Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Авг 2009, 12:41

Илиянчо , днес още адвокатът на ГОРДИЛ ще изиска запис от телевизията и директно ще се заведе дело за клевети :!:
Това със съдиите е божа работа , използваха момента ,че всички се свалят на "Б" велики :mhihi:

Клеветите са били към фирма ГОРДИЛ , веднага щесе пусне жалба до комисия за защита на конкуренцията и ще го отсвириме :evil:

Илиянчо ,има ли нещо ще ти звъня за съвети - благодаря предварително :D

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 27 Авг 2009, 15:37

След като въпросния "бизнесмен"* е изсипал купища клевети с невярно съдържание по адрес на фирмата ни ще ми е интересно каква е била реакцията на водещата на "Челюсти" :

1. Ако е обективен и безпристрастен водещ/журналист най-малкото дали е попитала след всичко изказано по наш адрес не се ли притеснява ,че това са недоказуеми и вероятно неверни факти и как той би могъл да докаже всичко това ?!

2. Понеже е въпрос на време да му бъде наложено административно наказание в доста неприятен размер от Комисията за защита на конкуренцията след жалба подадена от нас за тези неверни клевети в публичното пространство , дали после НОВА телевизия и водещата на предаването в частност след всичко ще излъчат материал в който поне да се извинят на нас за "линията" чрез която се опитват да петнят името ни изградено от нашето семейство и всички останали работещи в страната ?!

3. Като прост факт искам да ви запозная с факта ,че фирмата на въпросният "Бизнесмен"* е доставила,монтирала и в момента сервизира асансьорите в "Порше" Център - същата сграда в която се помещава и въпросната медия ;)

Малко съм нетърпелив и ако някой от вас е гледал тази сутрин предаването моля да ми каже каква наистина бе реакцията на водещата след всичко остро изречено по адрес на ГОРДИЛ , благодаря предварително

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 27 Авг 2009, 17:27

"Реакция" нямаше,
защото материяла
беше под формата
на репортаж,без
коментар в студиото...
За съжаление не
го чух добре,
защото хранех дъщеря ми
по това време...
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Авг 2009, 23:07

:shock: Абе,сега братятя Пенчеви и 150 бона рушвет дали.Тия малко прекаляват,такива пари под масата за такава поръчка не се дават.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Авг 2009, 23:14

продължават с простотиите тия медии,много долна сган има сред журналистите

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Авг 2009, 23:15

сумата е невероятна!няма рушвет ,дето е два пъти по-голям от самото изпълнение! дори логично да се замисли човек -чез да познава пенчеви -просто е ясно ,че такова нещо няма как да стане!дори и държавни служители няма толкова нагли!
но иначе нова телевизия са захапали яко и си мисля,че работата става кофти и дебела и пенчеви ще трябва наистина да се заемат здраво с очистването на името си ,щото като кажат по тиливизора ,че сестра ти е к**ва много трудно след тва се доказва ,че немаш сестра.
явно нова са заели позиция и не търсят изобщо вече другата страна!
в крайна сметка има прокуратура-новот правителство уж вече не е като старото и нещата би трябвало да се изяснят!

Потребител
Аватар

Мнение от gigabyte » 28 Авг 2009, 3:16

Тези от Нова ТВ май постоянно търсят начин как да си вдигнат рейтинга.. Защо във всеки 2ри ден има по някакъв репортаж за разни инвалиди оставени от държавата и то баш през времето ,в което нормалните семейства вечерят. Е нужно ли е да гледаме мъката на хората(с чиято мъка тези паляци си дигат рейтинга) ,докато вечеряме и се радваме на семейството си? БГ Медиите са измамни и корумпирани ,досущ като правителството... Сигурен съм ,че това са пълни глупости ,ако Георги или Дилян имаха 150бона да карат новата м3-ка ,а не Е30ки и Е36ци :)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 28 Авг 2009, 7:44

Събрали се трима ******* и тръгнали да плюят някой си , човек едно око да има и него да извадят :confused:

Колеги ,гледайте довечера Канал 3 от 21:30 часа :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 28 Авг 2009, 7:49

Може пък да са хитри и нарочно не си ги купуват за да не се набиват на очи...така правят умните хора ;)Това в кръга на шегата :)

Но,иначе материала е така направен и изказванията на господата,че работата изглежда много дебела.И с оглед на това,че всеки знае как се взимат държавни поръчки (има и за мене има и за тебе) трудно фирмата ше си изчисти името...особено ако прокуратурата спре последната поръчка която още не била подписана.Ако не познаваш семейство Пенчеви лично няма как да им кажеш на НТВ тея са ебати измамната телевизия дигаща реитинг! ;)Успех и действаите бързо с ответна реакция и то публична!

Едит:Жоре Канал 3 не е много гледан канал. (Освен Сашо Диков ;):) )
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 29 Авг 2009, 0:03

В момента повечето държавни поръчки са спряни... И се проверяват... По-точно е спряно финансирането и се говори : "Няма пари действайте!"... Тоест някои по-умни хора могат да се сетят какво се случва...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Авг 2009, 1:57

Избутване на задълженията към следващата финансова година... има няма още 3 месеца.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 29 Авг 2009, 8:35

Колеги , за тези от вас които гледахте предаването на Сашо Диков вчера да кажа някои неща :

1. Златанов , който беше на телефонната линия по отношение на пазара в Италия :arrow: тази държава е номер 1 в Европа по производство на асаннсьорни компоненти ,като само в района на Милано фирмите са над 300 !!! В тази страна обаче има не повече от 5 компании произвеждащи комплетно асансьорни системи (веднага мога да ви ги изброя ,но не мисля ,че това е нужно/не мисля ,че тук трябва да се пишат фирми).Фирмата която НИЕ представяме на Българския пазар е една от тях и смея да твърдя най-сериозната.Италия е огромна индустриална държава както знаете , в която дяла на пазара по отношение на повдигателната техника е наклонен почти изцяло в посока на вносна техника а местното производство на цялостни системи работи главно за износ ! С Господин Златанов може да се засичаме по Европейски изложения за асансьорна и повдигателна техника често (последно в Милано миналата есен) , но от изказването му ,че има над 400 фирми произвеждащи асансьори като нашите се пролича злобата и зависта към ... една фирма която реално е много по-малка ... За цените които той обяви "след като познавал много добре Италиянския пазар" и отделно финансовия разчет на поръчката по всичките пера пък съвсем няма смисъл от коментар :mhihi:

2. За насмитането от негова страна при ребро поставения въпрос от водещият на предаването "Как се казва чиновника ,който е искал рушвета" и то поне три пъти :arrow: Златанов в края на разговора зацикли и както твърдо говореше за 50% рушвет и то ,че "така било навсякъде" точно към края се смълча и с глух стон от телефонната слушалка промълви - ... 50 ... 15 процента ...
Човек на 70 години в Народното събрание ,човек на 70 години в Народното събрание искаше рушвета :mhihi: И метафората би била излишна ;)

3. За цените най-общо - ние заемаме една ниша от пазара ,в която сме с цени над неговата компания и над тази на бизнесмена изрекъл всички клевети без никакво покритие в сутрешния блок по медията която не спря да търси сензацията и да шуми. Работим на по-високи цени и успяваме да си задържаме клиентите ,както и да печелим някои нови тук в столицата и по цяла България в нормални граници разбира се :)

4. По отношение на същата тази медия и водещата - предаването с клеветите така и не бе качено на сайта на телевизията на следващия ден , там още един ден седя предаването от 26 август , качено бе последното такова от 28.08 с премиера и то часове след като бе излъчено ,което е далеч от тяхната практика ;) Водещият на "5 към 4" по Канал 3 Сашо Диков е разговарял по телефона с въпросните "бизнесмени" като е отправил покана и им е споменал ,че Пенчо Пенчев ще бъде в студиото за разговор , единия който подръчква цялата работа се покрива ,излиза другия по телефона обаче и ХОП злополучното предаване липсва от сайта ,като няма и да се появи ;)
ТАКА НЕ СЕ ПОСТЪПВА :nono: Или по-точно не се постъпва ако медията заема безпристрастната страна на нещата по принцип. Както и да е , в крайна сметка се получи една жестока реклама за нас !
За водещата даже няма да си направя труда да пиша , журналистиката в България е маша на силните в момента ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Авг 2009, 12:44

Penchev, хващайте се и натискайте здраво, защото:
1. Каквото и да се е случило по Канал 3, си е останало там. Много хора (вкл. аз) дори не знам дали я имам настроена и на кой канал е.
2. Не е никаква реклама, а антиреклама в момента, защото това предаване по Нова ТВ остави един лек горчив привкус. Според мен в момента имате да чистите имидж, при това много сериозно имате да го чистите.
3. Както ти казват някои колеги по-долу, настоявайте да имате дискусия по въпроса в реална телевизия, без значение колко е пристрастна (говорим за Нова) или БТВ, ако се заинтригуват от случая.
Подгответе се добре и имайте предвид, че ако ви закопаят пак с такива въпроси като първия път... лошо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 29 Авг 2009, 14:00

Личното ми мнение,
без да искам да
обиждам някого...
Баща Ви,не е
за такъв диспут
по ТВ...
Успех и дано
извлечете полза
от скандала...
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Re: Пратеник на БМВ Клуб България по НТВ

Мнение от XaMaB » 20 Окт 2010, 16:06

Ще вдигна малко стара тема, ама така или иначе тук става дума за Гордил.
Да вземете да купите малко служебни бмв-та, че вчера 42 минути чаках да дойдете да ме измъкнете от асансьора в завод Електроника :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата