Х. Защото има такива тарикати, ние имаме дупки, ние се молим да не се разболеем, не знаем какво ни е бъдещето като пенсионери ;) Лошото обаче при нас, е че лицата Х са близки до тези на властта, за това и никой не ги пипа.

Напълно съгласен!
С уговорката, че не е лошо да си "тарикат" ако спазваш закона.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 14:09

В случая не го спазват, защото всичко се демонтира и колата не се кара по предназначение.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Авг 2009, 15:04

///peter написа:В случая не го спазват, защото всичко се демонтира и колата не се кара по предназначение.

Еми, то и жената си има де да й го туриш, ама някой минават и през задният двор. "Всичко", какво значи всичко?? Изообщо кво те бъркат чуждите седалки? Не пипат твойте, а чуждите, нали? Стига сте се правили на дървета и оставете лошият живот на вутето. Утре като си купиш нова х6-ца ще й платиш ддс-то - друг път. Себе ли си залъгваш, нас ли се опитваш?

Бях прочел някъде по-горе уникалната глупост, че се раждаш еди къв си... такива изказвания могат да се направят само от неуверени хора и общо взето приказват и пишат много, а действията им друго говорят ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Авг 2009, 15:34

acer написа:
///peter написа:В случая не го спазват, защото всичко се демонтира и колата не се кара по предназначение.

Еми, то и жената си има де да й го туриш, ама някой минават и през задният двор. "Всичко", какво значи всичко?? Изообщо кво те бъркат чуждите седалки? Не пипат твойте, а чуждите, нали? Стига сте се правили на дървета и оставете лошият живот на вутето. Утре като си купиш нова х6-ца ще й платиш ддс-то - друг път. Себе ли си залъгваш, нас ли се опитваш?

Бях прочел някъде по-горе уникалната глупост, че се раждаш еди къв си... такива изказвания могат да се направят само от неуверени хора и общо взето приказват и пишат много, а действията им друго говорят ;)

Чудя се как да ти отговоря... честно забих... :)))
То бива да не отбираш от нищо от това което написах, ама ти напрао :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата