Една история за най-малката фенка на марката.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
А ние с какво "избагахме" от родилното

Последна промяна ludiqdancho на 23 Авг 2009, 21:04, променена общо 1 път

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
честито бебче живо здраво и от малко да го учиш коя е най-добрата марка 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- bmwpredator
- Потребител
-
- Кара: BMW_E36 318is
- Мечтае да кара: M3 G_POWER
- Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)
здравейте
да са живи и здрави да растът здрави весели и усмихнати само хубави неща да им се случват. И аз преди малко разбрах че ще ставам баща и някак си немога да опиша чувството невероятное майко мила аз ще ставам баща за първи път.
отивам да испия няколко водки
за всички маници на планетата

гумите свършват бързо ко да напрайм
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Големи сладурчета имате, да са ви живи и здрави и от малки ги учете на любов към БМВ и другите истински коли и да мразят гоуфовете...
Аз от 2-3 годишен, под влияние на баща ми, съм познавал много повече коли от нормална възрастна жена примерно
И като съм ходил някъде с майка ми където мине готина кола съм я сочел и съм се кефил, казвал съм Меецедес, Ено, Фоксфаген и БЕЕМВЕ с щастие в очите...
По едно време като бях май на 4 баща ми имаше голф 2 който беше някъв модерен за времето си, и Е28. Като сме ходели някъде с голфа съм ревал и съм викал искам в акулатааа
Аз от 2-3 годишен, под влияние на баща ми, съм познавал много повече коли от нормална възрастна жена примерно

По едно време като бях май на 4 баща ми имаше голф 2 който беше някъв модерен за времето си, и Е28. Като сме ходели някъде с голфа съм ревал и съм викал искам в акулатааа

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Боже, малка душичка. Да ви е живо и здраво и много да ви радва, а ако е момиченце ти пожелавам мнооого здрави нерви!!! 

BLING-BLING!!! Когато се кача в BMW, в стомаха ми не пърхат пеперуди, а цели птеродактили.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ludiqdancho написа:Да направим една тема: "Снимки на децата ни"
Аз нямам нищо против. Ако има и други съгласни за такава тема, мисля че колегите от арт раздела ще приютят една такава тема

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
Ще теглим ли чоп кой да я пусне ?X-citer написа:ludiqdancho написа:Да направим една тема: "Снимки на децата ни"
Аз нямам нищо против. Ако има и други съгласни за такава тема, мисля че колегите от арт раздела ще приютят една такава тема

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4