LAN в центъра
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
bum_bum написа:Бе аз съм с тях ама чак по 2- 3 дни да няма нет... не се е случавло до сега. От врме на време им спират тока и няма по няколко часа нет ама тва да се е случвало не по- често от 2- 3 пъти за последните 4 месеца. Не са върха на сладоледа ама не са и чак толкова лоши. Имат голям сървър, недобре подреден обаче и 10к м/ународен и 30бг за 15лв. Сървъра е на 500- 700 според зависи от натоварването.
ми ненам може и да си прав дай някъкви кординати на тез пичове да звънна да се видим ко ще ми кажат..

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
http://www.bgmreja.com/Lan.htm Моят съсед е с тях и има същите забележки.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Фидел Кастро написа:http://www.bgmreja.com/Lan.htm Моят съсед е с тях и има същите забележки.
!е периодично си без връзка ли ... защото нали споменах и аз така четох за тях ... във фен.бг на форума го пише 3-4 страници всеки реве от тия... И все пак никои не даде мнение за БОЛ.БГ как са има ли проблени с тях

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
BOBSI написа:!е периодично си без връзка ли ...
Бобси, просто не съм клиент на бгмрежа, а на малък местен доставчик (Павлово), но той си следи стриктно за качеството. Става въпрос за забележки на моят съсед, които съвпадат с тези на другите изказани в темата. Между впрочем да питам кой е с номер С 7275 МВ - Е36 купе, черно. Всеки ден е пред "Интрансмаш"

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
За тези е ясно само да се обади някой който е абонат на бол.бг да каже , че вече съм на зор треа да вкарам нет

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Тъй като това е основният ми бизнес /засега/ - ЛАН-а, мога
да кажа че Бол.БГ са една от сериозните компании на този
пазар, в центъра на София си работят те а не техен дистрибутор
което гарантира сравнително доброто качество, така че се
включвай към тях мисля че ще свършат работа.
да кажа че Бол.БГ са една от сериозните компании на този
пазар, в центъра на София си работят те а не техен дистрибутор
което гарантира сравнително доброто качество, така че се
включвай към тях мисля че ще свършат работа.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Bol.bg се отнасят малко по-добре само с големите си клиенти.
Домашните потребители са им през оная работа и имам колеги седели с дни без интернет.
А понеже познавам и част от поддръжката им, мисля че не са добър избор за домашен нет.
Домашните потребители са им през оная работа и имам колеги седели с дни без интернет.
А понеже познавам и част от поддръжката им, мисля че не са добър избор за домашен нет.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Пусни си кабелен интернет като е за работа.Доста рядко спира и е с горе-долу постоянна скорост.
http://www.ekk.bg/index.php?pnm=prices&ln=0
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
bmwdriver написа:Пусни си кабелен интернет като е за работа.Доста рядко спира и е с горе-долу постоянна скорост.
Значи то е в центъра ама като гледам няма нет на евроком поне поне там кадето съм аз не виждам ... става въпрос за търговският дом срещу съдебната палата... имаш ли инфо там как е покритието е има ли кабел

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Абе ако работата поне малко ти зависи от интернета може би най-добрия вариант все пак е АДСЛ. Бавно но сигурно.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Мерси на всички за изказаните мнения.. днес вкарах Бол.бг 25лв. 2 мегабита неоганичен като за 1-ви ден супер ще видим натам
... аа и 45лв.
инсталация и 20 метра кабел х 0.60лв.
и така .
. мерси още веднъж

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2