не дават да караме от дясно ..
Модератор: Общи модератори
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
не дават да караме от дясно ..
от нова година забраняват вноса на дясна дерекция и колите които са в бг с дясна ще ги задължават да я сменят .... които мисли да си купува ... 

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
по новините миналата седмица го казах ще потърся линк ... ама сега разглеждах колите в продава и заради това писах защото гледам че има мн десни 

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
И аз не го чувам за пръв път , но звучи супер глупаво 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
ако сме честни така трябва да бъде !!! Не би трябвало да се карат коли с дясна дирекция в БГ щом нашия закон е за ляв волан
Има доста фактори които са - - - (все минуси единствения + е цената
)
Има доста фактори които са - - - (все минуси единствения + е цената

Последна промяна PNR на 04 Сеп 2009, 15:59, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И аз не вярвам да го приемат, а трябва. Преди 2 седмици един щеше да ме сгази, докато си бях клекнал до гумата на колата. Отървах се само с оливане от локвата на платното и обяснението, че не ме видял, щото бил с обратен волан..
А на път за морето такива изцепки гледах, че никой не може да ме убеди, че не пречело.

А на път за морето такива изцепки гледах, че никой не може да ме убеди, че не пречело.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
PNR написа:ако сме честни така трябва да бъде !!! Не би трябвало да се карат коли с дясна дирекция в БГ щом нашия закон е за ляв волан
Има доста фактори които са - - -
Ами аз като въртя с колицата и всяка 3-та с десен волан или трябва да го приемат тоя закон или пък знам ли да минем и ние тук у бугарско на десен

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
Ще се сетят тез от народното събрание!!
Вече станаха достатъчно катастрофи заради
хора,които карат коли с волан на пасажерската
седалка!
Вече станаха достатъчно катастрофи заради
хора,които карат коли с волан на пасажерската
седалка!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
Така и трябва да бъде попринцип. Но не съм сигурен, обаче в ЕС мисля че можеш да си регистрираш кола с обратен волан без проблем. Ако там е разрешено тук няма как да го забранят.
Много са ми интересни и хората, които се самозалъгват че няма разлика, че се свиква и т.н. за да спестят някой лев за сметка на здравето на другите ако не за тяхното.
Обаче това е обсъждана тема и нещата са така. Всички са за такъв закон с изключение на тези, които или имат или карат или имат планове да купят такава кола.
Много са ми интересни и хората, които се самозалъгват че няма разлика, че се свиква и т.н. за да спестят някой лев за сметка на здравето на другите ако не за тяхното.
Обаче това е обсъждана тема и нещата са така. Всички са за такъв закон с изключение на тези, които или имат или карат или имат планове да купят такава кола.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ако ще и с централен волан да е колата, като я кара некадърник ще е опасен на пътя. По-скоро трябва да затегнат други места, отколкото разположението на волана. Това няма да мине в парламента.
Si non confectus, non reficiat.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
и аз мисля че е абсурд да го забранят ама ако не заради друго до забранят щото е грозно бе да го е.а
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Глупости ! Няма как да го забранят! Нали сме в ЕС-то ? Все едно като отидете в Англия и сте с лява дирекция и да ви забранят на карате там...Няма как да стане,защото ще си навлечем гнева на целият ЕС. Или ако се занраби трябва да се забрани в целият ЕС...Затова,че си карайте автомобилетата с дясна дирекция и си свиркайте...
аболютно трябва да се забрани. не зная дали ще мине през невъобразимия лабиринт наречен "държавна управа", но... десния волан е изключително опасен в държава с каране в дясно и които твърди обратното не е искрен пред себе си.
всъщност не е небходимо да се забранява. достатъчно е застрахователите да вдигнат застраховките на тези коли. срещу това закон в EU няма.
всъщност не е небходимо да се забранява. достатъчно е застрахователите да вдигнат застраховките на тези коли. срещу това закон в EU няма.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила