Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Re: хех

Мнение от xela » 14 Юли 2009, 16:16

varshetz написа:само да ви кажа ,че някои камери са с радар и снимат в момента на превишение на скоростта просто прявят снимката в този момент :)полицай съм :-)

И викаш, твоята кола не я снимат? В белият слисък е?

Сашо.

Потребител
Аватар

Мнение от tlilock » 27 Юли 2009, 10:34

някъде по Цар Борис има ли камери ? Защото дочух, че май и там са сложили ама незна къде ... :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 29 Юли 2009, 11:02

benzin написа:пичове имам 1 въпросче, тия всичките камери дето ги наредиха по светофарите, на дондуков, по сливница, на ботев, на мария луйза и къде ли още не, само за наблюдение на трафика ли са или могат и глобички да пращат, примерно ако караш по трамвайната линия и тн? :help:

Направо си те прихващат... Онзи ден получих честитка за нарушение от 15 февруари 2009 г.... очаквам още може би :roll:
Снимали са ме камерите на Попа посока НДК как тръгвам преди да е светнало зеленото. Първа кола съм и се изсулвам леееекичко като терикат на червено, на трамвайната линия съм и вече светва жълто и после зеленото. И в акта ми пише че съм ПРЕСЯКЪЛ стоп линията на забраняващ сигнал на светофара :evil: ... което значи вероятно глоба 50 лв. и 8 точки от талона.
stay tuned
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

..

Мнение от LiloTGeorgiev » 02 Авг 2009, 18:24

Та викаш дондуков опасна зона ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 03 Авг 2009, 9:00

Камерата на цариградско шосе със сигурност работи! Днес, минавайки посока към центъра, се замислих работят ли вече и в този момент лично видях светкавицата. :winky:

От 1ви август работят доколкото знам.

Потребител
Аватар

Мнение от m_a_r_i_o_BMW » 06 Авг 2009, 21:55

цариградското е пално преди орлож мост.сливница и там има на всяко кръстовище

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 21 Авг 2009, 14:57

а тези в страната дали работят, че може за 1 плаж/ден 3 пъти поред да ми вземат книжката :help:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: m5

Мнение от Royal » 23 Авг 2009, 14:18

абе мани мани и мен ме привикаха и са чакам да видя кфо нарошение съм направил :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от tampa » 05 Сеп 2009, 20:51

BadAngel написа:
bscsystem написа:На Драган Цанков е пробвана камерата и работи :mhihi: .

За съжаление това е вторият ми видео акт за три месеца.

Изображение

И аз получих подобна "честитка", обаче се чудя за следното:
Както се вижда ясно от картинката /и при мен е същото/ на тази "призовка" няма подпис нито на"връчил", нито на "призован".
НЕ съм юрист и дано тук има някой юрист да обясни, но ми се струва, че след като човек не се е подписал при получаване, тази призовка няма никаква стойност.
Нещо повече - това писмо даже не беше препоръчано, когато пристигна - просто в пощенската кутия го намерих.
Аз съм съгласен, че трябва да се спазват правилата, обаче от КАТ също трябва да спазват законите!
Нека някой да каже какво става, ако не се отиде на посочената дата в КАТ.
И някой ако знае - как стои въпроса от юридическа гледна точка.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520Д

Мнение от gkgeorgiev » 06 Сеп 2009, 23:21

За тези които пътуват към Русе (от Бяла), на 30км преди Русе (до някакво крайпътно заведение) има камера.

Между другото, знаете ли дали тези рефлектиращи лепенки за номерата действат наистина?

P.S. Имам идея, хайде всеки който знае къде има камера, да вземе от Гоогъл Мапс точните координати и така можем да направим един списък със всички камери в страната. И всеки с навигация може да си го зареди :)

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 07 Сеп 2009, 0:15

Колега gkgeorgiev има GPS кординати на камерите по страната на следния линк:

http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... ,25.66&z=7
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520Д

Мнение от gkgeorgiev » 07 Сеп 2009, 0:21

Супер, мерси колега. Жалко, че не виждам как мога да добавям още камери по картата :/

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Re:

Мнение от Pin2 » 15 Окт 2009, 22:22

gkgeorgiev написа:Супер, мерси колега. Жалко, че не виждам как мога да добавям още камери по картата :/

С Google Earth можеш да си направиш това което искаш. Можеш да си направиш и файл за GPS или по-точно POI връзки. В нета има няколко такива файла, които не ти ги препоръчвам, защото са доста не верни. Радар детектора ми не спира да пиука от такива карти, а всъшност камери няма.
Най-голямата сигурност е когато спазваш ограничението и законите на Р.България.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

Потребител
Аватар

Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!

Мнение от armando1 » 27 Окт 2009, 8:33

Здравейте имама един въпрос относно камерите по кръстовищата.
Понеже не живея на постоянния си адрес може ли да се провери от някъде дали вече имам издадени актове от такъв тип както и до колко време след направено нарушение излиза.

Дружба Тийм
Аватар

Re:

Мнение от Reportera » 30 Окт 2009, 9:14

tampa написа:И аз получих подобна "честитка", обаче се чудя за следното:
Както се вижда ясно от картинката /и при мен е същото/ на тази "призовка" няма подпис нито на"връчил", нито на "призован".
НЕ съм юрист и дано тук има някой юрист да обясни, но ми се струва, че след като човек не се е подписал при получаване, тази призовка няма никаква стойност.
Нещо повече - това писмо даже не беше препоръчано, когато пристигна - просто в пощенската кутия го намерих.
Аз съм съгласен, че трябва да се спазват правилата, обаче от КАТ също трябва да спазват законите!
Нека някой да каже какво става, ако не се отиде на посочената дата в КАТ.
И някой ако знае - как стои въпроса от юридическа гледна точка.

Няма да се оправим докато има такива като теб!щом си извършил нарушение отивай и си плащай а не умувай как да преебеш КАТ!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум