:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 19:34

Аз 400лв. мога да ги прежаля,не ме бъркат толкова много като теб !
Но да ти се извиня - НЯМА ДА СТАНЕ ! Просто защото няма за какво ;) Беше ти казано какво съм направил без да крия нищо /сам го написа още в първия си пост/ След като не можеш да се справиш - казваш не мога,не съм аз човека,и не взимаш 400лв ;) ПРОЧЕТИ ГО ТОВА НЯКОЛКО ПЪТИ И СПРИ ДА СПОРИШ !

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 19:46

ivanov 530d написа:Аз 400лв. мога да ги прежаля,не ме бъркат толкова много като теб !
Но да ти се извиня - НЯМА ДА СТАНЕ ! Просто защото няма за какво ;) Беше ти казано какво съм направил без да крия нищо /сам го написа още в първия си пост/ След като не можеш да се справиш - казваш не мога,не съм аз човека,и не взимаш 400лв ;) ПРОЧЕТИ ГО ТОВА НЯКОЛКО ПЪТИ И СПРИ ДА СПОРИШ !

Това само показва цялата ти същност , не се притеснявай

И теб ще те питам - КАК да разбера дали съм се справил като колата е на 500км от мен ? По телефона ли да ти я оправя или на улицата по бански , питах те и малко преди това ??? Информацита от теб лично за колата ти е била = всичко е перфектно , проверено е..... КЪДЕ е грешката от софтуера за ръчна кутия , спомена ли ми някога за нея въобще ???

Това не е спор , защото нямате контрадоводи , а само храна и брътвежи виждам насреща.

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 19:56

Тъй като аз ще си оправя колата и ще си купя ново DDE ,ти aко беше толкова КОРЕКТЕН за колкото се представяш поне щеше да върнеш парите които взе.Не знам дали си информиран колко струва ново DDE,най вероятно са ти казали след като изгоря и DDE-то на Е60-ката в следствие на чудните ти "файлчета".Сигурен съм че знаеш за какво говоря ;)

Смятам вече да престанем с тая интрига .Всичко около теб стана ясно на тези които се интересуват от твоите услуги ;) Бъди жив и здрав !

Аватар
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 20:11

ivanov 530d написа:Тъй като аз ще си оправя колата и ще си купя ново DDE ,ти aко беше толкова КОРЕКТЕН за колкото се представяш поне щеше да върнеш парите които взе.Не знам дали си информиран колко струва ново DDE,най вероятно са ти казали след като изгоря и DDE-то на Е60-ката в следствие на чудните ти "файлчета".Сигурен съм че знаеш за какво говоря ;)

Смятам вече да престанем с тая интрига .Всичко около теб стана ясно на тези които се интересуват от твоите услуги ;) Бъди жив и здрав !

типично в стил се оттегляш с поредната клевета, какво Е60 намеси точно измекярската накрая ? Такива истории могат да се измислят безброй , цената но ново ДДЕ всеки занимаващ се с това я плаща. Както и ти си плащаш за ТВОЯТА грешка и си купуваш ТВОЕТО ДДЕ. Не знаеше какво друго да кажеш и подхвърли небрежно ,иначе все около парите се въртиш и така и не си призна грешката. И последно АЗ ПАРИ ОТ ТЕБ НЕ СЪМ ВЗИМАЛ , отиди и разкажи на Миро какво си сътворил тук в този форум , да знае и да очаква още много клиенти и да ти върне парите . Аз съм съгласен , но на цената на едно публично извинение , което вярвам заслужавам

Понеже съм коректен мога да ти направя безплатен тунинг на новото ДДЕ, пак без да се виждаме , за да ни е най-спокойно ;

Много се раздвам , че цялата тази дискусия стана толкова публично. Това е силата на всички форуми - вижда се черно на бяло и може да се чете и премисля. Остава и наследство за бъдещите юзъри , да се ориентират по-лесно към истината. От мен само истината , от нея най-много боли :arrow:

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 10 Сеп 2009, 20:19

Е60-та е на Мариян от Добрич на която Вие с твоя човек Миро направихте чип,Дори ДДЕ-то й беше изпратено при теб в София. Или не помниш вече ? Компютъра на колата изгоря в Германия и беше сменен с нов там ! Това ли е клевета и небрежно подхвърляне ? Относно новото ми ДДЕ-не бих ти дал да го доближиш и на 500м. даже,не да му правиш "ЧИП ТУНИНГ" . Оставям това занимание за хора които не знаят с какъв човек ще се забъркат.А колкото до парите МАЙНАТА им и на тях и НА ТЕБ !

Аватар

Мнение от V-max » 10 Сеп 2009, 23:44

За такава случка въобще не знам , може да е вече легенда от толкова много измишльотини по мой адрес. Както ти казах има рискове в тази работа , всеки занимаващ се с това е плащал за нов компютър в даден момент . НЕ е като да слагаш аларми , мигнат 2 лампи и готово. Отскоро си в бизнеса с коли , отскоро си и във форума , а вече си с овнешките рога напред . Най-лесно е да оплючеш някой друг , основният виновник за всичко в тази история си самия ТИ и сам го знаеш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 11 Сеп 2009, 5:20

V-max, или Владо, както ти е по-удобно.Вземи та ги прочети тези три страници назад и сам ще разбереш колко си виновен в цялата ситуация ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Сеп 2009, 8:20

Колеги, нямам никакви отношение към цялата тази работа и ако искат модераторите да ми изтрият мнението. Но. Да ви питам, на колко сте години? Изписахте форума да се нападате и обиждате и в крайна сметка какво? Защо не се срещнете някъде и не уредите въпроса като големи хора и после пишете какво е станало. Ще кажа само още нещо. Към mad_presley и ivanov530d. Колеги, езика който държите е крайно неподходящ и не води до изясняване на проблема, докато не мога да кажа същото за V-max. И да се вадят разни случаи извън конкретния, също не е честно и коректно. Кой прав, кой крив, ма обиди в никакъв случай. Може да се разберете и без това, ако искате естествено. Ако на единия му е далече Добрич, пък на другия София, елате в Попово, ще ви заведа в някой ресторант, там може и с келнера да се скарате, няма проблем, ако това ще ви оправи отношенията.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 11 Сеп 2009, 8:50

и сега с колко ли пари колегата иванов530д ще е назад ми е интересно както на мен, така и за всички дето четат

нов компютър и още какво и колко ще излезне... ?
дано няма и механични проблеми по мотор/скорости на колегата иванов530д, както каза колегата Явор

общо взето поуката е една - да бе мирно седяло, не би чудо видяло

Аватар

Мнение от V-max » 11 Сеп 2009, 8:55

mad_presley написа:V-max, или Владо, както ти е по-удобно.Вземи та ги прочети тези три страници назад и сам ще разбереш колко си виновен в цялата ситуация ;)

A ти раязбра ли сега колко си извън материята , колко фалшиви и смешни бяха всичките обвиннения , които изписа по всички възможни теми и то без да си въобще да си пряко засегнат ? Разбра ли каква грешна кауза браниш и се излагаш като малко дете ? Дано си разбрал , защото всичката помия която изля ще ти виси на съвестта и показва само интелектуалното ви ниво . Последният коментар на колегата е красноречив , благодаря за моралната подкрепа и на всички колеги , които ми писахана ЛС с желание да ме подкрепят в тази борба с добричките вятърни мелници .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 11 Сеп 2009, 9:28

Я спри да пишеш глупости! То не беше осукване, тоне беше омотаване, че бил си копирал твоя фал, че това което било в модула му го бил изтрил, че изобщо не бил твоя фай, че имало външна намеса.... Аз ти казах нещо по-нагоре... щях да направя всичко възможно по случая за да се получи туниг, а не дефорсиране. Щях да си взема лаптопчето и всичкото кабеляци и да направя това което трябва. С това ти отношение обаче ти казах и какво заслужаваш...
Дано поне на хората които са имали желание да си правят ъпгрейд на софта им е станало ясно, че ако стане проблем какво ги чака един голям Х, рано или късно обаче гаранция, че ти ще згафиш отново и няма да можеш да се измъкнеш така и ще го поемеш тогава ти...
Последна промяна LUCIFER'S на 11 Сеп 2009, 9:31, променена общо 1 път

некъв ентусиаст
Аватар

Мнение от Ilko Ivanov » 11 Сеп 2009, 9:29

BMW-E39 написа:и сега с колко ли пари колегата иванов530д ще е назад ми е интересно както на мен, така и за всички дето четат

нов компютър и още какво и колко ще излезне... ?
дано няма и механични проблеми по мотор/скорости на колегата иванов530д, както каза колегата Явор

общо взето поуката е една - да бе мирно седяло, не би чудо видяло

Номенклатурен номер : 13617789543
Описание : управляващ модул
Ед.цена (с ДДС) : 1703.89 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Сеп 2009, 9:57

Значи, всеки може да хвърля обвинения към всекиго, въпроса е да може да ги докаже. Г-н Иванов, правили се чип тунинг при човек на V-max, хвалите се после, че всичко е ОК, човека дето ви се пише адвокат, mad_presley, също потвърждава думите ви в една тема. Преди това обаче(преди тунинга) аз рабирам, че вие сте се опитвали да правите нещо по колата си и май не сте успяли нещо както трябва. Грешно ли разбирам? Отивате при въпросния г-н Миро, колега на V-max, той ви оправя колата с помощта на V-max, после прави тунинг с файл пратен от V-max и вие си джиткате така 2 месеца и се хвалите, че всичко е ОК, след два месеца се замервате с колегата mad_presley и установявате проблем. И се почва горното писане. Как ще докажете, че за тия два месеца никой и лично вие не сте пипали нищо по колата и за вашите проблеми е виновен колегата V-max? Вашата честност и коректност? Ми че вие се държите във форума доста елементарно смея да кажа, да не употребявам друга дума, което пък доказва точно обратното. Аз не защитавам никоя страна, но ако отидете на съд, как ще докажете горното твърдение, че по колата никой нищо не е правил за тия 2 месеца? Аз не ви нападам, не го мислете така. Но ако ще обвинявате по този начин, би трябвало да имате годни доказателства в своя подкрепа, а не празни думи и обиди. Щото пък за тия написани обиди, V-max може да ви съди. Евентуално. Благодаря за вниманието, аз няма повече да пиша тук.

P.S. Мисля, че ще е от полза за форума, нещата да намерят своетo разрешение, но това нямада стане, докато се хапете по този начин. Ако вие не може да се оправите, идете на съд, там да ви оправят. Форум форум, ама сме хора все пак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 11 Сеп 2009, 10:25

Колеги може би аз имам вина , защото аз казах на ivanov530d, че колата нещо не е наред когато бях при него преди 2 седмици за да ми програмира таблото за големият борд, както се изразява един негов приятел "На кака Сийка и се молиш за да може да изпревари". Колегата Иванов просто не е карал 530d и за това си е мислил че толкова може.
Илко като я направиш няма да искаш да караш друго!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

Аватар

Мнение от V-max » 11 Сеп 2009, 10:52

LUCIFER'S написа:Я спри да пишеш глупости! То не беше осукване, тоне беше омотаване, че бил си копирал твоя фал, че това което било в модула му го бил изтрил, че изобщо не бил твоя фай, че имало външна намеса.... Аз ти казах нещо по-нагоре... щях да направя всичко възможно по случая за да се получи туниг, а не дефорсиране. Щях да си взема лаптопчето и всичкото кабеляци и да направя това което трябва. С това ти отношение обаче ти казах и какво заслужаваш...
Дано поне на хората които са имали желание да си правят ъпгрейд на софта им е станало ясно, че ако стане проблем какво ги чака един голям Х, рано или късно обаче гаранция, че ти ще згафиш отново и няма да можеш да се измъкнеш така и ще го поемеш тогава ти...

Да , от полза ще се е за такива самозван майстор тарикати като колегата иванов , който САМ си осра колата и сега търси начин да ме наклепа максимално. Вижда се за каква подмолна гад става дума , дори няма доблестта да си признае вече призната от "адвоката" му грешка . Да, САМ си опраси ДДЕто сам ще си го купуваш сега :!:

а ти мистър LUCIFER -WALL не знам какво софлираш , радвай се , че ултра грозните ти заплахи останаха без предупреждение от Модераторите. Защото ти заслужаваш да си предупреден или направо изгонен от този форум - той е за спокойни и уравновесени хора , а не комплексари търсещи изява на многото хормонална злоба насъбрана в тях , разбираш ли го това ?? Айде трайкай си и гледай да напишеш нещо лошо за маслото , което ти продадох , знам че няма да оставиш нещата без развитие ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари