X5,X6,Q7,Cayenne,Touareg - БАНИЧАРКИ
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Richmond написа: Нищо още малко остава и сега колко разочаровани псевдо газари ще има, просто много вратички ще се затворят и ще има мишкареене. Въпрос на време е!
Тъй ли.Тц тц тц.Звучиш ми като 85-годишната ми баба,която казваше същото когато така наречения Цар идваше на власт с НДСВ-то преди няколко години.
Само че тя не използва думата гъзари,но смисъла е същия.
Едно ще ти кажа--не се заблуждавай,вратичките ще си останат,само гъзарите ще се сменят с други такива.
Едни кучета като се научат да си ядат екскрементите,трудно се отучват.
Блажени са веруЮщите,и така вече цели 19 години.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
То е ясно, че ще си останат, но въпроса е че ще е в големи граници краденето няма да е толкова осезаемо, не за друго ами защото нечии хора от вънка ще купят България, демек ще вложат много пари за напред.За Царя, за Доган и за Станишев - то е ясно, че най много са крали ...но вече ще настъпят добрите реформи ...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ще ги фанат...ама друг път,така е със всяка власт нова дето идва....на власт...
пак казвам,ако имам възможност да си купя 6X няма за секунда да се поколебая ако има възможност да си върна някаква част от парите,сега на дневен ред е да осъдят държавата за това че един собственик на фирма не може да има лек автомобил и той да се води на фирмата,ако иска може да си вземе и формула 1,то той я купува с пари на фирмата и ще идва на работа с нея,че дори и само да забавлява гостите си
пак казвам,ако имам възможност да си купя 6X няма за секунда да се поколебая ако има възможност да си върна някаква част от парите,сега на дневен ред е да осъдят държавата за това че един собственик на фирма не може да има лек автомобил и той да се води на фирмата,ако иска може да си вземе и формула 1,то той я купува с пари на фирмата и ще идва на работа с нея,че дори и само да забавлява гостите си
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
flame написа:Dimo написа:Richmond написа:Много малка част от участващите в тази тема са направилното мнение според мен, например позицията на Димо - твърдо заставам зад нея, не защото гроздето е кисело ами, защото просто другите постинги си личи на какъв хал живеем.Всеки иска да е дупе шлякано в тая умрела държава ама не става.Е за това ще е пълно с комплексари, със завист и прочие.Прост народ = слаба държава. Докато не си променим това изкривено мислене, няма да я бъде и само ще си лаем как искаме да бъдем като западните страни ама явно няма да го бъде.
АЛИЛУЯ, НАЙ ПОСЛЕ НЯКОЙ ДА РАЗБЕРЕ!
Тва все едно всички да плюят Станишев заради управлението му... и да излезе някой пенсионер, който да го защити и разкритикува пламенно бат Бойко... и Станишев да възкликне АЛИЛУЯ! БАЙ ГЕРЧО Е ПРАВ, А ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ В ЗАБЛУДА!
А тука съм сигурен, че и ти незнаеш какво написа, просто требваше да кажеш нещо да не си капо.
Колкото до колегата с 85 годишната баба. Вратички ще има и след време, но такива като вас няма да ги знаят и тези които ще пълнят гушите ще са едни специални хора, останалите газари един по един ще си намерят "майстора". Защото неможе всеки да е гъзар и да краде държавата защото е "много умен" и рано или късно колкото и да не искате да го приемете ще е факт

(Определението ви за гъзар какво е? Човек хвалещ се с неща на изплащане ли?

Dimo написа:flame написа:Dimo написа:Richmond написа:Много малка част от участващите в тази тема са направилното мнение според мен, например позицията на Димо - твърдо заставам зад нея, не защото гроздето е кисело ами, защото просто другите постинги си личи на какъв хал живеем.Всеки иска да е дупе шлякано в тая умрела държава ама не става.Е за това ще е пълно с комплексари, със завист и прочие.Прост народ = слаба държава. Докато не си променим това изкривено мислене, няма да я бъде и само ще си лаем как искаме да бъдем като западните страни ама явно няма да го бъде.
Тва все едно всички да плюят Станишев заради управлението му... и да излезе някой пенсионер, който да го защити и разкритикува пламенно бат Бойко... и Станишев да възкликне АЛИЛУЯ! БАЙ ГЕРЧО Е ПРАВ, А ВИЕ ВСИЧКИ СТЕ В ЗАБЛУДА!
А тука съм сигурен, че и ти незнаеш какво написа, просто требваше да кажеш нещо да не си капо.
Колкото до колегата с 85 годишната баба. Вратички ще има и след време, но такива като вас няма да ги знаят и тези които ще пълнят гушите ще са едни специални хора, останалите газари един по един ще си намерят "майстора". Защото неможе всеки да е гъзар и да краде държавата защото е "много умен" и рано или късно колкото и да не искате да го приемете ще е факт![]()
(Определението ви за гъзар какво е? Човек хвалещ се с неща на изплащане ли?)
A твоето определение за честен българин какво е?
Човек, работещ за 1000 лева месечно, преди одръжките, обаче пък се крепи на мисълта, че всички каращи коли, струващи колкото 10-20 пъти годишния му доход са измекяри и мошеници ли

In Ban We Trust!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
eraziel написа:Dimo написа:flame написа:Dimo написа:Richmond написа:Много малка част от участващите в тази тема са направилното мнение според мен, например позицията на Димо - твърдо заставам зад нея, не защото гроздето е кисело ами, защото просто другите постинги си личи на какъв хал живеем.Всеки иска да е дупе шлякано в тая умрела държава ама не става.Е за това ще е пълно с комплексари, със завист и прочие.Прост народ = слаба държава. Докато не си променим това изкривено мислене, няма да я бъде и само ще си лаем как искаме да бъдем като западните страни ама явно няма да го бъде.
Колкото до колегата с 85 годишната баба. Вратички ще има и след време, но такива като вас няма да ги знаят и тези които ще пълнят гушите ще са едни специални хора, останалите газари един по един ще си намерят "майстора". Защото неможе всеки да е гъзар и да краде държавата защото е "много умен" и рано или късно колкото и да не искате да го приемете ще е факт![]()
Човек, работещ за 1000 лева месечно, преди одръжките, обаче пък се крепи на мисълта, че всички каращи коли, струващи колкото 10-20 пъти годишния му доход са измекяри и мошеници ли![]()
![]()
Ми дааааа, даже и гроздето ми е кисело щот ми е високо, ама се чуда как не се сетихте да ми го споменете

Dimo написа:eraziel написа:Dimo написа:flame написа:Dimo написа:Richmond написа:Много малка част от участващите в тази тема са направилното мнение според мен, например позицията на Димо - твърдо заставам зад нея, не защото гроздето е кисело ами, защото просто другите постинги си личи на какъв хал живеем.Всеки иска да е дупе шлякано в тая умрела държава ама не става.Е за това ще е пълно с комплексари, със завист и прочие.Прост народ = слаба държава. Докато не си променим това изкривено мислене, няма да я бъде и само ще си лаем как искаме да бъдем като западните страни ама явно няма да го бъде.
Човек, работещ за 1000 лева месечно, преди одръжките, обаче пък се крепи на мисълта, че всички каращи коли, струващи колкото 10-20 пъти годишния му доход са измекяри и мошеници ли![]()
![]()
Ми дааааа, даже и гроздето ми е кисело щот ми е високо, ама се чуда как не се сетихте да ми го споменете
Щот знаем, че си честно момче и сам ще си признаеш

ПС Готов ли си да се обзаложиш, че един ден като си купиш Х6 няма да търсиш начини да ти излезе по-евтино?
ПС2 Не казвай, че каращите лъскави джипове са "пИдИраси" щото един ден може и ти да "обърнеш резбата":winky:
Не, аз не те знам какъв си и за колко работиш, но факта, че правиш сметка на хората за какво си дават парите говори много за самия теб
Прав си да си несъгласен, но за т'ва имаш правото ти да правиш с твоите пари каквото сметнеш за добре и да оставиш останалите да правят същото. А кой е честен, кой измамник и кой какво заслужава други хора имат за работа да решават и доказват ...

Прав си да си несъгласен, но за т'ва имаш правото ти да правиш с твоите пари каквото сметнеш за добре и да оставиш останалите да правят същото. А кой е честен, кой измамник и кой какво заслужава други хора имат за работа да решават и доказват ...
In Ban We Trust!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тотално сте изтрескали. Ще прави сметка, защо не си плаща лицето Х данъци - да и това е съвсем нормално! Държавата която трябва да го защитава се издържа именно И от това. Когато има повече хора като него, които си плащат всичко, те ще могат и да държат сметка защо парите им отиват на вятъра, но за тва се иска дупе, а не клавиатура за форумчето.
И flame, престани с тъпизмите си "ма сигурен ли си че ще си платиш", щом го казва вече 10 пъти - явно е. Не е от хората, които искат със сетни финансови сили да се доберат в Х6, ма гледа да си спести 30 000лв, че да може после ако се развали нещо да си го плати,а не да седи на трупчета, щото дохода му е 1000лв.
Както каза и човека горе, ако ще се целиш в този ценови клас, 30 000лв ще са последното нещо за което ще искаш да смишкариш. Но логиката на повечето тук, е именно такава като на тези които оплювате с нивите и S класите
Аи със здраве.
И flame, престани с тъпизмите си "ма сигурен ли си че ще си платиш", щом го казва вече 10 пъти - явно е. Не е от хората, които искат със сетни финансови сили да се доберат в Х6, ма гледа да си спести 30 000лв, че да може после ако се развали нещо да си го плати,а не да седи на трупчета, щото дохода му е 1000лв.

Аи със здраве.
eraziel написа:Не, аз не те знам какъв си и за колко работиш, но факта, че правиш сметка на хората за какво си дават парите говори много за самия теб![]()

Тва са пари за 3-4г гориво и поддръжка - 30хил.лв са пара за всеки, и който бръщолеви, че не били пари - гаранция не ги е виждал в неговия джоб

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
///peter написа:Тотално сте изтрескали. Ще прави сметка, защо не си плаща лицето Х данъци - да и това е съвсем нормално! Държавата която трябва да го защитава се издържа именно И от това. Когато има повече хора като него, които си плащат всичко, те ще могат и да държат сметка защо парите им отиват на вятъра, но за тва се иска дупе, а не клавиатура за форумчето.
И flame, престани с тъпизмите си "ма сигурен ли си че ще си платиш", щом го казва вече 10 пъти - явно е. Не е от хората, които искат със сетни финансови сили да се доберат в Х6, ма гледа да си спести 30 000лв, че да може после ако се развали нещо да си го плати,а не да седи на трупчета, щото дохода му е 1000лв.Както каза и човека горе, ако ще се целиш в този ценови клас, 30 000лв ще са последното нещо за което ще искаш да смишкариш. Но логиката на повечето тук, е именно такава като на тези които оплювате с нивите и S класите
![]()
Аи със здраве.
Бе щях да ти кажа нещо ма ти сам се сети

Браво на хора като enigma, които си плащат всичко, както му е реда. Жалкото е, че са малко такива като него, а всеки гледа да се прави на тарикат. И да, няма значение, дали тарикатлъка е за 30лв. или 30000лв., все си е тарикатлък "на дребно".
Въпросът е принципен.
И ще вметна нещо, което прочетох в друг форум, мнение, което е много показателно, цитирам по памет:
Ей това отразява много точно родната картинка, като тази тема въобще не е изключение.
Радвам се, че все още има хора като enigma, Dimo, saleen, ///peter и други, за които моралът все още означава нещо в скапаната ни държава.
Хайде, кажете сега, че и на мен ми е кисело гроздето. Ама да знаете, че не ми пука.
Защото ако трябва да мисля как да спестя 30000лв. от данък на Х6 (примерно, за това е темата, иначе не си падам по "джипки"), това означава, че изобщо не съм на нивото за тази кола.
И в такъв случай, ще си взема Nissan Murano (пак само за пример), който е 30000лв. по-евтин от Х6 и няма да правя "цигански изпълнения" с махане на седалки и т.н.
Ама за повечето българи е по-важно да са "гъзари" - те на Nissan не могат да се возят, трябва да е нещо много по-скъпо и показно, пък после се мисли, как да се тарикатее, за да им излезе по-евтино.
Въпросът е принципен.
И ще вметна нещо, което прочетох в друг форум, мнение, което е много показателно, цитирам по памет:
Интересно е как българинът има навик, да се определя за абсолютната нула/център по скалата.
Ако си по-богат от него, значи си престъпник, ако си по-беден - си мързеливец! Ако караш по-бързо от него си джигит, ако караш по-бавно - балък.
Ей това отразява много точно родната картинка, като тази тема въобще не е изключение.
Радвам се, че все още има хора като enigma, Dimo, saleen, ///peter и други, за които моралът все още означава нещо в скапаната ни държава.
Хайде, кажете сега, че и на мен ми е кисело гроздето. Ама да знаете, че не ми пука.

Защото ако трябва да мисля как да спестя 30000лв. от данък на Х6 (примерно, за това е темата, иначе не си падам по "джипки"), това означава, че изобщо не съм на нивото за тази кола.
И в такъв случай, ще си взема Nissan Murano (пак само за пример), който е 30000лв. по-евтин от Х6 и няма да правя "цигански изпълнения" с махане на седалки и т.н.
Ама за повечето българи е по-важно да са "гъзари" - те на Nissan не могат да се возят, трябва да е нещо много по-скъпо и показно, пък после се мисли, как да се тарикатее, за да им излезе по-евтино.

- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Чудя дали има някаква опция да си пробутам тоалетната хартия като принтерна и съответно да си искам ДДС-то:dunno: ,а? Като не можеш да си позволиш нещо, не си го купуваш докато не пораснеш. Всичко на този свят си има цена с включен ДДС, даже и гъзарията. Ако на някой не му харесва може да си купи Тойота "Ленд крузър"(примерно), води се 7 местна и ДДС-то можеш да си го прибереш. Явно автомобила е прицелен в този тип клиенти, за разлика от Х-6. Същия клас, почти същото оборудване на доста по-ниска цена +ДДС-перфектно. Ще ти върши същата работа. Ако обаче непременно държиш на Х5 или Х6 ще трябва да си платиш за което. Както се казва-съвършенството има цена. Ако не можеш да си я позволиш за "да си забавляваш клиентите", както каза някой, просто ги водиш на цирк, не е нужно ти да го организираш. Просто такава е законовата уредба. И на мен не ми харесва, ама това е положението и харесва-не харесва се съобразявам, защото тази държава все някак трябва да се издържа.