Шофиране-пушене
Модератор: Общи модератори
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Re: Шофиране-пушене
Scott написа:...пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното....
ами тогава припали свещици в някоя църква-респективно храм/от по дебелите/-обаче...
по темата:
мисля си,че колани,телефони,цигари-трябва да са по собственна преценка...щот останалото е ефтин популизъм и некой лев за хазната от глоби....
قوة الإرادة
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
вий ся кво революция против пушачите ли ще прайте
никаде по света на са го сметнали за опасно а точно форумните капацитети заради 2ма келеша решиха че е опасно да се пуши и кара
само си чешете езиците никой не ва е*е за нищо
извинявам се за грубия тон ама е така 

- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Scott написа:Давам ти пример,защото се расейва шофьора докато си тръска цигарката,докато цели пепелника,докато си пали цигаратаSt.Dilov написа:и на какво основание!?Scott написа:Аз съм твърдо против и според мен трябва да се забрани със закон и да има сериозни глобо.
Защо да ми забраняват да говора по телефона,според мен е същото дали говориш по телефона или пушиш цигарата еднакво разсейва.
datcho
Тебе няма ли кой да ти шибне едно наказание
с 2 думи исках да ти подскажа, че темата е безмислена
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
бе има разлика да ви кажа... освен това моя джам все беше 3 пръста отворен, колата все с пепел назад и по вратата, а естествено и вътре... а който вика че пепелника е удобен, да си вземе лада-нива
да ползвам повода да кажа, че може да съм и от групата, дето адаша споменава... да ползвам повода и да го поздравя с раждането на първото му дете
да е жива и здрава...

да ползвам повода да кажа, че може да съм и от групата, дето адаша споменава... да ползвам повода и да го поздравя с раждането на първото му дете

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Много точно казаноpaparazzo написа:Scott написа:...пуснах я защото днес 2 пъти се спасих от такива шофьори дето докато си палят цигарката минават в насрещното....
мисля си,че колани,телефони,цигари-трябва да са по собственна преценка...щот останалото е ефтин популизъм и некой лев за хазната от глоби....

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Супер глупава тема...А дали да не забранят на автопроизводителите да монтират пепелници и запалки в колите?
Който е зле зад волана и докато сменя предавките се разсейва, а който кара не му е проблем да пуши, говори по телефона и да шофира
Който е зле зад волана и докато сменя предавките се разсейва, а който кара не му е проблем да пуши, говори по телефона и да шофира

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

И да дъвче дъвка, докато гледа мача по телевизорчето на таблотоmitko_n1 написа:Супер глупава тема...А дали да не забранят на автопроизводителите да монтират пепелници и запалки в колите?

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
честно казано не ми дреме, стига тоиа дето пущи да може да кара, защото има мнооого дето не пущат и не могат да карат, а ако запалиат сташа стращно...

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
И комшийката да му духа през това времеRyapoff написа:И да дъвче дъвка, докато гледа мача по телевизорчето на таблотоmitko_n1 написа:Супер глупава тема...А дали да не забранят на автопроизводителите да монтират пепелници и запалки в колите?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Мисля , че няма значение ! Не съм против , защото къде ли не ни забраниха да пушим , пък и в собствените ни коли ! заведения , обществени места - да , но в колите 

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Явно има някакво състезание за най-тъпа тема у форума. Ма и музиката трябва да се забрани. Щото докато сменяш песните се разсейваш, а да не говорим, че даже и надъхва да карате по-бързо.

- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
още малко ще забраните и музика в колите да си слушаме 

Последна промяна rado_e30m40b16 на 06 Сеп 2009, 21:15, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили