Колеги дайте предложение за акумулатор?
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ивчо написа:vladuicho написа:да Gigawatt се прави в завода на БОШ ,но от отпадъчните материалиобразно казано......и са доста голяма пръчка
Tеб кое те кара да си мислиш,че и Боша не е рецикле?!
Ако ви кажа какво става с тез части дето ги купувате,коли ще се откажете да карате!
Във поне 10 мнения съм го писал,ма хайде пак!
Всички части,без консумативи (филтри,ремъци,накладки и т.н.) са рециклирани!Обиколил съм почти всички заводи,бил съм на 13213213 семинара! Просто някой производители не го пишат,или не го казват!
Най-ярък пример за това са Бош и Закс ....
я кажи тогава като си ходил по 13213213 защо БОШ изкарва повече от Gigawatt

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
А защо БМВ е по-скъпо от Хюндай?!Защо Payen реализира по-малко от колкото Victor-Reinz!?Защо никой не е чувал за AYD,ама всички търсите Lemforder!?!?!?Кажи,и аз ще ти кажа ....
И ти какво би направил като производител?! Да вложиш още пари в нещо,чиято продаваемост е малка,или би направил от същото нещо 2,и да ги пуснеш на 75 от 100 % печалба!?

И ти какво би направил като производител?! Да вложиш още пари в нещо,чиято продаваемост е малка,или би направил от същото нещо 2,и да ги пуснеш на 75 от 100 % печалба!?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
акумулатори
колеги карал съм с български и е до кусмет пример:искрата е двоино по-ефтина от бош силвър,гаранцията на искрата и тем подобни е 2год. а на боша 3год.но можеш да си вземеш 2искри +2год гар.е 4 а при боша са 3 годините.Както и да е имах късмет 1 месец преди да ми исте4е гаранцията ми се скапа искрата на предишната кола(мъртва клетка) смениха ми го с нов но с гаранцията на стария,така и продадох колата.Никога не бих слойил българско лайно в колата си защото много страдах и доста срам отнесох.Бмв-то ми дойде с оригинален 72 ah(номенклатурен №61218381730) 3 пъти е разреждан така че колата да не мойе да запали искарал съм с него 2 зими и в момента се подготвям за 3-та а очето му е зелено на цвят.Проверих номера цената му е 338,75лв в дару или варипри полойение че един Banner струва около 180лв-72-74ah оригиналния излиза на цената на един Бош силвер,мисля че ако се наложи бих си взел оригинален на БМВ.
искрата е много хубав акумулатор,постоянно минават през мен хора които са карали през годините искра и от 10 човека 8 ще я похвалят,на един форд фиеста монтирахме искра 2001 есента още работи,в другия вход на блока искрата е 2000 г,монтирана е на рено
че някой път не се уцелва спор няма,но в много от случайте колите са виновни и от това че се оставят сухи
а и сегашния БОШ който е на пазара е многоооо мнооогооо злеее

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
- Alypse
- Потребител
-
- Кара: BMW e92 325i
- Мечтае да кара: ///M3 CSL
Re: Колеги дайте предложение за акумулатор?
А какво мислите за акумулатори Юаса чувал сам че са много добри ,но незнам дали са добри само за мотори или вобще
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
аз съм доста доволен от моя гигават, вече втора година нямам никакви проблеми, един авер си кара трета година един гигават 160ah, първо на буса сега на тди-то няма оплаквания
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
Gigavat-a на BOSCH се прави в съвсем друг завод на съвсем друго място от Джонсън Контролс в завода им в Полша, но това в никакъв случай не означава че е лош акулулатор. Именно поради този факт гаранцията му е 2 години, а на Silver Plus-a e 3г. и цената му е с около 15% по-ниска от на Silver-a. Banner също е страхотен акумулатар. Лично аз ако трябваше да избирам бих се спрял точно на него. Основното му производство е за първоначално вграждане в Мерцедес и ВАГ, а цената му е около тази на Гигават 

Да, дори се оказа, че Banner-a има отдушник на киселинните изпарения точно там, където излиза фабричния маркуч на Мерца. Трябва да направя малък преходник да ги свържа.bace_martu написа:Основното му производство е за първоначално вграждане в Мерцедес и ВАГ, а цената му е около тази на Гигават
liloff написа:Да, дори се оказа, че Banner-a има отдушник на киселинните изпарения точно там, където излиза фабричния маркуч на Мерца. Трябва да направя малък преходник да ги свържа.bace_martu написа:Основното му производство е за първоначално вграждане в Мерцедес и ВАГ, а цената му е около тази на Гигават
ми то всеки акумулатор има отдушник и може с преходник да се върже към маркуча

- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди бараки :)
- Мечтае да кара: e30,36 M3
някой пробвал ли е да сложи оригинален акумулатор на Рено в бавареца.И ако е пробвал доволен ли е
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5