Колеги помагайте - проблем с DVR Pioneer k17rs
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Колеги помагайте - проблем с DVR Pioneer k17rs
Помагайте, че откачих
. На лаптопа ми шибаното ДВД ми играе номерца - чете когато си поиска, при опит за запис на ДВД ми изписва Internal Target Failure и изплюва диска. Не ме карайте да търся драйвери и нов фърмуеър щото нема да намерите, щото нема. В някои случаи даже се прави на утрепано и пълен диск го чете като празен. Преди време си направи гаргара - записа си диска, успешно, пускам го, ама нъцки. Нема никой. Празен диск. Ама на другото ДВД, дето е вързано за ТВ-то диска си е перфектен. Прерових де що има и нема форуми и дискусии, ама за моя проблем нема билка. Помагайте, че имам ценна информация на компа и искам да я запиша, за да преинсталирам
.
Лаптопа е Acer 5315 гадната машинка DVR Pioneer k17rs

Лаптопа е Acer 5315 гадната машинка DVR Pioneer k17rs
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Презаписването на инфото е лесно, все ще докопаш някоя УСБ записвачка и ще извадиш което ти е нужно- обаче проблемът е как ще преинсталираш като чете дисковете избирателно
3а мен решението е да смениш ДВД-то- ако не греша цената на ДВД записвачките за лаптоп се върти около 100лв., но поне забравяш за проблемите...

3а мен решението е да смениш ДВД-то- ако не греша цената на ДВД записвачките за лаптоп се върти около 100лв., но поне забравяш за проблемите...
- ms
-
-
rado_rf написа:Аз се замислям за външна записвачка. Малко е неудобно но... Значи според теб проблема е в самото устройство, не е софтуерен
Щом няма нови драйвери и фърм няма как да се оправи явно със софтуер...
Имам Асер 5101- бях на същото положение като теб (моята записвачка май беше Тошиба) и след едно обаждане в сервиза ми го минаха като гаранция смяната и вече над година грижи не съм имал... Ама то и аз пък съм записал има-няма 50 диска за това време. Но се държи за сега, въпреки тормоза основно с двуслойни ДВД-та и тук-там някое СД...
Ти хубаво казваш външна да си вземеш- ако няма възможност в БИОС-а да буутваш от УСБ устройство как ще преинсталираш

ms написа:Ти хубаво казваш външна да си вземеш- ако няма възможност в БИОС-а да буутваш от УСБ устройство как ще преинсталираш
Директно от С-то. Досега няколко преинсталации съм направил така и не съм имал проблеми. Може и да правя глупост, де да знам, но наистина досега не съм имал проблеми. Вистата си прави една папка windows old и там набутва цялата информация.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- ms
-
-
6 мнения
• Страница 1 от 1