Котки ми ходят по колата. Постоянно!
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
И аз го имах тоя проблем една само ми лежеше на капака и като я видех и
но като пуснах териерчето малко да си поиграят и не се вижда вече 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Във всеки зоомагазин има спрейове, май се наричат репелентни, които действат отблъскващо на определен вид животно. Продават ги за да напръскаш или намажеш някъде, където не искаш да пишкат, но и за коли действат.
- PLUX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E39 M5
skate написа:Напротив има решение , незнам колко ще е удобно за теб и мястото където живееш обаче,
Настрой си алармата и шок датчиците на най-голяма чувствителност!
Моята е така, и перце да падне върху нея писка един път и всичко бяга от неякамоли да я докосне някой веднага го чувам....
Не става, мамка му, аз даже съм го спрял шоковия датчик, че в блока имам VW фенове и няма прошка просто с тия генерации и филтри...
ecko_becko написа:А... Колега дали някой доброжелател не ти е полял колата с Валериан![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз го мислех това, но трябва явно да е много упорит защото аз колата обикновенно всяка седмица я мия, а проблема го имам от няколко месеца.
Мордехай написа:Във всеки зоомагазин има спрейове, май се наричат репелентни, които действат отблъскващо на определен вид животно. Продават ги за да напръскаш или намажеш някъде, където не искаш да пишкат, но и за коли действат.
Мерси, колега за идеята! Виж това не ми беше идвало на акъла

Благодаря на всички за отговорите!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
SaSo написа:Бати простотията... как може да трепете животните за една ламарина... То това на нищо не прилича... Земете се малко у ръце... Не си му дал живота ти на това същество че да му го отнемаш...![]()
![]()
Писна ми от всякви кисели лекенца дето гледат само прашинка по колата им да не падне, а цялото окачване и мотор леш.... Уникална кола иначе карал... Както и да е ... Прост народ слаба държава.... С такова поведение скоро няма да се оправим....
![]()
Точно

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
и аз го имам тоя проблем неква котка ми лежала на капака ама явно се е хлъзнала назад щото я пастирах
и с нокти се е опитвала да се задържи и ей го на имам вече драскотини 

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Мишу написа:сложи чердже върху колата хем на тях да им е меко хем и да не оставят лапички ,спираш им баш върху толалетната затва са на твоита кола спри я на друго място
ти сериозно ли ?
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
biogame написа:И аз го имам този проблем колега,постоянно предния ми капак е на лапички.
Даже веднъж една беше застанала някаде до перката,
и като запалих нещо издумка и аз си помислих че нещо стана с колата
и я угасих,и след малко гледам котката си влачи задните крака,
явно я беше шибнала перката през кръста.
Иначе решение на проблема няма.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Jim Beam написа:Земи валериан и го сложи някъде на 5-6 метра от колата и само там ще седят
знаеш ли кво става като котка надуши валериан?!?! вие на умрело с дни и нощи... няма заспиване
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
И аз имам подобен проблем.По принцип колата ми е в гараж и котките не спят на нея ама изкарам ли я и много често гадовете ги виждам как ми пикаят по предната броня.Колата си я мия сравнително често обаче те не спират да и се гъзят!Това със спрея дали ще работи и в този случай?
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
ktv написа:Върху моята сЕрат всички гларуси и я препикават всички кучета
Гларусите са голяма досада.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
При нас има от всичко ... ако можеше и куче щеш да се качи отгоре ...
Аз като видя котка върху колата , подавам се от терасата. Отключвам и заключвам и да видиш онея как се спарват и бягат
Ние се опитахме да убием 1 котка ама ... ебати коравото копеле. Хвърлихме я от 8-мия етаж със засилка нагоре .... онуи пустото падна и избяга

Ние се опитахме да убием 1 котка ама ... ебати коравото копеле. Хвърлихме я от 8-мия етаж със засилка нагоре .... онуи пустото падна и избяга

M - The most powerful letter in the world
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Nikkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: като тъпанар ... Е61 530D
- Детайли за колата: Параход
И аз имах тоя проблем стигнах даже и до крайните случеи да ги замерам със картофи и то по мойта кола
ама една сутрин стана манджа със грозде .. едно от четириногите беше решило че при перката е много удачно да поспи .. и като запалих .. и стана кайма и ла*на .. че ми се налага да преопъваме ремъци .. и от тогава знаят че мойта кола е котко убиец .. не съм искал да я завъртя ама .. кво прави там ? има и един черен гнусен котак мия си колата спирам и след 30 мин насекаде стапунки и него го пъдих 2-3 пъти и спря .. явно е била от умните

- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Абе ХОРА!Имам един въпрос... само котките ли ви пречат?Много ми е интересно... ок, оставят стъпки от лапички ама... само те ли правят беля?Валериани, пушки,боклуци ...
като някои хора са прости и ги изхвърлят... те не са виновни.Намерили са си "легло" и си спят особено някоя студена вечер след като колата е работила любимото място им е предния капак и кво?Ще го застрляте?!
НЯМАМ ДУМИ (за накои изказвания)

Аре нема нужда...
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5