:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
titikaka написа:Колеги може би аз имам вина , защото аз казах на ivanov530d, че колата нещо не е наред когато бях при него преди 2 седмици за да ми програмира таблото за големият борд, както се изразява един негов приятел "На кака Сийка и се молиш за да може да изпревари". Колегата Иванов просто не е карал 530d и за това си е мислил че толкова може.
Илко като я направиш няма да искаш да караш друго!!!!!
аха , той явно има нужда от повечко жокери и подсказки , за да не разбере 2 месеца че има проблем. Нищо че има най-добрия диагностичен уред , като не му знае функциите как да разбере , че кутията търси съединител , а пък как ли да ми каже че има проблем като чака няколко други човека за да събере сила.... Ама по-важно е да осере на другите черджето , нищо че неговото хич не е чисто.
Ако беше подходил човешки , а не овчарски резултата щеше да е друг. Сега постигна това , което ти написах още в първото ми ЛС - стана за смях пред целия форум мистър иванов530д. Надявам се ти и цялата твоя агитка , адвокати , съседи и тн да сте доволни от постигнатото - видя се колко сте културни и образовани , видя се цялата ви същност
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ама ти още ли се правиш на луд и не искаш да схванеш къде е целия проблем!!??
Изтрил си е човекът софтуера, изтрил си го е, няма нищо лошо и на всеки може да се случи, ти обаче вземаш 400лв УЖ да го оправиш, след като ти е била обяснена цялата ситуация с изтриването.Никой нищо не е крил от теб, за да излизаш сега с номера, че той си е виновен, че си е изтрил софтуера.
Ако толкова разбираше, още в началото щеше да кажеш, че нещата няма да станат и да оставиш човека да се оправя, а не да си на принципа "болен на легло се ебе".
Така как ти се струва, нормално ли е да вземеш на някой 400лв, а работата да не стане, че и накрая да пишеш, че клиента ти е некоректен?
Ааа и за малко да забравя!
Я си прегледай мненията от първото, което си пуснал!Нали отначало версията ти беше, че това в колата на ivanov 530d не е твоя файл, сега работата се обърна на сам си си виновен, че си си изтрил софтуера от компютъра.
Я кажи, ти как си оределяш мненията, защото за мен това си е чисто намиране на оправдания.
Изтрил си е човекът софтуера, изтрил си го е, няма нищо лошо и на всеки може да се случи, ти обаче вземаш 400лв УЖ да го оправиш, след като ти е била обяснена цялата ситуация с изтриването.Никой нищо не е крил от теб, за да излизаш сега с номера, че той си е виновен, че си е изтрил софтуера.
Ако толкова разбираше, още в началото щеше да кажеш, че нещата няма да станат и да оставиш човека да се оправя, а не да си на принципа "болен на легло се ебе".
Така как ти се струва, нормално ли е да вземеш на някой 400лв, а работата да не стане, че и накрая да пишеш, че клиента ти е некоректен?
Ааа и за малко да забравя!
Я си прегледай мненията от първото, което си пуснал!Нали отначало версията ти беше, че това в колата на ivanov 530d не е твоя файл, сега работата се обърна на сам си си виновен, че си си изтрил софтуера от компютъра.
Я кажи, ти как си оределяш мненията, защото за мен това си е чисто намиране на оправдания.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Софлирам защото се поставям на местото на потърпевшия в случая и съм очевидец на това което сътвори и не търпя такива простотии и шикалкавения, като ония дето 2 пъти пуща обява, че продава 525и а всъщност това е 523и със сменен колектор, и толкова огрухано, който убеждаваше целия форум с фалшив ВИН и ревеше на модераторите и администраторите как сме го нападали и носеше от 9 реки вода, но какво стана накрая лъсна му работата както и твоята. Обаче не си е получил от мен подаръка и това ще стане... И недей се праска много и ти защото да не секне кранчето с маслата много добре знам всичко... както на теб ти пишат ЛС така и на мен
Има една мноого добра приказка и нека всички които четат тук да я запомнят:
"... ТАМ КЪДЕТО НЕ ТИ ВЛИЗА ПРЪСТА, НЕ СИ ПЪХАЙ ГЛАВАТА..."
така като си написал спокойни и уравновесени хора.... МАЙ МИ СЕ СТРУВА ГОВОРИШ ЗА БАЛАМИТЕ и когато някой нещо опровергае и хоп става неудобен за форума....

Има една мноого добра приказка и нека всички които четат тук да я запомнят:
"... ТАМ КЪДЕТО НЕ ТИ ВЛИЗА ПРЪСТА, НЕ СИ ПЪХАЙ ГЛАВАТА..."
така като си написал спокойни и уравновесени хора.... МАЙ МИ СЕ СТРУВА ГОВОРИШ ЗА БАЛАМИТЕ и когато някой нещо опровергае и хоп става неудобен за форума....
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Хич не обичам обиди и нападки, затова си позволих да пиша. Четох през ред и пак сте прекалили с епитетите. За себе си изясних, че има нещо неясно и най-добре да седнете без адвокати да си изясните проблема, без псувни, мисля че решението ще излезе от самосебе си. Случая стана доста заплетен и може да се реши само с едно нещо - отстъпка и от двете страни. Тук се писа достатъчно по темата, надявам се следващите постове да са за решен проблем, повече самоцелни обиди на регионална, сексуална и професионална тема няма да се толерират.
Never mistake motion for action...
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.ph ... 9&start=75
от тази тема добиваме представа за човека vi-max или v-max
от тази тема добиваме представа за човека vi-max или v-max
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
mad_presley написа:
Eто сега пак ти обяснява , за да е сигурно че всичко ще разбереш. Виждам бързо схващаш , ровиш в интернет и явно искаш да защитиш приятеля си по най-добрия начин .
Некоректен е начина , по който вие 3мцата подходихте към този проблем и твоето поведение за мен е абсолютна мистерия. Той човека нали е майстор , може сам да се защитава или ти наистина се взе в ролята на адвокат ? Виж го че няма какво повече да каже , за какво продължаваш да ровчиш кат кокошка

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
Вече ми писнааааа!
Ще ти бъдат изказани извинения само и само тогава, когато върнеш парите на човека и споделиш, че решаването на проблема не от твоята компетенция, а не да го изкарваш некоректен...
Предполагам, че мнението ми се споделя и направиш ли го това автоматично АЗ ТИ СЕ ИЗВИНЯВАМ!

Ще ти бъдат изказани извинения само и само тогава, когато върнеш парите на човека и споделиш, че решаването на проблема не от твоята компетенция, а не да го изкарваш некоректен...
Предполагам, че мнението ми се споделя и направиш ли го това автоматично АЗ ТИ СЕ ИЗВИНЯВАМ!
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
LUCIFER'S написа:Вече ми писнааааа!![]()
![]()
![]()
Аз се присъединявам към колегата,и казаното от него

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
V-max написа: Eто сега пак ти обяснява , за да е сигурно че всичко ще разбереш. Виждам бързо схващаш , ровиш в интернет и явно искаш да защитиш приятеля си по най-добрия начин .
Некоректен е начина , по който вие 3мцата подходихте към този проблем и твоето поведение за мен е абсолютна мистерия. Той човека нали е майстор , може сам да се защитава или ти наистина се взе в ролята на адвокат ? Виж го че няма какво повече да каже , за какво продължаваш да ровчиш кат кокошкаПарите са най-малкия проблем , ще ги върна след като се извините вие 3мата и си изтриете повърните , които напускахте по мой адрес . ТОВА Е джентълменска сделка , ама в Добрич е все още първобитния строй и бръмчиме на заплахи и насилие . Реално на мен не ми бе дадена възможност да погледна колата в сервизна обстановка , а информацията се прхвърляше през 3ти човек , който в какви отношения е с другаря иеанов не знам но бяха отказани каквито и да било тестове на колата при Миро с отговора - Всичко и е перфектно , аз си я оправям. Е да , добре си я оправи та както се вижда дори и по-компетентните от мен не можаха да я възстановят
Та , при положение , че не получавам инфо за проблеми по колата , ВИЕ ДВАМАТА пишете ,че колата МНОГО ВЪРВИ и минават 2 месеца докато ми изкочите с потекли от злоба лиги да ми цапате името на публично място
Е как да реагирам драги ми адвокате , айде кажи на черното бяло ако ти стиска , ако не замлъкни и забрави тази губеща за теб кауза
Ти си някакъв си свидетел в тази история и самия виновник не се защитава , а ти и дявола-стена се намесвате в този безсмислен спор ... Ясно е , че колегата е некоректен - последните му подмятания само доказаха това . За теб сигурно ще си остане великия разбирач на БМВта , но за мен е просто объркан новобранец в авто бизнеса
Е тук вече ми се струва, че направо се оля!
Я си спомни, кой първи пусна оплакването в тази тема, ivanov 530d или ти!
ТИ си човекът който трябва да се извини, защото в този случай важи: "Каквото повикало, такова се обадило".Ако не беше осрал човека в тази тема, нямаше да се стигне до тук, но ТИ реши, че първо трябва да оклеветиш човек, който си е платил за услугите ти, а след това да ти се извинява.
Не знам, но така малко нагло ми се струва на мен, ама нека и другите да кажат, защото може пък аз нещо да не съм в ред.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз след всичко изписано искам да знам следното:
- След като ivanov530d си е усрал колата сам и не е могла да запали... след "интервенцията" (пряка или косвена) от страна на V-Max колата стана ли "подвижна" или не?
- След като по някаква причина (изяснена от горното уточнение) колата е запалила вървяла ли е 2 месеца и ако да - що никой не е имал никви оплаквания тогава?
- Ако приемем, че V-Max (пряко или косвено) е спомогнал за "съживяването" на автомобила, защо собственика сега иска да му се върнат парите?
Не мога да коментирам дали е коректно или не да се искат отново пари от страна на V-Max за повторно преглеждане на колата (всеки си има начин на работа), НО със сигурност не съм съгласен, че трябва да връща пари след като е "свършена работата" и клиента е доволен от резултата.... това, че в последствие (може би) има забележки по някаква причина и/или несъответствия е съвсем друг момент.
- След като ivanov530d си е усрал колата сам и не е могла да запали... след "интервенцията" (пряка или косвена) от страна на V-Max колата стана ли "подвижна" или не?
- След като по някаква причина (изяснена от горното уточнение) колата е запалила вървяла ли е 2 месеца и ако да - що никой не е имал никви оплаквания тогава?
- Ако приемем, че V-Max (пряко или косвено) е спомогнал за "съживяването" на автомобила, защо собственика сега иска да му се върнат парите?
Не мога да коментирам дали е коректно или не да се искат отново пари от страна на V-Max за повторно преглеждане на колата (всеки си има начин на работа), НО със сигурност не съм съгласен, че трябва да връща пари след като е "свършена работата" и клиента е доволен от резултата.... това, че в последствие (може би) има забележки по някаква причина и/или несъответствия е съвсем друг момент.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:.....
Колега не философствай, а се чувствай поканен като мен да направиш едно тестдрайфче и да видиш що за тунинг... Тогава ще разбереш защо е цялата тази история, и не си мисли, че не е имало оплаквания. Колата му работи като форд транзит...
Последна промяна LUCIFER'S на 11 Сеп 2009, 19:58, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като човек с потребителско име в "зелено" за мен е важно да се изяснят нещата...
В този ред на мисли - ако нямаш какво конкретно по темата да кажеш - не го показвай писмено... благодаря.
В този ред на мисли - ако нямаш какво конкретно по темата да кажеш - не го показвай писмено... благодаря.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Mollov написа:Аз след всичко изписано искам да знам следното:
Това че колата пали съвсем не означава че работи и върви добре !
Не съм се оплаквал 2 месеца след интервенцията на V-Max защото както казах и по-рано,до преди една седмица колата не е била използвана за "състезателни" цели.Тя се използваше единствено за придвижване от точка А до точка В . Но след като беше сравнена с абсолютно същата сток такава нещата излязоха наяве.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
добре де, защо не спрете тази плеяда, не седнете да се видите тихо мирно и спокойно на по бира и да отстраните проблема по приятелски...
каквото било било, просто нека човека да му се оправи колата и всички да са живи здрави и доволни, вместо да се залива форума със спам???
толкова ли е сложно ?
каквото било било, просто нека човека да му се оправи колата и всички да са живи здрави и доволни, вместо да се залива форума със спам???
толкова ли е сложно ?

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:добре де, защо не спрете тази плеяда, не седнете да се видите тихо мирно и спокойно на по бира и да отстраните проблема по приятелски...
толкова ли е сложно ?
Ами то това беше идеята, но @v-max реши, че е по-добре да пусне ivanov 530d в "Некоректни" и да приключи въпроса.
Назад към Авточасти и аксесоари