Незнам дали е за тук,но съм мъртъв вече
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Според мен въобще не я гони тази,имам един приятел неговато го остави защото бил безпереспективен,тя беше мениджър с голяма заплата сега е безработна а приятелчето стана най-добрия спецялст в професията си който познавам:))),жената трябва да си знае мястото тук в софия е разпусната работа,елате да видите едно приятелче в Кърджали как го слуша неговата като седнем на кафе гледа в земята и освен здрасти и чао друго не казва!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Опитай се изобщо да не мислиш за нея и да не се самонавиваш колко добра е била и пр. и пр.Всичко е временно и преминава.Създай си нови интереси, познанства и прави всичко каквото се сетиш, само не мисли за нея и в един момент времето ще излекува болката, а останалото ще се нареди от само себе си.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3

А иначе колега, абе да не си на 13, да ти казваме какво следва да се случи в живота ти и какво да правиш

- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
манете, травмирано е момчето, ако е и по-чувствителен си го представям, щом е опрял до тука да пише - рев, рев и пак рев.... е и малко сополи
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
Не е така,просто го споделих.А най-големия проблем е че НЕЯ я няма,защото с нея и на палатка да съм и хляб и сол само да има,пак ще съм щастлив.bebekrisss написа:Незнам защо си мисля, че най-големият проблем е това че оставаш без работа и на квартира, а не без нея!
Голкото и грубо да прозвучи... тя ли плащаше разходите?
Сега ли се сети че си без работа, като няма с какво да си платиш квартирата?
Обичай ближния,ближи обичания!!!
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Наистина още на първа страница колегата X-cite го е казал много точно с това клипче и в последствие много други колеги са ти казали доста верни и смислени неща ...
Но живота е такъв колега и както хората казват всяко зло за добро !!!
Жив и здрав си няма ти нищо гледай напред и ще се оправиш и ще се справиш вземи пример дори и от тази тема ... "Да помогнем на Бети" ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=158703 ) Толкова младо и красиво момиче осъкатено но не губи вяра че ще се оправи и се бори и бори и живота продължава
(не дадох най умесния пример но би повлиял)
Умната колега и ако е писано да бъдете заедно то щее така ако не е писано такъв е живота ...
Но живота е такъв колега и както хората казват всяко зло за добро !!!
Жив и здрав си няма ти нищо гледай напред и ще се оправиш и ще се справиш вземи пример дори и от тази тема ... "Да помогнем на Бети" ( http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=158703 ) Толкова младо и красиво момиче осъкатено но не губи вяра че ще се оправи и се бори и бори и живота продължава
(не дадох най умесния пример но би повлиял)
Умната колега и ако е писано да бъдете заедно то щее така ако не е писано такъв е живота ...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Жив си, щом те боли. Далеч не смятам да те поучавам, ама търси и намери опора в себе си. И помни, че всяко едно състояние е временно и преходно- всичко отминава. Едно- лесно, друго- по трудно. НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
PNR написа:Умната колега и ако е писано да бъдете заедно то щее така ако не е писано такъв е живота ...
всеки сам си реди живота. няма такъв филм "писано било"... че като е писано, аз да си седна пред тв-то и да гледам перла, че и повторението, чакайки живота ми да се случва по книгата на "съдбата". каквото си надробиш, това сърбаш... ако не си се усетил навреме, че грешиш - гориш. малко са тези които мрат от любовни мъки. дано нашия герой не му щукне да се къпе с тостера, че много боли...
- boywalking
- младши ентусиаст
-
@arkys колега мани ги путките, жени бол, през колко ще минеш не е истина.... забележи друго.... виж за половин ден колко колеги ти дадоха кураж и подкрепа.... ако си от софия ела да пиеме една бира - аз черпа.... гледай да имаш верни приятели, жените са на заден план
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Аве то форума станал направо Море от любов ве
Виж са мой, хората са го казали - всички жени са к**ва с изключение на .... нататък го знаеш. Та мисълта ми е не се самообвинявай, че ти си виновен и тинтири минтири. На една жена мой, никога не можеш да й угодиш ама никога. Запомни го добре. Пари да й даваш - по-голям ше иска, голям ако го вадиш, пари ше иска, и двете да й дадеш по някое време за разнообразие в секса ше писка, за повече време да прекарваш с нея ше писка, аве все нещо ще писка. Те и затва имат по 2 усти да пискат повече
А ти като представител на другата половина от човешката раса, имаща по 2 глави требе да постъпиш умно, а именно - да хванеш и да надупиш най-добрата й приятелка и/или всичко женско, което знаеш че й е близко. Тва в случай че искаш да си гад и да си отмъстиш. Иначе хващай си някоя друга там, здрав секс в задния й двор и ше си оправиш стреса дет се казваше в една песен. И тва да ти е обеца на ухото. С риск всичко женско четящо тва да ме намрази аз все пак ще ти го кажа - жените мой само за ебан стават, от мен да знаеш. За нищо друго не стават. Дай им само кафенца, цигарки, заведенийца и да лапат пишката. Друго не търси. 'Щот' и да търсиш няма да намериш, не зарад' друго. Ня'а смисъл от любов млюбов тинтири минтири. Най-много да изчаткаш някво лапе и после цял живот ш'се занима'аш с издръжки миздръжки. И после ко стана ве - ааа ни са обичаме ве. Уя ми са обичате. Било то любовта едно време. Сега няма такова животно. Дет са казваше в една песен - любовта, а любовта, кво е любовта ве - любовта - за тъпаците е тя. В днешно време казаното в песента става все по-реално.
Ааа и още нешо ше ти кажа - чети и запомняй - сега ти си мислиш че я обичаш ала бала и ти кофти че я няма тва онова. Обаче помисли си хубаво - дали наистина я обичаш все още или ...? Щото мене ако питаш ти просто си й свикнал за тез 3 години. Тоест не че я обичаш, ами си й свикнал просто с нея и затва ти е кофти. Нещо като да си имаш кученце или котенце и да го загубиш по няк'ъв начин. Е мааааалко по-различно може би при тебе, но се надявам да си ми хванал мисълта.
И те така дет се казва. Последно - вместо да ми цивриш тука и да се излагаш само земи стани обръсни се, изкъпи се, излез някъде с приятели, дръпни няколко чаши, но не да се напиеш кат гъз, ами колкото да станеш приятно разсеян дет се казва. Иди в някоя дискотека/клуб и пробвай с колкото момичета можеш, все някоя ще ти пусне. Дет имаше един лаф днеска от 100 путки да си искам 83 да ми пуснат се файда
И ще видиш още утре ще се почувсташ по-добре. Не казвам перфектно, но значително по-добре отколкото сега. И сам ще започнеш началото на края на твоите "мъки".
Аре със здраве

Виж са мой, хората са го казали - всички жени са к**ва с изключение на .... нататък го знаеш. Та мисълта ми е не се самообвинявай, че ти си виновен и тинтири минтири. На една жена мой, никога не можеш да й угодиш ама никога. Запомни го добре. Пари да й даваш - по-голям ше иска, голям ако го вадиш, пари ше иска, и двете да й дадеш по някое време за разнообразие в секса ше писка, за повече време да прекарваш с нея ше писка, аве все нещо ще писка. Те и затва имат по 2 усти да пискат повече

Ааа и още нешо ше ти кажа - чети и запомняй - сега ти си мислиш че я обичаш ала бала и ти кофти че я няма тва онова. Обаче помисли си хубаво - дали наистина я обичаш все още или ...? Щото мене ако питаш ти просто си й свикнал за тез 3 години. Тоест не че я обичаш, ами си й свикнал просто с нея и затва ти е кофти. Нещо като да си имаш кученце или котенце и да го загубиш по няк'ъв начин. Е мааааалко по-различно може би при тебе, но се надявам да си ми хванал мисълта.
И те така дет се казва. Последно - вместо да ми цивриш тука и да се излагаш само земи стани обръсни се, изкъпи се, излез някъде с приятели, дръпни няколко чаши, но не да се напиеш кат гъз, ами колкото да станеш приятно разсеян дет се казва. Иди в някоя дискотека/клуб и пробвай с колкото момичета можеш, все някоя ще ти пусне. Дет имаше един лаф днеска от 100 путки да си искам 83 да ми пуснат се файда

Аре със здраве

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
X-citer написа:По-важното колегите са ти го казали.
Аз искам само да изгледаш едно 2 минутно клипче http://www.vbox7.com/play:9002d2db
Колега, уникално видео си намерил за пример. Аз също след като изгледах клипа просто нямам думи за този човек . Иначе всеки минава през много трудности и винаги когато започнем да си повтаряме в отчаянието си,че само на нас се случват лоши неща, нека не забравяме че има хора който са в по-лошо състояние от нас. Ние си имаме два крака, две ръце, две очи , уши и сме нормално развити,а има такива който по рождение имат някакви дефекти.И въобще моите наблюдения показват, че хората с ментални отклонения са много по-жизнени и изпълнени с повече жажда за живот отколкото нормалните ..
Тук бих цитирал едно стихотворение ,което е всъщност е и моето разбиране за живота: '' И ето аз дишам работя живея и стихове пиша доколкото умея. С живота под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога. С живота сме в разпра,но ти не разбирай,че мразя живота..Напротив! Напротив! Дори да умирам - животът с грубите лапи челични аз пак ще обичам , аз пак ще обичам ''
Мисля, че всички се сетихте от кого е това стихотворение...
И така тук поета поставя два основни проблема за любовта към живота и за вярата.В първата строфа поетът разглежда основните прояви на човешкото битие-живост-съществуване /"дшиам”/ ,а впоследствие и животът в най-екзистенциалния му смисъл живот-труд ,живот-творчество ,проява на духовната същност на човека /"работя" ,"живея" ,"стихове пиша"/.Поетът внушава идеята ,че водещото начало в човешкия живот е не омразата ,а любовта към живота ,изразена чрез вярата в него жизнелюието е утвърдено чрез повторението "Напротив!Напротив!”и анафората: “..,аз пак ще обичам!".Това е вярата на човека в същността на живота.Съществуването му е израз на възможност за осъществяване на неговите мечти и желания.
Творбата е насочена към синтез-обобщение на човешкото битие.След утвърждаването на любовта към живота ,поетът преминава през материалното и биологичното ,за да може човешкия дух да достигне висините ,необятните простори на Вселената.Преходът м/у двете композиционно-тематични части е осъществен със съюза “но” ,който способства за противопоставителния строеж на творбата.Реторичният въпрос от втората тематична част съдържа евангелския символ -”пшеничено зърно” ,който отъждествяваме с човешкото битие.Вярата необходима за съществуването на човека и това чувство е постигнато чрез образното сравнение:
“бих ревнал от болка
като ранена
в сърцето пантера”.
В творбата ,темите за живота и вярата са обединени в обобщаваща и универсална тема-за вярата и живота ,защото вярата е животт ,а животът е вяра. А на колегата автор на темата само ще кажа,че с една жена не свършва живота .
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Тея колегите цели романи изпонаписаха ама аз ще ти кажа кво прая в такива моменти като твоите.... Кратко и ясно.
Освободи съзнанието си от тоези МАЗОХИСТИЧНИ ридания. НА теб ти харесва да се чустваш така и нямаш сили да си кажеш стига. МИСЛИ В СВОЙ ИНТЕРЕС И ПРЕОДОЛЕЙ ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЛИПСАТА. ВСИЧКО Е САМОВНУШЕНИЕ.
Освободи съзнанието си от тоези МАЗОХИСТИЧНИ ридания. НА теб ти харесва да се чустваш така и нямаш сили да си кажеш стига. МИСЛИ В СВОЙ ИНТЕРЕС И ПРЕОДОЛЕЙ ЗАВИСИМОСТТА ОТ ЛИПСАТА. ВСИЧКО Е САМОВНУШЕНИЕ.
Последна промяна LizarD на 02 Сеп 2009, 19:24, променена общо 1 път

- boywalking
- младши ентусиаст
-
xpl0d написа:Аве то форума станал направо Море от любов ве![]()
За нищо друго не стават. Дай им само кафенца, цигарки, заведенийца и да лапат пишката. Друго не търси.
шшшшштт тука нема се разбереме начи....
1-во на 1-во: Къде са тия дет лапат за кафенце и цигарки ?????? (имам интерес)
2-ро: "за нищо друго не стават" - мойта я бях научил като идва у нас да ми носи плодове, и ми чистеше стаята с прахосмукачка!
2-то: друго не търси..... преди да скъсаме - само тя плащаше сметките, аз само виках "не ми се излиза - няма кинти" а знам, че на нея и се излиза..... хахах гад съм, гад!!!