Алфа&БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 01 Сеп 2009, 21:54

///peter написа:
Elesar74 написа:Язък, 4 страници глупости. Пич, иди търси другаде нещо като за тебе, тука явно няма, срам ме е да го кажа. Колеги, устите ви са големи, ама май само те.... Жалко. Че и нападнахте човека, още по-зле.

Колко всъщност са хората с М мотори в тоя форум, м?

достатъчно да са видяли темата ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 01 Сеп 2009, 22:21

але вие 316 не ги зачитате за нищо ле,а те са наи-сериозни ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 01 Сеп 2009, 22:27

Направо да умре човек от мъка като чете. Само на писане сте много силни.Човека е попитал съвсем културно и адекватно, а сички драскачи го нападнаха все едно се заяжда нещо.Как не се намери един да даде пряк отговор и да пробват колите просто за удоволствие като автомобилни фенове,а не на Алфа или БМВ и т.н. Без да си мерят п***ите и да се заяждат. Аре сега побързайте да ме нахраните че съм изтървал някоя запетайка или нещо друго ултра важно. :help: :help: :help:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 01 Сеп 2009, 22:36

MartiX5 написа: Без да си мерят п***ите и да се заяждат.

тука пиш.ите или пут.ите да си мерят имаш впредвид,защото аз в цялата тема видях 2-3 свестни мнения и само пут.ински коментари :shock:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата