Избори 2005 !
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
....aз съм си комунистче и не го крия

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
..........ъъъъъъ това де, Коалиция за България исках да кажа
ПС: Ако трябва да съм по-сериозен наистина смятам, че в момента ни трябва едно правителство със социална насоченост (може и коалиционно с НДСВ) защото хората наистина са много зле финансово и трябва да се помисли най-вече за обикновенния човек от тази класа (под средната), а пък и те (БСП) след като се сгрумолясаха с гръм и трясък през 1997 ми се струва, че сега ще бъдат много внимателни в ходовете си и най-вече в................краденето
Абе всичко е бошлав работа ама трябва да се гласува, щто иначе излиза, че човек няма мнение за случващото се около него!

ПС: Ако трябва да съм по-сериозен наистина смятам, че в момента ни трябва едно правителство със социална насоченост (може и коалиционно с НДСВ) защото хората наистина са много зле финансово и трябва да се помисли най-вече за обикновенния човек от тази класа (под средната), а пък и те (БСП) след като се сгрумолясаха с гръм и трясък през 1997 ми се струва, че сега ще бъдат много внимателни в ходовете си и най-вече в................краденето

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Новото Време .... Като гледам как огромен процент от хората са под 30 и си мисля че има шанс и младите да направят нещо за тая дръжава а не само да гледат.
Не знам за кво се хабите за другите 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
оффф
няма да ви кажа за кои 6те гласувам а за кои няма да гласувам
на обе6тания не вярвам 6тото и хитлер е избран сас обе6тания
1 по4вам сас не на азис
Политическо движение ”Евророма”
2 1 мандат ти стига царю се пак не си борис 3
Национално движение Симеон Втори (НДСВ)
3 те не знаят за какво са вав парламента
Новото време
4 на него мо видяхме сеира
Демократи за силна България
5 за доган тря да сам луд да гласувам
Движение за права и свободи (ДПС)
и та 6та си избера м/у другите
но 6те гласувам киакто е трагнало не знам за кфо се напават кат кам ес може да се влезне
но какво да се прави
но 1 е сигорно 6те отида да си дам гласът за някои и ли за не6то
за да мога после да
или да
или да
но пари не ми зимат таи 4е за

на обе6тания не вярвам 6тото и хитлер е избран сас обе6тания
1 по4вам сас не на азис
Политическо движение ”Евророма”
2 1 мандат ти стига царю се пак не си борис 3
Национално движение Симеон Втори (НДСВ)
3 те не знаят за какво са вав парламента
Новото време
4 на него мо видяхме сеира
Демократи за силна България
5 за доган тря да сам луд да гласувам
Движение за права и свободи (ДПС)
и та 6та си избера м/у другите
но 6те гласувам киакто е трагнало не знам за кфо се напават кат кам ес може да се влезне
но какво да се прави
но 1 е сигорно 6те отида да си дам гласът за някои и ли за не6то
за да мога после да

или да

но пари не ми зимат таи 4е за

0889429419
докато не избереме хора които да поставят народните интереси пред личните- няма да прокопсаме.
сега ми кажете във този списък- кои са тези хора (концентрирани във една партия щото коалиция бай ганьо не прави...) за кого бива да гласува човек? аз лично не мога да реша... всичките във този списък са или компрометирани, или нямат достатъчно вляние или нямат необходимите познания да оглавят държавата... аз мисля че българския гражданин е изправен за първи път пред избори във които няма една партия която да изглежда дори на хартия да може да управлява грамотно.
Бог да пази България...
сега ми кажете във този списък- кои са тези хора (концентрирани във една партия щото коалиция бай ганьо не прави...) за кого бива да гласува човек? аз лично не мога да реша... всичките във този списък са или компрометирани, или нямат достатъчно вляние или нямат необходимите познания да оглавят държавата... аз мисля че българския гражданин е изправен за първи път пред избори във които няма една партия която да изглежда дори на хартия да може да управлява грамотно.
Бог да пази България...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
alx написа:докато не избереме хора които да поставят народните интереси пред личните- няма да прокопсаме.
За съжаление няма такива та, затова аз няма да гласувам!

На тези които се чудят за кои да гласуват ще им кажа едно.. всички политици са един и същи.. няма значение сини, червени, жълти и бембени.. всички са ЛАПАЧИ!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Съгласен,че всики са лапачи, но има едно "но"... Темата е много обширна, затова накратко... Нека е ясно - МРАЗЯ политиците... Обаче има кадърни и некадърни лапачи. В БСП и ДСБ са все старата номенклатура, едрите далавери и овързаността с подземния свят в неговите кофти-краски... ОДС, хмм, посредствени хорица, които тотално се издъниха в администрацията през '97-'01 г. Тоест не стават. Най-големия играч в политиката винаги е бил Доган, ама на мен не ми е опция... За връзките му с мафията на една съседска държава май само загиналите във втората световна война не знаят... поне така се говори по София, де
Останалите по-малки формации са просто изпаднали от големите, недокопали част от баницата, които сега искат своя баница - тоест боклук, баласт, шум в системата... Какво остана... Ми май остана НДСВ... Не че съм им фен, ама поне има хора учили и работили в Европа. То далаверите си ги има, но поне тежката костова хватка около малкия и среден бизнес беше поотпусната. За едрия не говоря, там игрите ги има по цял свят. Живеем в България - земята на далаверата, бакшиша, комисионната, шуробаджанащината, ченгеджийницата, абе знаете си Който и да дойде на власт, това няма да се промени до 2-3 поколения. По принцип съм против еднопартийното управление, много бързо желанието за бързи промени става мафиотизираща се самоцелна структура. Справка - Виденов и Костов. Обаче и негласуването хич не е опция, поне за мен... Това означава да оставиш друг да решава вместо теб. Ако днес младите не гласуваме, нямаме право да се сърдим на никого. Лесно е само да викаш - тия са маскари. Но щом живеем тук, трябва да си поемем отговорността. А ако някой смята,че може по-добре - закона позволява всеки да се кандидатира. Отново уточнявам,че не защитавам определена партия или политическата класа като цяло. Това е принципна позиция. Не стана много кратко, ама това е... 

Последна промяна Leon на 03 Юни 2005, 14:53, променена общо 1 път
Never mistake motion for action...
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Lion
по-добре не мога да го кажа

по-добре не мога да го кажа
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2