Нова Телевизия - Темата на Нова БМВ КЛУБ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 17:21

Garribaldi написа:.................. Тая тема може да ни послужи единствено да се наговорим и да излезем пред камерата така както искаме да ни види България.... Не да спорим дали да идва или не :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

е ми и аз за тва апелирам! поне като знаеме ,че ше има нещо такова -да сме подготвени и да извлечеме макскимума полза за нас...!

master of the force
Аватар

Re: Нова Телевизия - Темата на Нова БМВ КЛУБ

Мнение от alx » 15 Сеп 2009, 17:23

Acceleration написа:Здравейте колеги,
Имаме предложение да бъде направено предаване за БМВ Клуба и сбирките му специално тази в четвъртък, защото има какво да се покаже :). Та идеята е да снимат гонки с колите и т.н. даже ако може и да се повозят в някоя "бегачка" :). Аз споменах, че може да дойдат полицаи и нищо да не се получи, но ще рискуваме. Та искам да чуя вашите отзиви дали ще се получи нещо и дали ще се съберем повече :) !

по цял свят _нелегалните_ гонки гледат да се потопят възможно най-дълбоко а ти искаш да правиш репортаж? ако толкова искаш да се покажеш- иди прави бърнаутс на жълтите павета... ефекта (и реакцията) ще е същата, но поне няма да си в некомфортно очакване а ответната реакция ще е доста по-бърза.
Последна промяна alx на 15 Сеп 2009, 17:28, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 15 Сеп 2009, 17:25

Ма не е правен репортаж за гонки на бояна с алфи и т.н. ;)

Нали се сещаш как ще покажеш как колата ти примерно ускорява за 5 сек до 100 км/ч и даречем видиш ли какъв адреналин е като минеш покрай ОМВ-то на Бояна с 250 км/ч :D

Или примерно как може да се кара на пътния възел бояна и т.н. :)

Това нещо може да се заснеме на писта :)

Другите марки не се славят с лошо, докато БМВ винаги е била символ на хулиган!

Когато квото стане се обявява: Пиян шофьор напраи един кво си;
а когато е станало нещо с БМВ се казва: Пиян шофьор с БМВ напраи еди кво си;

Вие искате да се напраи интервю или някакво предаване как има 50 БМВ-та запълнили цялата бензиностанция на ОМВ Бояна дето преди не много време имаше произшествия и загинали ;)

Ако искате дайте да ги повозим нагоре към Бистрица и Железница и да е включена камерата та после да ни опандизят :D
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 15 Сеп 2009, 17:29

SKISA написа:
Garribaldi написа:.................. Тая тема може да ни послужи единствено да се наговорим и да излезем пред камерата така както искаме да ни види България.... Не да спорим дали да идва или не :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

е ми и аз за тва апелирам! поне като знаеме ,че ше има нещо такова -да сме подготвени и да извлечеме макскимума полза за нас...!

Аз ще ви гледам от телевизора :mhihi: Добре че нямам кола, иначе можеше и да ме досърби и да дойда :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 15 Сеп 2009, 17:29

Ако има репортаж дано се получи добре,а не да го оплескат както с Търновския...
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар

Мнение от Дилян Пенчев » 15 Сеп 2009, 17:32

Transportera написа:Ако има репортаж дано се получи добре,а не да го оплескат както с Търновския...

Ако се снимат хората покрйа колите - няма да я баш същото, движат ли се колите - бъдете сигурни че ще е като търновския 8)
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Сеп 2009, 17:47

ми освен най-съвестния да събере ключовете на сички и да ги изяде преди да доде тиливизията.
не знам ,ма на мене тва ми се види паешка раота,а и вече стана ясно на момата като чете тука ,че не смееме да се покажеме ,щот ше се усереме. не знам другите как са ги снимали ,писали за тех и квото ,ма факта е ,че за тех има ,а за нас нема! и тва е щото не можеме да напраиме организация да стане като хората...!
аз се отказвам да пиша повече по таа тема,както се е случвало много пъти вече по разни поводи в други теми...

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 15 Сеп 2009, 17:54

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата