Котки ми ходят по колата. Постоянно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 25 Авг 2009, 21:25

И аз го имах тоя проблем една само ми лежеше на капака и като я видех и :maad: но като пуснах териерчето малко да си поиграят и не се вижда вече :mhihi:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 25 Авг 2009, 21:37

Във всеки зоомагазин има спрейове, май се наричат репелентни, които действат отблъскващо на определен вид животно. Продават ги за да напръскаш или намажеш някъде, където не искаш да пишкат, но и за коли действат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от PLUX » 25 Авг 2009, 21:55

skate написа:Напротив има решение , незнам колко ще е удобно за теб и мястото където живееш обаче,

Настрой си алармата и шок датчиците на най-голяма чувствителност!

Моята е така, и перце да падне върху нея писка един път и всичко бяга от нея :D камоли да я докосне някой веднага го чувам.... :arrow:

Не става, мамка му, аз даже съм го спрял шоковия датчик, че в блока имам VW фенове и няма прошка просто с тия генерации и филтри...

ecko_becko написа:А... Колега дали някой доброжелател не ти е полял колата с Валериан :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

И аз го мислех това, но трябва явно да е много упорит защото аз колата обикновенно всяка седмица я мия, а проблема го имам от няколко месеца.

Мордехай написа:Във всеки зоомагазин има спрейове, май се наричат репелентни, които действат отблъскващо на определен вид животно. Продават ги за да напръскаш или намажеш някъде, където не искаш да пишкат, но и за коли действат.

Мерси, колега за идеята! Виж това не ми беше идвало на акъла :)

Благодаря на всички за отговорите!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 26 Авг 2009, 9:19

SaSo написа:Бати простотията... как може да трепете животните за една ламарина... То това на нищо не прилича... Земете се малко у ръце... Не си му дал живота ти на това същество че да му го отнемаш... :evil: :evil: :evil: Писна ми от всякви кисели лекенца дето гледат само прашинка по колата им да не падне, а цялото окачване и мотор леш.... Уникална кола иначе карал... Както и да е ... Прост народ слаба държава.... С такова поведение скоро няма да се оправим.... :evil: :evil:

Точно
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 26 Авг 2009, 9:25

и аз го имам тоя проблем неква котка ми лежала на капака ама явно се е хлъзнала назад щото я пастирах :mhihi: и с нокти се е опитвала да се задържи и ей го на имам вече драскотини :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 26 Авг 2009, 11:33

сложи чердже върху колата хем на тях да им е меко хем и да не оставят лапички ,спираш им баш върху толалетната затва са на твоита кола спри я на друго място

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 26 Авг 2009, 11:36

Мишу написа:сложи чердже върху колата хем на тях да им е меко хем и да не оставят лапички ,спираш им баш върху толалетната затва са на твоита кола спри я на друго място

ти сериозно ли ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 26 Авг 2009, 11:46

biogame написа:И аз го имам този проблем колега,постоянно предния ми капак е на лапички.
Даже веднъж една беше застанала някаде до перката,
и като запалих нещо издумка и аз си помислих че нещо стана с колата
и я угасих,и след малко гледам котката си влачи задните крака,
явно я беше шибнала перката през кръста.
Иначе решение на проблема няма. ;)

:shock: Данеби да нямаш бъбреци!! как е влязла там... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 26 Авг 2009, 11:48

Jim Beam написа:Земи валериан и го сложи някъде на 5-6 метра от колата и само там ще седят

знаеш ли кво става като котка надуши валериан?!?! вие на умрело с дни и нощи... няма заспиване

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 26 Авг 2009, 12:12

И аз имам подобен проблем.По принцип колата ми е в гараж и котките не спят на нея ама изкарам ли я и много често гадовете ги виждам как ми пикаят по предната броня.Колата си я мия сравнително често обаче те не спират да и се гъзят!Това със спрея дали ще работи и в този случай?

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 26 Авг 2009, 12:24

ktv написа:Върху моята сЕрат всички гларуси и я препикават всички кучета :(

Гларусите са голяма досада. :ranting: Измия я и на другия ден цялата е у*рана
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 29 Авг 2009, 7:44

При нас има от всичко ... ако можеше и куче щеш да се качи отгоре ... :evil: Аз като видя котка върху колата , подавам се от терасата. Отключвам и заключвам и да видиш онея как се спарват и бягат :D

Ние се опитахме да убием 1 котка ама ... ебати коравото копеле. Хвърлихме я от 8-мия етаж със засилка нагоре .... онуи пустото падна и избяга :shock:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 29 Авг 2009, 8:53

за да махнете котката... намерете и махнете мишката :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: като тъпанар ... Е61 530D
Детайли за колата: Параход

Мнение от Nikkie » 29 Авг 2009, 11:18

И аз имах тоя проблем стигнах даже и до крайните случеи да ги замерам със картофи и то по мойта кола :mhihi: :mhihi: ама една сутрин стана манджа със грозде .. едно от четириногите беше решило че при перката е много удачно да поспи .. и като запалих .. и стана кайма и ла*на .. че ми се налага да преопъваме ремъци .. и от тогава знаят че мойта кола е котко убиец .. не съм искал да я завъртя ама .. кво прави там ? има и един черен гнусен котак мия си колата спирам и след 30 мин насекаде стапунки и него го пъдих 2-3 пъти и спря .. явно е била от умните :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 29 Авг 2009, 12:27

Абе ХОРА!Имам един въпрос... само котките ли ви пречат?Много ми е интересно... ок, оставят стъпки от лапички ама... само те ли правят беля?Валериани, пушки,боклуци ... :roll: :roll: :roll: като някои хора са прости и ги изхвърлят... те не са виновни.Намерили са си "легло" и си спят особено някоя студена вечер след като колата е работила любимото място им е предния капак и кво?Ще го застрляте?! :shock: :| НЯМАМ ДУМИ (за накои изказвания)
Аре нема нужда...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата