Избори 2005 !
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Lion написа:... Ми май остана НДСВ...
Напълно подкрепям мнението на Лион. Нито една партия не ми се вижда много достойна за нашия вот, но от друга страна и аз смятам че *трябва* да се гласува, въпроса е да се избере най-приемливия вариант... Пък вече всеки си решава кой е най-приемливия за него вариант. За мен това е НДСВ.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе не , че ме интересува политиката аз лично не мисля да гласувам ама као ви гледам ндсв тея мошенници дето си изкупиха БГ за жълти стотинки, тея дето за четири години само обещават как ще намалят данъците но уви само ги дигат , тея дето за 800 дни ни оправиха ( аз от тяхното оправяне още немога да се загащя ама айде) тези същите дето доразвиха костовата теза , че наще са и най-мили и на тях треба да пишем всичко( апартаменти,коли и др имоти и бизнеси абе квото се сетиш)
или референдума за ЕС кой ни пита нас простите данъкоплатци аджеба вие искате ли или не искате да влизате в този скъп клуб за да бъдете слуги до края на живота си и ем да си плащате ем да ви ебем
е не сера на всите поликрадци щото то в БГ нема политици има само полицици
или да ви припомня темата за циганите ( сори евроромовете де) мама им и на тях .... те сиганите брато са по-по и от българите е що еми щото те си съдят електрото , не плащат сметки ( що и да ги плащат като ние ги плащаме) бият ни ебат ни и накрая държавата губи дела в Страсбург
аме да го духа сите гейове в парламенти
или референдума за ЕС кой ни пита нас простите данъкоплатци аджеба вие искате ли или не искате да влизате в този скъп клуб за да бъдете слуги до края на живота си и ем да си плащате ем да ви ебем
е не сера на всите поликрадци щото то в БГ нема политици има само полицици
или да ви припомня темата за циганите ( сори евроромовете де) мама им и на тях .... те сиганите брато са по-по и от българите е що еми щото те си съдят електрото , не плащат сметки ( що и да ги плащат като ние ги плащаме) бият ни ебат ни и накрая държавата губи дела в Страсбург
аме да го духа сите гейове в парламенти
gambling with the devil on the road
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2