:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ivanov 530d написа:V-max написа:e и къде си , че не чувам да си бил на Диното днес ... Вместо да се занимавате с глупости ти и твоя приятел , който така добре те защитава си помисли какво си ръчкал с ГТ1цатаИ както Тони ти е казал - защо буташ неща , от които нямаш грам представа ??? Това е сериозна техника за образовани технически хора , слагай си спокойно алармите и централните заключвания и не се прави на великия разбирач там където си гола вода.... За 2 години майстор не се става , спомни си времето когато обикаляше като мишок по сервизите да душиш и да се чудиш откъде да започнеш , то не беше толкова отдавна, нали
![]()
Благодарности за Тони (kelesha) за колегиалното отношение и трезвата оценка на проблема - както и той ти е казал няма как аз да ти сложа такъв софтуер, помниш ли го това или ти мина през ушите там на диното
За мен случая е приключен , оправяйте си кашата сами - както сте си я забъркали БЕЗ да ме намесвате по какъвто и да е начин повече
Мисля че преди да отида на Диното трябваше да ми звъннеш..... Нещо което ти НЕ НАПРАВИ !!! Ако обичаш за диагностична техника ТОЧНО ТИ НЕ МИ ГОВОРИ ти сам каза на всеослушание че GT-1 ти е непозната материя / това го разбраха и всички във форума които са работили с това "нещо"/ Не става с техника за 200лв....... Всички знаем колко струва KWP и Galeto. Аларми и централни не слагам и не съм слагал,защото не ми е това работата.Относно опита ми не коментирай без да ме познаваш лично,Остави това на хората които ме познават и са виждали как и какво работя.Това е занаят който няма как да го научиш в основното училище което ти си завършил,а се "краде" от някъде ! Явно там където съм "ходил да душа" са били по кадърни от местата където ти си душил ! Хората които бяхме при Тони чухме коментара му за твоята особа,но смятам да ти го спестя /той Пресли вече ти спомена в общи линии /И още нещо от мен разбери следното : БЕЗГРЕШНИ ХОРА НЯМА !!! Всеки рано или късно греши,както се случи с мен,но имах доблеста да си го призная,ако помниш така започна първия ми разговор с теб ! Не е изключено и ти да си сгрешил сега ....... Замисли се малко ! Мъжкарска постъпка би било да си го признаеш и поне да се опиташ да поправиш грешката си ,а не само да дрънкаш че ти НЯМА КАК ДА СИ СГРЕШИЛ ! Айде много ти здраве от мен
П.С. Не разбрах кое точно ме прави "НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ",това че си платих ТИ да свършиш нещо,а ТИ не го направи ли![]()
![]()
абе ама вие двамата много сериозно сгодени сте май

До миштър иванов - за диното уговорката беше ТИ да се обадиш когато си там , да вадя ли личното където пише ,ч е ще ми звънеш и "то само веднъж" ?? Май се отвлекохте в повече обиди и лични определения и съсвем забравихте за обещанията си ... Относно ГТ1цата драги ми разбирачо - аз имам оригинална БМВ такава , сигурно си я виждал при моя приятел Руслан в Оброчище , който доста добре те определи за да добия ясна представа какъв разбирач прави целия този проблем. КАКВО си правил по твоята кошара знаеш само ТИ самия , за мен е абсурдно да ми правиш рекламация след 2 месеца и да намирам чужд файл вътре , ТОВА РАЗБИРАШ ли го въобще "майсторе "

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
V-max написа:...за да разбера защо се получава така , че аз чета файл , който НЕ Е мой а "колегата" твърди , че не бил пипал нищо...
Ето точно тук е проблема, да твърдиш, че този файл не е твой, при положение, че си е абсолютно и изцяло твой.
Каза ти се как се разбра, че колата на колегата е много зле, след като ги сравнихме с моята на старт, която си е заводска.От там тръгна цялата работа и тогава беше първия път, в който ти се обадиха за нередност по файла.
Както ти казах и по-горе, НЕ си ти човекът, който прави файловете, така че в момента ти защитаваш някой друг.
Не ме интересува от колко време се занимаваш с това, знам само, че хабер си нямаш от материята, защото ти си само един некоректен посредник.
Пак да те питам, от къде на къде ти дойде на ум, че някой ще си бара DDE-то, ще го разбута и ще търси рекламация от теб???Никой не е толкова малоумен, да не се сети, че 200% ще се разбере, че е пипано, след като този файл има копия при поне 3-ма човека.
Ти в момента наричаш мой приятел лъжец за ситуация на която съм бил свидетел от самото начало и продължавам да съм в теченеие.Искаш да ме изкараш и мен лъжец, така ли???
Каза ти се и по-горе, човешко е да се греши, човешко е да сте объркали нещо във цялата ви система по изпращане на файлове, ама да се измъкваш от ситуация, като наричаш някого лъжец е тотална простотия и абсолютно некоректно от твоя страна.
След тази случка, напълно си заслужаваш поставянето на ника ти в "НЕКОРЕКТНИ".
А относно работата ти, нека другите си преценят колко пари струваш и сами да си вадят изводите.
И да, защитавам ivanov 530d, защото ужасно мразя такива евтини измекярски номера, които за теб явно са нещо нормално.
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
titikaka написа:V-max написа:e и къде си , че не чувам да си бил на Диното днес ... Вместо да се занимавате с глупости ти и твоя при...........
За мен случая е приключен , оправяйте си кашата сами - както сте си я забъркали БЕЗ да ме намесвате по какъвто и да е начин повече
Колега ,лично познавам Ivanov 530d и Presli, и мога да кажа че са точни и коректни, и то не само аз, казваш че колата му била англичанка , с обърнат волан и т.н. Рядко има такава КРАСИВА И ДОБРЕ НАПРАВЕНА Е39, /на мен ми останаха очите по нея/за това че той си е преебал колата си е той виновен , но нали за това си плаща, да се оправи, но това че е запалила не значи че върви добре и всичко е точно , за теб всички са виновни само не и ти, НО АКО ГРЕШКАТА Е В ТЕБ, все пак сме хора и грешиме дори и най-добрите. 400 лв са пари , поне за мен, не е срамно да си признаеш че си грешил, срамно е да се измъкваш " За мен случаят е приключен......"
Ако прочетеш внимателно всички детайли в първия ми пост ще разбереш, че няма как грешката да е в мен. Определено има мистерия , но колегата ревностно не дава на никой достъп до колата му , което меко казано е смешно. Ела ми направи колата , ама ако може да не я пипаш , ако може на улицата или по телефона още по-лесно... Да правиш тунинг не е като да лепиш М емблеми или да слагаш аларма

- V-max
-
-
mad_presley написа:V-max написа:...за да разбера защо се получава така , че аз чета файл , който НЕ Е мой а "колегата" твърди , че не бил пипал нищо...
Ето точно тук е проблема, да твърдиш, че този файл не е твой, при положение, че си е абсолютно и изцяло твой.
Каза ти се как се разбра, че колата на колегата е много зле, след като ги сравнихме с моята на старт, която си е заводска.От там тръгна цялата работа и тогава беше първия път, в който ти се обадиха за нередност по файла.
Както ти казах и по-горе, НЕ си ти човекът, който прави файловете, така че в момента ти защитаваш някой друг.
Не ме интересува от колко време се занимаваш с това, знам само, че хабер си нямаш от материята, защото ти си само един некоректен посредник.
Пак да те питам, от къде на къде ти дойде на ум, че някой ще си бара DDE-то, ще го разбута и ще търси рекламация от теб???Никой не е толкова малоумен, да не се сети, че 200% ще се разбере, че е пипано, след като този файл има копия при поне 3-ма човека.
Ти в момента наричаш мой приятел лъжец за ситуация на която съм бил свидетел от самото начало и продължавам да съм в теченеие.Искаш да ме изкараш и мен лъжец, така ли???
Каза ти се и по-горе, човешко е да се греши, човешко е да сте объркали нещо във цялата ви система по изпращане на файлове, ама да се измъкваш от ситуация, като наричаш някого лъжец е тотална простотия и абсолютно некоректно от твоя страна.
След тази случка, напълно си заслужаваш поставянето на ника ти в "НЕКОРЕКТНИ".
А относно работата ти, нека другите си преценят колко пари струваш и сами да си вадят изводите.
И да, защитавам ivanov 530d, защото ужасно мразя такива евтини измекярски номера, които за теб явно са нещо нормално.
пичага , свидетел си на една улична среща

Всичките ти смешни доводи и обяснения не струват нищо , а обидите които отправяш ще се погрижа да ми се извиниш лично. Пак ти повтарям - ти си страничен свидетел , който е видял една десета от всичко и най-малкото е смехотворно да вадиш каквито и да било изводи , пък камоли да обиждаш . Човешко е да си признаете какво сте магерили по тая кошара и защо не давате да се прегледа

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Единствената мистерия е около теб !!! Достъп до колата ми никога не ти е отказван ! Ти когато взима парите спомена ли нещо за разходки до София ??? Случаят го смятам за приключен,който го е интересувало какъв разбирач си,мисля вече си е извадил изводи за ТЕБ !
- V-max
-
-
ivanov 530d написа:Единствената мистерия е около теб !!! Достъп до колата ми никога не ти е отказван ! Ти когато взима парите спомена ли нещо за разходки до София ??? Случаят го смятам за приключен,който го е интересувало какъв разбирач си,мисля вече си е извадил изводи за ТЕБ !
странно ми е как подви опашка , какво стана с Диното ? Не съм споменавал нищо за разходка до СФ , затова и ти предложих да покрия половината гориво (ако не помниш) . Плюс това аз пари от теб не съм взимал директно , и това май го забравяш миличък

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
V-max написа:ivanov 530d написа:Единствената мистерия е около теб !!! Достъп до колата ми никога не ти е отказван ! Ти когато взима парите спомена ли нещо за разходки до София ??? Случаят го смятам за приключен,който го е интересувало какъв разбирач си,мисля вече си е извадил изводи за ТЕБ !
странно ми е как подви опашка , какво стана с Диното ? Не съм споменавал нищо за разходка до СФ , затова и ти предложих да покрия половината гориво (ако не помниш) . Плюс това аз пари от теб не съм взимал директно , и това май го забравяш миличъккойто се интересува ти какъв разбирач си и колко си коректен ясно вижда ти и твойта дружка на какво сте способни в стремежа си чрез публични лъжи и преиначаване на ФАКТИ да нарушите изгражданато с години доверие в мен и моята фирма
Просто ми писна да се занимавам и да споря с малоумник който по всякакъв начин се опитва да се изкара НЕВИНЕН защото лъсна колко разбира ! Ако ще поемаш нещо то трябва да е цялото гориво ! Но вече няма смисъл разбрах те що за стока си и ще си оправя колата при някой който наистина е кадърен и си прави сам ФАЙЛОВЕТЕ,и при евентуален проблем ще си поеме гаранцията /за разлика от теб/ Отивай да пушиш трева и да караш сноуборд

infected написа:Здравейте колеги ...
Преди месец и половина си пазарувах части от един колега от форума.
Накрая ми остана да взема един шпер диф. и му казах :
"Като се върна от морето идвам и го взимам, бях му оставил и капаро".
Дотук добре, беше ми дал и едно ЕКУ което се оказа че е бъгаво.
Върнах се от морето, обесних му че Еку-то е бъгаво, върнах му екото и взех "шпер дифа".
Гледах го и му казах че този диф му липсва "S" на табелката. Въпреки това той продължи да твърди че си е шпер и че нещо съм се объркал.
ОК взех го и след 15 минути му звъннах и му казах че това не е никъв шпер а е съвсем обикновен ДИФ !!!!
Той ми каза да му звъна след 2 дена ми даде парите че заминава.
ОК.
МИНА ЦЯЛ МЕСЕЦ ! Всеки ден му звънна и той все ми повтаря днеска утре бъди в готовност да дойдеш итн.
От 2 дена вече не вдига телефона и за това реших да се оплача тук !
Колегата в началото се държя супер коректно но накрая се изложи !
ОТ 1 месец чакам да ми върне 200лв !!!
Според вас това нормално ли е ?
Края на деня ще му постна името ! ( valeri_t )
Мерси за разбирането !
Nickname: valeri_t
Днес ми дигна телефона, и разпрвя: Тук валери нема аз съм Росен

е39 528iT 00" M52TUB28 DP2 with DSP and NAVI.
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....
e36 coupe M50B2x> Light Flywheel; Supersprint Headers; Mapped ECU, Short shifter, and more....
- V-max
-
-
и питаш кое те прави некоректен така ли
малоумник е много мило , но и показва колко си слаб и безсилен пред иситната . Платил си си за коректен и работещ на 100% файл , защо не ти тръгва колата вече си е твой проблем. Това , което аз прочетох от твоята кола си е изцяло твое творение и как си го постигнал няма как да ти кажа. Много ти е лесно СЛЕД 2 МЕСЕЦА да започнеш тази загубена битка на авторитети , мизерно да се опитваш да ми навредиш по този смехотворен начин. А относно кой какво си прави в свободното време мисля , че няма никаква връзка освен да покаже мижавата ти душица колко струва. Ти даваш ли си сметка , че за 10 години съм направил над 1000 такива 530ки и твоята смешна история просто няма как да се впише в моята история колкото и да ти се иска 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
V-max написа:Ти даваш ли си сметка , че за 10 години съм направил над 1000 такива 530ки и твоята смешна история просто няма как да се впише в моята история колкото и да ти се иска
Ти по-добре се моли тези 1000 530-ки да не правят ластик със заводски такива и да установят, че изостават с по кола и половина или да не отидат на истински майстор с Дино тест и да разберат това, което разбра колегата ivnov 530d, че тогава не знам как ще обясняваш на 1000 човека, че са си бутали файловете

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
V-max написа:
ФАКТ 5
Софтуера , който вадя от колата е направен безобразно и няма нищо общо с това , което съм изпратил от София. За мен това си е пълен отказ за всякакви рекламации или гаранции , но понеже господина е приятел на моя човек в Добрич решавам да изчакам последния да ми прати всички файлове , които има за тази кола (оригинален, 1ва версия и 2ра корекция). Междувременно дискутираме на улицата състоянието на колата , но човека отказва каквито и да било прегледи . На мой въпрос "колко единици дава дебитомера в движение ?" отговора муе красноречив - "гледал съм го на място, не дава грешки"...
Когато извади файла от колата, просто го качи на телефона си и го изпрати на някого, нищо дори и не си поглеждал в него.На въпросът ти за дебитомера, нямам какво да кажа.На така зададен въпрос едва ли някой може да ти отговори.
V-max написа:
ФАКТ 6
поради забавяне на файловете от Добрич аз поемам на юг и предупреждавам господина да не ме търси 4-5дни. Въпреки това той упорито се опитва дами се обади и в последствие това е обявено публично в собствената ми рекламна тема като "криене" ... През това време въпросният господин иванов530д отива да си мери колата на Дино стенд.
Това, че заминаваш на някъде го разбрах от колегата ти в Добрич, а не от теб и то след като вече ти бях звънял.
Никой не ти е казал, че съм мерил колата на ДИНО, а че просто дадох на Тони да прочете файла и той каза, че по-голям боклук не е виждал.
V-max написа:
ФАКТ 7
Извадената Дино графика е трагична , предвид това което е заредено в колата . Още веднъж подчертавам , че в момента в който видях какво има вътре заподозрях чужда намеса и реално тази графика не отразява направените от нас промени
Пак да питам, коя ДИНО графика???
V-max написа:
- Да докара колата до София за пълен преглед , в сервизна обстановка за моя сметка - ОТХВЪРЛЕНО
- Да платя половината гориво до София - ОТХВЪРЛЕНО
- Да закара колата пак на същото Дино , където да бъде заредена първоначално качената версия ( с много пушек) и да бъде замерена колата отново пак за моя сметка и евентуална парична компенсация- ОТХВЪРЛЕНО
Тези предложения започна да ми ги правиш, след като разбра, че работата ще се раздуха.Преди това отказваше абсолютно контакт с мен.
Още в момента в който ми ги предложи и пусна мнението си в тази тема.Точно за това съм пуснал копие от "предложенията" ти на ЛС, за да се види часа в коойто си ги пуснал и часа в който си пуснал поста си за мен.И точно този факт те ПРАВИ ТЕБ НЕКОРЕКТНИЯ !!!
ФАКТ 5
Софтуера , който вадя от колата е направен безобразно и няма нищо общо с това , което съм изпратил от София. За мен това си е пълен отказ за всякакви рекламации или гаранции , но понеже господина е приятел на моя човек в Добрич решавам да изчакам последния да ми прати всички файлове , които има за тази кола (оригинален, 1ва версия и 2ра корекция). Междувременно дискутираме на улицата състоянието на колата , но човека отказва каквито и да било прегледи . На мой въпрос "колко единици дава дебитомера в движение ?" отговора муе красноречив - "гледал съм го на място, не дава грешки"...
Когато извади файла от колата, просто го качи на телефона си и го изпрати на някого, нищо дори и не си поглеждал в него.На въпросът ти за дебитомера, нямам какво да кажа.На така зададен въпрос едва ли някой може да ти отговори.
V-max написа:
ФАКТ 6
поради забавяне на файловете от Добрич аз поемам на юг и предупреждавам господина да не ме търси 4-5дни. Въпреки това той упорито се опитва дами се обади и в последствие това е обявено публично в собствената ми рекламна тема като "криене" ... През това време въпросният господин иванов530д отива да си мери колата на Дино стенд.
Това, че заминаваш на някъде го разбрах от колегата ти в Добрич, а не от теб и то след като вече ти бях звънял.
Никой не ти е казал, че съм мерил колата на ДИНО, а че просто дадох на Тони да прочете файла и той каза, че по-голям боклук не е виждал.
V-max написа:
ФАКТ 7
Извадената Дино графика е трагична , предвид това което е заредено в колата . Още веднъж подчертавам , че в момента в който видях какво има вътре заподозрях чужда намеса и реално тази графика не отразява направените от нас промени
Пак да питам, коя ДИНО графика???
V-max написа:
- Да докара колата до София за пълен преглед , в сервизна обстановка за моя сметка - ОТХВЪРЛЕНО
- Да платя половината гориво до София - ОТХВЪРЛЕНО
- Да закара колата пак на същото Дино , където да бъде заредена първоначално качената версия ( с много пушек) и да бъде замерена колата отново пак за моя сметка и евентуална парична компенсация- ОТХВЪРЛЕНО
Тези предложения започна да ми ги правиш, след като разбра, че работата ще се раздуха.Преди това отказваше абсолютно контакт с мен.
Още в момента в който ми ги предложи и пусна мнението си в тази тема.Точно за това съм пуснал копие от "предложенията" ти на ЛС, за да се види часа в коойто си ги пуснал и часа в който си пуснал поста си за мен.И точно този факт те ПРАВИ ТЕБ НЕКОРЕКТНИЯ !!!
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Понеже познавам хората от по горните постове които не са такива според това което се изписа и за двете страни, което за мен е някакси глупаво да се правят такива коментари неоснователни, при условие, че се говори за РЕКЛАМАЦИЯ на даден продукт, в случая софтуерен чип тунинг, който аз на живо съм се убедил, че колата е по спъната от сток 530д автомат и усещам голяма разлика пък спрямо мойта 530д с ръчни скорости си мисля, че ivanov 530d си е в пълното право относно това за което си е платил т.е. нов софтуер. И ако този софтуер има някаква гаранция за качество т.е. за повишаване на мощност той трябва да е доказуемо реално. Този софтуер, трябва да си има гаранция, и тя едва ли е по малка от два месеца. Ами ако стане нещо на двигателя, дори и да е станало нещо на софта, изтриване или там за каквото се говори за което не ми се вярва той няма ли право върху архива да му се качи наново. Аз съм сигурен, че се пази копие на софтуера, който V-max е продал и Миро -познавам го и който е качил в Добрич софта. А ако самия софт е объркан по незнайна причина от теб V-max, този който е правил софта? Ами просто ти му качваш на ново софта и доказваш че наистина чипа ти за което си е платил ivanov 530d върши предназначението си, защото едва ли е само два месеца гаранцията, но дори и ако не е това той си има правото да му се качи файла на ново и ако на диното покаже същата мощност ТОГАВА КАКВО СТАВА?!!!
"... Всички предлагани от нас варианти на чип тунинг са предварително тествани (и на Дино стенд). Цялостният ефект може да бъде налице само при изправен двигател и прилежащите му системи.
Ние поемаме пълна едногодишна гаранция за правилното функциониране на предлаганият от нас продукт. Както и гаранция на носителите - 2 години. Използваме продуктите на ST и ATMEL предимно. Възможно е изготвянето на персонални Чип Тунинг програми . Извършваме монтирането в рамките на един работен ден..."
Цитирано от сайта на V-max http://www.vimaxtuning.com/Catalogue.aspx
"... Всички предлагани от нас варианти на чип тунинг са предварително тествани (и на Дино стенд). Цялостният ефект може да бъде налице само при изправен двигател и прилежащите му системи.
Ние поемаме пълна едногодишна гаранция за правилното функциониране на предлаганият от нас продукт. Както и гаранция на носителите - 2 години. Използваме продуктите на ST и ATMEL предимно. Възможно е изготвянето на персонални Чип Тунинг програми . Извършваме монтирането в рамките на един работен ден..."
Последна промяна LUCIFER'S на 08 Сеп 2009, 15:11, променена общо 3 пъти
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:Понеже познавам хората от по горните постове които не са такива според това което се изписа и за двете страни, което за мен е някакси глупаво да се правят такива коментари неоснователни, при условие, че се говори за РЕКЛАМАЦИЯ на даден продукт, в случая софтуерен чип тунинг, който аз на живо съм се убедил, че колата е по спъната от сток 530д автомат и осещам голяма разлика пък спрямо мойта 530д с ръчни скорости си мисля, че ivanov 530d си е в пълното право относно това за което си е платил т.е. нов софтуер. И ако този софтуер има някаква гаранция за качество т.е. за повишаване на мощност той трябва да е доказуемо реално. Този софтуер, трябва да си има гаранция, и тя едва ли е по малка от два месеца. Ами ако стане нещо на двигателя, дори и да е станало нещо на софта, изтриване или там за каквото се говори за което не ми се вярва той няма ли право върху архива да му се качи наново. Аз съм сигурен, че се пази копие на софтуера, който V-max е продал и Миро -познавам го и който е качил в Добрич софта. А ако самия софт е объркан по незнайна причина от теб V-max, този който е правил софта? Ами просто ти му качваш на ново софта и доказваш че наистина чипа ти за което си е платил ivanov 530d върши предназначението си, защото едва ли е само един месец гаранцията, но дори и ако не е това той си има правото да му се качи файла на ново и ако на диното покаже същата мощност ТОГАВА КАКВО СТАВА?!!!
"...Ние поемаме пълна едногодишна гаранция за правилното функциониране на предлаганият от нас продукт. Както и гаранция на носителите - 2 години. Използваме продуктите на ST и ATMEL предимно. Възможно е изготвянето на персонални Чип Тунинг програми . Извършваме монтирането в рамките на един работен ден..."
Още в петък беше качен същият файл от Миро но ти сам видя вчера че промяна в колата - НИКАКВА !!! Какво правим сега ? Кой греши пак че не се сещам ?
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:Аз затова постнах цитат за ГАРАНЦИЯТА, която Владо трябва да си поеме

Назад към Авточасти и аксесоари