Тенис кортове в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Тенис кортове в София

Мнение от dopestar » 30 Сеп 2009, 15:06

ходил ли е някой скоро да играе, интересно ми е как са кортовете и какви са цените. Колебая се между този в младост на 43 блок и този на Малеева до София ленд изглежда обещаващ.
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Тенис кортове в София

Мнение от (bubsa) » 30 Сеп 2009, 16:09

Аз ходя на Драгалевци и на Септември,най-спокйно е и цените са доста прилични,12лв на час.За кортовете на Малееви не съм чул добри думи откъм отношение към клиента,иначе са добри.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Сеп 2009, 16:36

(bubsa) написа:Аз ходя на Драгалевци и на Септември,най-спокйно е и цените са доста прилични,12лв на час.За кортовете на Малееви не съм чул добри думи откъм отношение към клиента,иначе са добри.

братле кажи горе долу къде и как се казват тези кортове, че с 12 лв на час си е перфект.
Настилките са клей предполагам, а зимата как са?
ПС: ако не сте играли скуош, пробвайте го доста по-бърз е от тениса :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 30 Сеп 2009, 17:23

Ами за зимата не стават че са открити :confused: Настилката е клеи и се поддържат много добре.
Тези кортове в Драгалевци се намират на самия Черни Връх,не 5-600м след фантастико от дясно,работят докато има хора(снощи в 22ч играеха)
Тези на Септември се намират до самия стадион в Красна Поляна и след като се стъмни се доплаща 3лв за осветление.
А относно скуоша,продават се едни чанти в които има топка вързана с ластик и е голям фън и може да си играеш навсякъде :D

Зимата на малееви ама е 30 и няколко лева на час(не е клеи),а и на Р5 мисля че слагат балон,но и там е скъпо.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 30 Сеп 2009, 18:14

този на младост до 43-ти е перфектен ...
зимата го покриват и става супер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 30 Сеп 2009, 21:38

има и до ресторант Шишковци, срещу входа на Слатинската борса /респ. зад ПЖИ/, но към момента не знам цените за час.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Окт 2009, 1:48

до ТУ(или по-скоро зад центъра за следдипломна квалификация на УНСС) има доста прилични червени кортове...

в младост 1а имаше с балон едни... не са хубави, настилката е много плитка.

скуош не съм пробвал, но пробвах ракетбол, което май е още по-бързо... направо ми се разказа играта ;) не ме кефи, хамалска история. тениса е по-техничен.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 01 Окт 2009, 10:04

Здрасти колега, кортовете в Драгалевци се намират на бул. "Черни връх" 228 от околоврсътното нагоре към Драгалевци веднага след фантастико- ОСК "Левски-Драгалевци". Там се изграждат общо 9 корта. Ще се опитаме да покрием 2 от тях за да може да се играе още тази зима, но при всички случай догодина ще има зала. Използвам темата да кажа ,че това ще е цял спортен комплекс и ще има подържани игрища и за футбол както и цял футболен стадион.
Сега малко мина сезона ,но догодина ако ви се играе на колегите от форума, при един колективен абонамент :lol: ще пробвам и отстъпка да ви издействам.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Окт 2009, 10:16

За мен най-добри са Академик, до парк х-л Москва, като цена и местоположение - играя на 12лв/ч и са сред гора, въздух. Зимата покриват с балон 3 от тях и цената естесвено е различна :confused:

На Малееви е баси селската казарма и цифромания. Не може да има гол до кръста на корта, не може да играеш с повече от 4 топки, не може еб@м ти за@би... не мога и да я понасям тая женица :bang:

На Библиотекарския има пак на спокойно, зимата ги покриват, но балона е менте - кофти осветление и шапитото е по-тъмно някак си.

На Левски са ОК, ЦСКА - пак, но там с часовете е напрежение :|

До Семинарията има, но е страшен комарник там и тастилката е "Дунавски вълни" - един силен сервиз и нама връщане :mhihi:

а най-кофтито е, че сезонът поприключва :(
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 01 Окт 2009, 10:27

BMW_RIDER написа:Здрасти колега, кортовете в Драгалевци се намират на бул. "Черни връх" 228 от околоврсътното нагоре към Драгалевци веднага след фантастико- ОСК "Левски-Драгалевци". Там се изграждат общо 9 корта. Ще се опитаме да покрием 2 от тях за да може да се играе още тази зима, но при всички случай догодина ще има зала. Използвам темата да кажа ,че това ще е цял спортен комплекс и ще има подържани игрища и за футбол както и цял футболен стадион.
Сега малко мина сезона ,но догодина ако ви се играе на колегите от форума, при един колективен абонамент :lol: ще пробвам и отстъпка да ви издействам.

Супер колега, добра новина.
за хейтърите на скуоша - колегата бубса - погледни брат за кво става въпрос преди да говориш неподготвен. все пак тенис можеш да играеш и на 90 години, ама скуош трудничко.
http://www.youtube.com/watch?v=m9BqM6ST ... re=related
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 05 Окт 2009, 19:02

Doberman_vas написа:
BMW_RIDER написа:Здрасти колега, кортовете в Драгалевци се намират на бул. "Черни връх" 228 от околоврсътното нагоре към Драгалевци веднага след фантастико- ОСК "Левски-Драгалевци". Там се изграждат общо 9 корта. Ще се опитаме да покрием 2 от тях за да може да се играе още тази зима, но при всички случай догодина ще има зала. Използвам темата да кажа ,че това ще е цял спортен комплекс и ще има подържани игрища и за футбол както и цял футболен стадион.

Супер колега, добра новина.
за хейтърите на скуоша - колегата бубса - погледни брат за кво става въпрос преди да говориш неподготвен. все пак тенис можеш да играеш и на 90 години, ама скуош трудничко.
http://www.youtube.com/watch?v=m9BqM6ST ... re=related

Е къде видя да съм казал нещо лошо бре мушморок :dunno: :banghead:

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_power_x5 » 08 Окт 2009, 21:21

КОлеги има добри кортове на спортния комплекс на Диянабад но незнам дали ги покриват през зимата....Цената мисля че беше 12 лева на час..................

Назад към Извън Темата