BMW дрифт писта в Търговище
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
Не знам как е на пистата в Калояново,но тук си струва да се кара.Това по пистата е сгурия(както писах в началото тази писта навремето се използваше за спиидуей(моторен спорт).На асфалта е друго усещането и винаги има опасност от инцидент.Какво му плащащ?20 обиколки около 55-60 лв и не те интересува ни гуми,нито диф,брони....и портфейла не ти се кара като завариш педала на газ-та в пода!
От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Беше сгурия преди има няма 20 години, сега е каменно брашно или нещо подобно, смениха го още по татово време, когато все още спийдуея беше в разцвета си. Иначе пистата е добра и доста широка, за човек който горе долу знае за какво иде реч прощава и доста грешки, пробвал съм я лично преди доста години, но тогава карахме Лада с шпер и окачване.
only rear wheel drive
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
за това не знам, сега разбирам че някой се е захванал с това, но си мисля че без книжка няма да стане
only rear wheel drive
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
michev написа:Беше сгурия преди има няма 20 години, сега е каменно брашно или нещо подобно, смениха го още по татово време, когато все още спийдуея беше в разцвета си. Иначе пистата е добра и доста широка, за човек който горе долу знае за какво иде реч прощава и доста грешки, пробвал съм я лично преди доста години, но тогава карахме Лада с шпер и окачване.
Прав си мама му стара,че не е сгурия.Абе чудих се оня ден като въртях дупе по пистата ,защо е различен мириса на въздуха?Едно време.... миришеше на етер и рициново масло + сгурия.Тогава когато Манев и Евтимов цепеха "Голдъни"те ,но ...абе спомени.
Днес ще проверя, да ли Ви е нужна книжка и ще пусна инфо във форума.(Иде реч за младите фенове)
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
Понеже бях обещал инфо по казуса книжка,мога да зарадвам младите фенове че не задължително на 100% притежанието на свидетелство за правоуправление.Но собственика има решаващата дума!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Благодаря много на колегата Явор за това което направи, сега само търся начина да стигна до Търговище, и...
Помислете ако искате да си организираме една ударна групичка от Софийско

Помислете ако искате да си организираме една ударна групичка от Софийско

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- -Lililita-
- Потребител
-
Имам удоволствието да споделя страхотното усещане сега, малко преди да си легна, че по-рано бихме 320км до Търговище и обратно, търсихме къде да хапнем в центъра (НЯМА къде), жеги, прах и т.н., но всичко това си заслужаваше!
Пистата е супер, момчето е точно и преживяването не се забравя бързо. С приятелите останахме доволни и със сигурност в близко бъдеще пак ще бием тези 640км и обратно заради тръпката.

Пистата е супер, момчето е точно и преживяването не се забравя бързо. С приятелите останахме доволни и със сигурност в близко бъдеще пак ще бием тези 640км и обратно заради тръпката.

- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
Похвално,колежке!!!Представили сте се мн.добре на пистата(едно птиченце ми съобщи).А относно храна по центъра на Търговище действително трудно се намира!Следващия път когато ни посетите се обадете.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Това си е оферта, а и на тая прах как лесно тръгва колата не е истина. Проблема е в голямото разстояние между София и Велико Търново. 

- -Lililita-
- Потребител
-
До Велико Търново са 220км. След това имаш още 100... Път си е, надявахме се някога и около София да направят подобно нещо.
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
Уникално Уникално
само и аз да кажа , че беше супер
човека на който беше пистата беше много пекан даже дойде да ни ескортира до пистата
подготовката на пистата и колите беше на 100%
ето и малко снимки :
пистата
колите
ако имате някакви въпроси потърсете го на телефона пак ви казвам много е печен
само и аз да кажа , че беше супер
човека на който беше пистата беше много пекан даже дойде да ни ескортира до пистата
подготовката на пистата и колите беше на 100%
ето и малко снимки :
пистата

колите

ако имате някакви въпроси потърсете го на телефона пак ви казвам много е печен
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: BMW дрифт писта в Търговище
после в гоуфа така ли каратaureus_gold написа:Още по-голям кеф ми направи ,че известни Golf-ари ( в наше село де)връткат обиколки и като слязат от Бимите някак странно гледат.

http://vbox7.com/play:2123f7ca
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
Трудно се описва нечие изражение с няколко думи.Моето сигурно е като след секс!!!(аз така си гледам).(Разбира се ,че нямам нищо против колегите с WV,но в повечето случаи все те са се опитвали да ме наказват по пътя.)
Искам отново да използвам случая и да Ви поканя на наша територия!Изживяването си заслужава!!!Никога не съм бил почитател на екстремното шофиране,но след стрелбата няма друга дейност,която да ме разтоварва толкова емоционално.Виждаш завоите,виражите,прах-та,но не знаеш с колко км. караш и накъде се движиш.Сменяш скоростите по интуиция,въртиш волана на дясно,но завиваш на ляво,а в ушите ти BMW симфония...А след като слезеш от звяра се чустваш,че си бил 4 часа на фитнес...
Дай Боже всекимо!!!
Искам отново да използвам случая и да Ви поканя на наша територия!Изживяването си заслужава!!!Никога не съм бил почитател на екстремното шофиране,но след стрелбата няма друга дейност,която да ме разтоварва толкова емоционално.Виждаш завоите,виражите,прах-та,но не знаеш с колко км. караш и накъде се движиш.Сменяш скоростите по интуиция,въртиш волана на дясно,но завиваш на ляво,а в ушите ти BMW симфония...А след като слезеш от звяра се чустваш,че си бил 4 часа на фитнес...
Дай Боже всекимо!!!
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4