Тест пилот-вече тестове-БМВ 5GT-стр7
Модератор: Общи модератори
Първо искам да благодаря на всички които ме подкрепихте в това ми начинание.Знаех си че мога да разчитам на вас колеги.Вие спомогнахте с мнения и гласуване за да наклоните везните в моя полза.Радвам се че сте забелязали качествата ми и обещавам,че за напред ще давам всичко от себе си.И най-важното няма да излагам марката!!!
ПС:също така ще ви държа в течение и ще давам линкове към всяко заснето клипче.
Любо.
ПС:също така ще ви държа в течение и ще давам линкове към всяко заснето клипче.
Любо.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
lubeto написа:ПС:също така ще ви държа в течение и ще давам линкове към всяко заснето клипче.
то това едно на ръка, вземи да издадеш нещо от кухнята, какви автомобили предстои да тествате, къде, да се почувстваме и ние малко на твоето място
Поздрави

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
http://www.automedia.bg/video-test-driv ... cc.21&cp=1
Ето обещаният линк.Моля ако коментирате коментирайте реално,а не от типа 'браво любчо ти си нашият човек' .... направи ми впечатление,че доста народ се е регистрирал на мое име като са писали под клипчето.
Никът,с който коментирам аз е: 'lubeto'
Ето обещаният линк.Моля ако коментирате коментирайте реално,а не от типа 'браво любчо ти си нашият човек' .... направи ми впечатление,че доста народ се е регистрирал на мое име като са писали под клипчето.
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
lubeto написа:http://www.automedia.bg/video-test-drive/automedia-test-drive-peugeot-308-cc.21&cp=1
добре ще коментирам реално..
според мен някак си,колегата ти а и ти,малко не реално говорите,имам чувство чe това не са ваши мисли...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Кажи на колегата си да се държи по естествено, леко преиграва и става като тия българските сериали. Личи се че е пресилена реакцията му и поведението
Колкото и да е трудно пробвайте да се отпуснете и да го давате по-естествено все едно си говорите без камера и няма публика.
Колкото и да е трудно пробвайте да се отпуснете и да го давате по-естествено все едно си говорите без камера и няма публика.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:Кажи на колегата си да се държи по естествено, леко преиграва и става като тия българските сериали. Личи се че е пресилена реакцията му и поведението
същото щях да напиша и аз, малко ви е театрално поведението, това ако го гледам по телевизията, ще сменя канала

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
има много много какво да се желае. и аз абсолютно не бих го изгледал цялото ако случайно го мяркам. и общо взето нищо интересно не казахте?
Успех!!
Успех!!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
Браво братле, за 308сс-то е хубав репортажа, но това другото момче Жоро ме измори и прескочих неговата част.
Не мисля че е удачно да си на "екран" с такъв пулове, на който пише определена марка..., но си имаш шевове, те си знаят.
И...най-накрая един човек да харесва на Пежото интериора и никелираните пръстени
Не мисля че е удачно да си на "екран" с такъв пулове, на който пише определена марка..., но си имаш шевове, те си знаят.
И...най-накрая един човек да харесва на Пежото интериора и никелираните пръстени

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
имаше едни сладурковци по бтв,къде имитираха топ гиър,та бяха пълен леш,то и оригинала е такъв де
та и тука малко така,ама момчетата не са профита и не пледират за това
поне си казахте,че на това френско wc му пращят яко пластмасите
та и тука малко така,ама момчетата не са профита и не пледират за това
поне си казахте,че на това френско wc му пращят яко пластмасите
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
lubeto написа:Не го правим със сценарии... всичко е на момента.Има адски много орязани кадри.Снимките бяха с часове,а клипчето 10 мин.
Ако някой не е разбрал аз съм цайсатия тип,дет му куца сценичното поведение.![]()
![]()
батко преди другия тест пуши един коз и след това няма да могат да те накарат да млъкнеш и притеснение ще ти изчезне, всичко

Tux0 Ca !

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
spdrrk0 написа:lubeto написа:Не го правим със сценарии... всичко е на момента.Има адски много орязани кадри.Снимките бяха с часове,а клипчето 10 мин.
Ако някой не е разбрал аз съм цайсатия тип,дет му куца сценичното поведение.![]()
![]()
батко преди другия тест пуши един коз и след това няма да могат да те накарат да млъкнеш и притеснение ще ти изчезне, всичко![]()

the project is ready....

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
liloff написа:Браво братле, за 308сс-то е хубав репортажа, но това другото момче Жоро ме измори и прескочих неговата част.
Нашия човек е с надписа

А иначе има какво още да се желае,дръжте се по-естествено и се изслушвайте.Много ме вбеси бакембарда докато ти коментираше,а тои правеше физиономии зад гърба ти.
Иначе определено ти се справи по-добре,защото разказа за детайлите на колата.
Абе оня с бакембардите не става и прецаква целия клип,а и идеята за 2-ма водещи говорещи един върху друг не ми допада за такъв тип предаване.