Някой ден ще лежа за убийсто на мангасарян.
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Най-добре да се гласува закон за безнаказано изтребление на циганите иначе оправия няма. Другият вариант е да се направи една държава Мангасахара на мястото на пустинята и се пуска нашия човек там барабар с родата му. Истината е че докато мангалите получават социални помощи с които да могат да се издържат ще продължават да се плодят. Затова най хуманно ще е да им се спрат помощите и да умрат от глад
. Между другото това е реално решение на проблема - нулеви преференции и без социални помощи - ше раждат тогава с цел да има какво да сложат на масата да ядът а не с цел да получават социални надбавки. 

кое си сака оно си требе
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
BoLiViV написа:Циганите на сапун!!!!![]()
![]()
![]()
Луд ли си к'ъв сапун

ПС попринцип не съм такъв ама...

Аз като цяло проблеми с цигани съм нямал, от малък град съм и там по-голямата част от циганите са от онези хора които макар и малко по малко се опитват да вървят на горе и евала на такива като тях. На тези които споменават филиповци, ами не само циганите забогатяват от крадене, а и доста българи, но циганите са много горди да го показват. Но като цяло където има голяма концентрация на цигани има и голяма концентрация на кражби и висока престъпнсот, защото те като са много им идва powera и почват да се мислят за безсмъртни, възползват се от това, че до голяма степен техния живот няма стойност, и затова си позволяват неща, които повечето хора не биха, просто заради инстинкта за самосъхранение. Проблема е наистина много сериозен, няма спор, и съответно има нужда от сериозно решение. Но с тези лозунги "циганите на сапун" до никъде няма да стигнем. Трябва да станат културно нещата. Наистина да сме равни в тая държава, а не да ги гледам потни миризливи как лежат по цял ден и карат на социални помощи, а дядо ми примерно на 60 години си прекопава градинката в двора, защото е с такъв начин на мислене и докато може ще прави нещо за своето собстено благо, а косвено и за благото на нацията. А това в големите градове с неплащането на сметките на ток и т.н. Ами не плащат сметките - спират им услугите. Да ходят после да се жалват, че нямали вода да сготвят, нямали ток да се топлят, мама му мръсна те ли са най-умните? Колко хора в българия се топлят на ток през зимата... Така, че има два варианата - или всичко да си дойде на мястото в тази държава и да има предавания единствено на книжовния език на нацията - а именно българския, който плаща да консумира, който не плаща - да умира, или тъпите политици ще продължават в същия дух и след 50 години когато мнозинството в България са ромите и турците, те дали няма да ни спират тока,водата и каквото могат още и да спомогнат по всички начини за по-скорошно унищожаване на българите като раса, а пък нека и тогава да не ги хвалят в европа, че са с най-добрите модели за приобщаване на малцинствата ...
ПП - В тоя ред на мисли, така и така ни предстоят избори, дайте да измъдрим някакво солидно протестче срещу криворазбраното приобщаване на малцинствата, за което те самите не полагат усилия, защото както вече казах, циганина, който иска да работи, би могъл да си намери работа, да по-трудно от българина, но за това може да се сърди единствено на своите събратя!
ПП - аре някои да я качи тази тема на Важна, защото този проблем наистина е язва за България като държава, и за нас като българи.
На тези които ще кажат, че този форум не е за такива теми (ако има такива),бих задал въпроса има ли български форум в който няма място за проблемите на България.
ПП - В тоя ред на мисли, така и така ни предстоят избори, дайте да измъдрим някакво солидно протестче срещу криворазбраното приобщаване на малцинствата, за което те самите не полагат усилия, защото както вече казах, циганина, който иска да работи, би могъл да си намери работа, да по-трудно от българина, но за това може да се сърди единствено на своите събратя!
ПП - аре някои да я качи тази тема на Важна, защото този проблем наистина е язва за България като държава, и за нас като българи.
На тези които ще кажат, че този форум не е за такива теми (ако има такива),бих задал въпроса има ли български форум в който няма място за проблемите на България.
In Ban We Trust!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Гледайте БТВ!
Направо гледам и се изнервям
Направо гледам и се изнервям

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
eraziel написа:...
Баш преди изборите никой политик няма да се захване с циганите щото те са основни гласоподаватели.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
StuNNeR написа:Говорим си,че трябва да се отнасяме демократично с тях,но представете си,че на някав грозен циганин изнасили приятелката ви недай си боже!Аз лично ще го застрелям и цялата му рода до десето коляно!Никой нищо не прави докато не го изпита на собсвен гръб!
Както наскоро гледах един български филм с цар Борис,а той казваше така на предателите:
-Да му се отреже глава,както на жена му, така и на децата му,цялата рода и слугите!
Ха сега да ви питам... Допреди 4-5 години грозни мутри от съвсем български произход изнасилваха момичета направо по масите в заведенията, стреляха по улиците, вадеха хората от колите по светофарите в центъра на голями градове докато полицайте се правеха на разсеяни на отсрещния тротоар... Да не разказвам конкретни случки, които съм виждал, приемете го на доверие... И на същите тия хора мнозина се възхищаваха и продължават... Къде бяхте тогава, бе, радетели на правдата,а? Сега ще скочите срещу мен - че защитавам циганите (никакви роми не са). Не, напротив. Ама всяко стадо си има мърша! Мразя манталитета им да се плодят без да мислят, мразя искрено безчинствата, които вършат (мои приятелки са ги ограбвали посред бял ден в Западен парк, че и на Петте кьошета)... Ама цигаите са такива, щото така ги е научикла държавата. Преди '89-та даваха пари за многодетни семейства. И те раждаха. Имаха работа по заводите. Цял ден си бърка някъде, ама заплатата върви, нали всичко е общо. И понеже на тях мързела им е генетично заложен, мирогледа им е различен, последствията са сегашното положение. Прибавете мазните политици, които обещават какво ли не за няколко омазани с лайна бюлетини, престъпници, които стават политици и ги защитават (и вкарват хора като оня гнусен Азис в парламента) и е ясно, лудия наистина е тоя дето дава баницата. В тая връзка, май други хора за са газовата камера, за сапун или за куршум на стадиона. В цялата история на българската държава (Втората, де)бедите на българите са носени от политици, няма смисъл да изброявам. Сега е същото, така че те трябва да бъдат унищожени и да почнем начисто с хора, необременени от комунизъма, от далаверата и т.н. Броят се на пръстите на едната ръка, ама познавам цигани, които бачкат здраво, които държат децата им да са обарзовани, които се интегрират без лозунги, без социални помощи, без оплаквания по телевизията. А омагьосания кръг, в който се намират останалите, скоро няма да изчезне. Защото те знаят,че като излязат и ревнат,че имат 6 деца по телевизията, някоя правозащитна организация ще скочи и държавата ще даде пари да изкарат една седмица гуляй в махалата. А ако аз се изтапанча по телевизията и кажа същото, ще ми отговорят "Ми да си мислил катъо си ги правил, оправяй се"... Това с изселването и изтреблението са някакви химерично-утопично-нереални фантасмагории. И щат на АМерика да станем, пак ще трябва да си ги носим с нас. Те са БЪЛГАРСКИ граждани, каквото правят по света, се лепва на всички ни. Където и да попиташ по Европа, българските и румънските цигани правят поразии навсякъде. И ако нещо предстои да ни прецака здраво за Европейския съюз, то това са именно пълчищата дето ще хукнат из Европа. Така че проблема ще се оправи след много години, когато мургавите ни сънародници разберат,че законите важат и за тях, когато се научат да УВАЖАВАТ държавата, институциите (не политиците, моля, нека да е ясно) и сънародниците си. Ама дотогава може ние да сме малцинството, което се показва по телевизията да се оплаква. Поне ще им го върнем тъпкано, да видят какво е

Never mistake motion for action...
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Lion-чо, бате, май си преял
Замъглил ти се е разума и говориш врели-некипели. Мангала и след 100000000 години пак ще си е отпадък - паразит на обществото. Нема оправия с това племе.
Всъщност има - " ПУСКАЙ ГАЗТА!!!!"

Всъщност има - " ПУСКАЙ ГАЗТА!!!!"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Lion написа:Ха сега да ви питам... Допреди 4-5 години грозни мутри от съвсем български произход изнасилваха момичета направо по масите в заведенията, стреляха по улиците, вадеха хората от колите по светофарите в центъра на голями градове докато полицайте се правеха на разсеяни на отсрещния тротоар... Да не разказвам конкретни случки, които съм виждал, приемете го на доверие... И на същите тия хора мнозина се възхищаваха и продължават... Къде бяхте тогава, бе, радетели на правдата,а?
Ми аз на един такъв му счупих черепа ама после на мен 4 ребра и спукано тъпанче и то само щото успях да се изсуля навреме

- koka
- Потребител
-
- Кара: E28 520i
- Мечтае да кара: E28 M5
Babuna написа:Четох преди известно време във вестник "Марица" статия, в която се казваше, че ако темповете на раждаемост при българите и циганите се запазят, то след около 50 години ние ще сме малцинство.
Статистика: "25% от населението на страната е неграмотно, реално не работи( не плаща данъци и осигуровки), децата им не ходят на детска градина и на училище. В същото време тези 25% раждат 70% от децата на България..." След 2 поколения казаното от Бабуна ще стане реалност. Това е УЖАСЯВАЩАТА истина хора и колкото по-рано се осъзнае, толкова повече може да се направи ТОВА да не стане.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
''Те са БЪЛГАРСКИ граждани'' абе ти луд ли си те са по-български граждани от нас май те не плащат па не им спират я тока я парното взимат си яко помощи а ние духаме супата
не го разбирам това такива идиоти като мен си плащат данъците а от тях и заплатата на шибанте политици а те се грижат за тези дето основно крадат ..... циганите на сапун сори ама от тръгват по-голямата част от проблемите

gambling with the devil on the road
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Днес в новините казаха, че професорът е починал. Бог да го прости!!!
Мярнах мнения, че точно заради изборите политиците няма да направят нищо реално и конкретно по въпроса с ЦВЕТНОКОЖИТЕ ни съграждани. Те точно затова няма за кого да гласувам - `щото са глупави. Кажете честно: ако някоя политическа партия каже открито, че се заема с този проблем, че ром и циганин е едно и също, че циганите трябва и ще бъдат равни с другите както по права, така и по ЗАДЪЛЖЕНИЯ, че ще се решава този проблем с твърда ръка - няма ли да се замислите дали да не гласувате за нея, независимо за кого сте гласували досега? Оставете леви и десни, сини и червени. Това е наболял, много сериозен проблем. Ако някой го назове гласно и поеме отговорността да го реши, аз лично ще го подкрепя. Вярвам, че и Вие също.
Знаете ли защо мисля така: вижте Франция!!! Евала на Льо Пен. Той единствен каза в прав текст:"Не Ви искам циганите! Не искам бедни да ме връщат назад! Турция не е в Европа, ако я приемем - да поканим и Япония в ЕС!"
И хората го подкрепиха. Бил националист - такъв е, но французите одобриха идеите му и какво стана - Франция гласува с НЕ на референдума.
Това е мнението ми. Ако един политик се обяви за решението на този проблем, циганите няма да гласуват за него, но всички останали ще го сторят.
Но, както се казва, "Ако Ботев беше с каска...."
Мярнах мнения, че точно заради изборите политиците няма да направят нищо реално и конкретно по въпроса с ЦВЕТНОКОЖИТЕ ни съграждани. Те точно затова няма за кого да гласувам - `щото са глупави. Кажете честно: ако някоя политическа партия каже открито, че се заема с този проблем, че ром и циганин е едно и също, че циганите трябва и ще бъдат равни с другите както по права, така и по ЗАДЪЛЖЕНИЯ, че ще се решава този проблем с твърда ръка - няма ли да се замислите дали да не гласувате за нея, независимо за кого сте гласували досега? Оставете леви и десни, сини и червени. Това е наболял, много сериозен проблем. Ако някой го назове гласно и поеме отговорността да го реши, аз лично ще го подкрепя. Вярвам, че и Вие също.
Знаете ли защо мисля така: вижте Франция!!! Евала на Льо Пен. Той единствен каза в прав текст:"Не Ви искам циганите! Не искам бедни да ме връщат назад! Турция не е в Европа, ако я приемем - да поканим и Япония в ЕС!"
И хората го подкрепиха. Бил националист - такъв е, но французите одобриха идеите му и какво стана - Франция гласува с НЕ на референдума.
Това е мнението ми. Ако един политик се обяви за решението на този проблем, циганите няма да гласуват за него, но всички останали ще го сторят.
Но, както се казва, "Ако Ботев беше с каска...."
...Тез` две бири `що ги каза ...?
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5