Открадното БМВ!!! е36 320и СА6897МН
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
bivola написа:Колега , вероятно е на части вече много жалко
за съжаление колегата bivola е прав

///M

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Kregec написа:Скоро имаше такава тема за един колега на които му бяха бамнали Е36-та на която и беше изтекло каското. Мисля че колата я беха вземали от Люлин и до колкото помня, колегата разказа че разпитвал тук там и каза, че е платил 2000 лева и са му я върнали. Колата я бяха вземали за части и мисля, че хората които са му я взели не бяха от София а някаква пернишка група. Не си спомням точно но беше нещо подобно така че най вероятно са я вземали за части. Колега случката е много ама много няприятна. Надявам се наистина и ти да имаш този касмет като колегата и да си намериш колата...
костинбродска май беше групата , ама потърсете темата че пишеше и къде са я били скрили до колокото си спомням
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Simmargal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 320i coupe
Колега, по-добре се хвани и обиколи квартала много добре. На един познат някакви хлапета му бяха завлекли колата и я бяха зарязали до някакъв блок. Ако ли не търси някой познат, който е на ти с крадците да поразпита. Туко виж успееш да си я върнеш. Пожелавам ти много успех!!!
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
zvezdo88 написа: ... такава ни е държавата просто ....
Сега във фирмата дойде един колега от офиса в Чехия и каза, че там няма такива работи като "Автокаско", аларми и подобни мизерии. Купуваш си колата и даже да не я заключиш няма баране. Тука братче 15 годишна кола не можеш да оставиш спокойно пред вас. Все повече се замислям дали тук трябва да гледам деца. Пич, дано да имаш успех...
- ///M Rider
- младши ентусиаст
-
- Кара: вече мечтата си !
- Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
- Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina
Много лоша работа успех дано я намериш или квото е останало от нея
щото колегите са прави че ги крадат за части
щото колегите са прави че ги крадат за части

Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
"Drat! And Double Drat!"

аз съм от костинброд хаха а онези който са я взели тази кола са от волуяк и просто колата беше крита в костинбродspower написа:Kregec написа:Скоро имаше такава тема за един колега на които му бяха бамнали Е36-та на която и беше изтекло каското. Мисля че колата я беха вземали от Люлин и до колкото помня, колегата разказа че разпитвал тук там и каза, че е платил 2000 лева и са му я върнали. Колата я бяха вземали за части и мисля, че хората които са му я взели не бяха от София а някаква пернишка група. Не си спомням точно но беше нещо подобно така че най вероятно са я вземали за части. Колега случката е много ама много няприятна. Надявам се наистина и ти да имаш този касмет като колегата и да си намериш колата...
костинбродска май беше групата , ама потърсете темата че пишеше и къде са я били скрили до колокото си спомням

- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Re: Открадното БМВ!!! е36 320и СА6897МН
Ами за това трябва да си плащаме редовния рекет на застрахователите. 

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3