БМВ Р8

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 28 Авг 2009, 16:59

абе, а 600 коня стигат ли? :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.automobilesreview.com/auto-n ... fsi/17497/

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Авг 2009, 17:34

vicho написа:абе, а 600 коня стигат ли?...
Малко по малко и ти ще дойдеш от тази страна на барикадата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Авг 2009, 18:11

speeder88 написа:добре бе хора докога ще се дъвчите...
тая кола такава, тая онакава. сигурна на пръстите ми се броят тези които са сядали в такива коли, да не говорим колко са карали такива.
все едно някой ще откаже нещо подобно.
напомняте ми на мен като бях още будаличка на тема коли: "Ако ми подарят мерцедес, ще го продам и ще си купя БМВ"
Стига с това сектантство, някой беше писал, че БМВ не е нито, най-бързата, нито най-еди какво си, понякога трябва да се примиряваме че нащо не е най-доброто в някои конкретни случаи
и наистина, колкото и да ни се иска в момента нямаме модел, който да е конкурент на въпросното Р8

Как да няма конкуренция?! http://vbox7.com/play:81e510bd
http://www.zeperfs.com/duel2810-2285.htm
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 28 Авг 2009, 20:22

saleen написа: Как да няма конкуренция?!

e тва за М6 ясно, имам впредвид че БМВ нямат кола от този вид т.е. средноразположен двигател в момента, иначе всички сме убедени във възможностите й
Последна промяна speeder88 на 29 Авг 2009, 8:29, променена общо 1 път
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Авг 2009, 20:46

liloff написа:
vicho написа:абе, а 600 коня стигат ли?...
Малко по малко и ти ще дойдеш от тази страна на барикадата ;)

Е то ако беше с параметрите на карерата и аз щях да съм му фен на това Ауди, даже щях да му простя куатрото. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Авг 2009, 21:32

Темата отиде яко офф-топик , ама и аз да се разпиша :
какъв
СУПЕРСПОРТИСТ
е това аЛди :roll:
ако го сравниме със суперспортистите, става ясно, че не му е там мястото (порше,ферари,ламбо и т.н.) , .... но било евтино - ОК.
Ама БМВ М6 е доста по-евтино, доста по-старо, и доста ПО_БЪРЗО от това недоразумение Р8.
А и БМВ имат участие в един истински СУПЕРСПОРТИСТ (и то по-важната част - мотора) , който доста трудно ще бъде догонен като чист мотор-спорт :idea:
ПП:те джипките на БМВ му дишат у врата на този спортист (Х6 М)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Авг 2009, 2:02

kriso85 написа:Темата отиде яко офф-топик , ама и аз да се разпиша :
какъв
СУПЕРСПОРТИСТ
ако го сравниме със суперспортистите, става ясно, че не му е там мястото (порше,ферари,ламбо и т.н.) , .... но било евтино - ОК.
Ама БМВ М6 е доста по-евтино, доста по-старо, и доста ПО_БЪРЗО от това недоразумение Р8.
А и БМВ имат участие в един истински СУПЕРСПОРТИСТ (и то по-важната част - мотора) , който доста трудно ще бъде догонен като чист мотор-спорт :idea:

Ъъъъ за кво говориш? Кви джипки?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Авг 2009, 14:46

kriso85 написа:Темата отиде яко офф-топик , ама и аз да се разпиша :
какъв
СУПЕРСПОРТИСТ

И ти ли си 747647676473 неразбрал , че говорим за R8 V10 ??? А М6 изобщо не е по-евтино от Р8 V8 , даже е по-скъпо със 20 хил евро :idea: След като диша във врата на ГТ2 и ГТ-Р , дали не е спортно аудито ??? Иначе много ми хареса сравнението със Х6М - този ти пост си е чист бисер ...
За визия , няма смисъл да спорим , всеки си има вкус . Евала на Ауди , че изкараха серииния вариант почти 1:1 със консепта .
А снимките на 8С компетициное,Ф430 и Ф458 ми направи впечатление че всички са със ярки цветове а Р8 е металик.Който разбира от снимки , ще схване за какво говоря ...
Р8 АБТ - :shock: :shock: :shock:
http://www.automobilesreview.com/photos ... -r8-10.jpg
http://www.automobilesreview.com/photos ... -r8-07.jpg

А ми е интересно защо никой не се попита как М6 ще се бори със Мазерати ГТ , Астън Мартин и други екслузивни ГТа които са легенди и превъзхождат на визия 6цата ? За всеки влак си има пътници , както БМВ 6 , се намесва в нишата на Астън Мартин , така и Р8 утива при Порше,Ферари и Ламбо , макар и да е малко под тях :roll:
Последна промяна acho.rs на 29 Авг 2009, 15:34, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Авг 2009, 14:59

За 2 пъти по-малко пари всеки може да си купи 2 пъти по-хубаво БМВ :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Авг 2009, 15:31

flame написа:За 2 пъти по-малко пари всеки може да си купи 2 пъти по-хубаво БМВ :winky:

Нещо по-конструктивно , не можа ли да роди главата ти :help:
Трябва ли темата да стане 10 страници , преди да бъде заключена ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 29 Авг 2009, 15:40

acho.rs написа: :roll:

Защо да не поговорим за В8ка :roll: Той май е масовия, и така излезна колата с него... и сега тръгнаха да го доработват това недоразумение Р8.
А защо не говорим, че искаха да пускат и с ТДИ мотор такова жУвотно.
И защо намесването на Х6 М е неуместно....
май Р8 изостава от ГТ2 , толкова колкото Х6 изостава от Р8 :roll: А едното са преки конкуренти, другото е некъв СУВ (САВ) :roll:
ПП: ... пропуснал съм че спомена АвтоБилд... че Р8 печели класацията за удоволствие..... 100% едно Е46 М3 ЦСЛ е в пъти по-"спортна" от Р8цата, (не разбирай по-бърза) и доставя доста по-голям кеф и усещане на писта.
Не разбирай, че Р8 не ми харесва, защото няма да е така. По принцип ми допадат екзотичните спортни коли и Р8 е нещо ново и различно в този клас. Но мотора (поне 8-ка) си е малко "не на място" в тая кола. И това че БМВ нямат кола в тоя клас , която да е директен конкурент на Р8 нищо не значи, защото и от друг клас има по-бързи от нея. Има и такива на по 10 години които ще се държат по-добре от Р8 на писта.
А и нищо не каза в директното сравнение с МакЛарън Ф1 :?: Все пак Р8 е точно в тоя клас, а макларъна е от миналия век май :roll: :idea:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Авг 2009, 16:09

acho.rs написа:
flame написа:За 2 пъти по-малко пари всеки може да си купи 2 пъти по-хубаво БМВ :winky:

Нещо по-конструктивно , не можа ли да роди главата ти :help:
Трябва ли темата да стане 10 страници , преди да бъде заключена ?

Нема бате! Откъде толкова акъл? :mhihi:
Конструктивизъм евентуало има при феновете на Мечтата на българския селянин :winky:
Тука има едни прости БМВ-та, които сипват на всички други марки. :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 29 Авг 2009, 16:16

kriso85 написа: А и нищо не каза в директното сравнение с МакЛарън Ф1 :?: Все пак Р8 е точно в тоя клас, а макларъна е от миналия век май :roll: :idea:

Ауди могат само да си мечтаят R8 да е в класа на McLaren F1. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 29 Авг 2009, 18:51

kriso85 написа:

ПП: ... пропуснал съм че спомена АвтоБилд... че Р8 печели класацията за удоволствие..... 100%

Какво определят като удоволствие? Един му прави удоволствие да пили гуми на 400метра драг, друг да седи стегнато в завойте, трети да завива с десния педал вместо с волана и да гледа напред през страничното стъкло, четвърти да се вози с 70км в кабрио и да му подгрява гъза седалката. Хубаво каза един колега по горе , да не гледате списания дето сравняват колите по багажника.
Както и да е, сектанство не сектанство, вкусове или не, няма перфектна кола която да я харесват всички и всяка кола си има качества и недостатъци. Р8 е добре балансирана кола за сегашния пазар - запомнящ се вид, подкрепен от горе долу добри характеристики, + сигурноста на куатро, добър интериор и използваемост при наличие на хубави пътища(братовчед ми имаше р8 задния дифюзер съм го мерил ,че е на 10см от земята). Това е нищо кой знае какво. БМВ нямали аналог със средно разположен двигател? Какво от това аудито като е данеби да има кой знае какви характеристики. Всеки гледа супер модерните технологии, ама никой не помисля реално дали си заслужават. И всеки дето се прехласва по великия V10 със 8700 оборота, не се замисля ,че пада от поршето и нисана дето се въртнят до 6,500 - 7000. А е те са с 2 турбота, кво сравнявам, чакай аудито да му сложат двигателя от РС6 да видим.
Да ама са му го слагали! И великия технологичен двигател дето имал ебаси кривата на въртящ момент до такава степен преграява с 2 турбота в купето на Р8 ,че един от прототипите са запалва на Нюрбургринг :help:
Пак казвам, че е добре измислена кола Р8 и не бих върнал една ако ми я дадат. Но не това което е Р8 харесвам в спортните коли.
Моето скромно мнение е ,че проблема напоследък на всички премиум марки е ,че плащаш повече отколкото получаваш.Слагат един куп технологий повече за реклама отколкото за смисъл. Вярно е ,че куатрото обърна ралито. Обаче куатрото в Р8 има малко общо с онова с което Валтер Рйол цепи група Б през 80те. последния път като бях в Алуди - Р8 8цил беше 280 000 :shock:. Ае сега подледнете от европа и на изток и на запад и ше видите коли със същите ,че и по добри характеристики на половин цена.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 29 Авг 2009, 19:19

BMW_RIDER написа:
kriso85 написа:

ПП: ... пропуснал съм че спомена АвтоБилд... че Р8 печели класацията за удоволствие..... 100%

Какво определят като удоволствие? Един му прави удоволствие да пили гуми на 400метра драг, друг да седи стегнато в завойте, трети да завива с десния педал вместо с волана и да гледа напред през страничното стъкло, четвърти да се вози с 70км в кабрио и да му подгрява гъза седалката. Хубаво каза един колега по горе , да не гледате списания дето сравняват колите по багажника.
Както и да е, сектанство не сектанство, вкусове или не, няма перфектна кола която да я харесват всички и всяка кола си има качества и недостатъци. Р8 е добре балансирана кола за сегашния пазар - запомнящ се вид, подкрепен от горе долу добри характеристики, + сигурноста на куатро, добър интериор и използваемост при наличие на хубави пътища(братовчед ми имаше р8 задния дифюзер съм го мерил ,че е на 10см от земята). Това е нищо кой знае какво. БМВ нямали аналог със средно разположен двигател? Какво от това аудито като е данеби да има кой знае какви характеристики. Всеки гледа супер модерните технологии, ама никой не помисля реално дали си заслужават. И всеки дето се прехласва по великия V10 със 8700 оборота, не се замисля ,че пада от поршето и нисана дето се въртнят до 6,500 - 7000. А е те са с 2 турбота, кво сравнявам, чакай аудито да му сложат двигателя от РС6 да видим.
Да ама са му го слагали! И великия технологичен двигател дето имал ебаси кривата на въртящ момент до такава степен преграява с 2 турбота в купето на Р8 ,че един от прототипите са запалва на Нюрбургринг :help:
Пак казвам, че е добре измислена кола Р8 и не бих върнал една ако ми я дадат. Но не това което е Р8 харесвам в спортните коли.
Моето скромно мнение е ,че проблема напоследък на всички премиум марки е ,че плащаш повече отколкото получаваш.Слагат един куп технологий повече за реклама отколкото за смисъл. Вярно е ,че куатрото обърна ралито. Обаче куатрото в Р8 има малко общо с онова с което Валтер Рйол цепи група Б през 80те. последния път като бях в Алуди - Р8 8цил беше 280 000 :shock:. Ае сега подледнете от европа и на изток и на запад и ше видите коли със същите ,че и по добри характеристики на половин цена.

Именно ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата