Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Бумърчето написа:Понеже пускате клипчета с ужастни моменти, искам да ви попитам-Посещавате ли сервиз след срещата ви с т.нар.-дупки,хендеци,копки,окопи........... по пътищата на на нашата родина........... Вчера 5 души са се убили по пътя Асенов град Кърджали.Разнесаха инцидента по всички медии.Тъжно е и много лошо нали. Никой обаче не показа пътя до Асенов град.Пътувах август месец от Стара загора до Асенов град -около 20км преди да вляза в града ,пътя беше като след война ,такъв беше и на връщане.Карал съм с 20-на километра за да не попадна в някой от окопите и да пукна гума,счупя джанта,потроша окачване чакаше ме и път до Варна.Не искам да коментирам и паралелния път -Ямбол,Средец,Бургас - Езикът ми ще бъде много остър като се има предвид че КАТ ме препрати от там щото на 5-ката беше станало нещо(ЗА Бога братя не минавайте от там).
Сещате ли се за клипчетата -Колко от вас минават на праглед след подобни срещи с меко казано неравностите (Аз винаги.Оглеждам си бумъра и сам ,и спомощ от приятели автомонтьори)
Нали знаете ,че технически неизправната ви кола е риск за вас и другите с вас и другите около вас.
След тези коментари си кажете мнението а не гледайте само клипчета за да се чудите от къде идва хорското нещастие-само от скоростта ли???????????
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
И все пак си карал полека и си минал безпрепятствено, нали ? Съобразено с пътната настилка. Не че нямат вина хората, които трябва да поддържат пътя, но все пак си длъжен да се съобразяваш с пътната настилка.
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
гледам си колата като затропа или почне да тресе или се обърне на таван(има и такива дупки...)
пък за инцидента - бил е заради отнето предимство... (бог да ги прости загиналите)
пък за инцидента - бил е заради отнето предимство... (бог да ги прости загиналите)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Бумърчето написа:...
Има ли някаква специална причина да пишеш в цитати или просто се правиш на интересен?
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Бумърчето написа:Бумърчето написа:Понеже пускате клипчета с ужастни моменти, искам да ви попитам-Посещавате ли сервиз след срещата ви с т.нар.-дупки,хендеци,копки,окопи........... по пътищата на на нашата родина........... Вчера 5 души са се убили по пътя Асенов град Кърджали.Разнесаха инцидента по всички медии.Тъжно е и много лошо нали. Никой обаче не показа пътя до Асенов град.Пътувах август месец от Стара загора до Асенов град -около 20км преди да вляза в града ,пътя беше като след война ,такъв беше и на връщане.Карал съм с 20-на километра за да не попадна в някой от окопите и да пукна гума,счупя джанта,потроша окачване чакаше ме и път до Варна.Не искам да коментирам и паралелния път -Ямбол,Средец,Бургас - Езикът ми ще бъде много остър като се има предвид че КАТ ме препрати от там щото на 5-ката беше станало нещо(ЗА Бога братя не минавайте от там).
Сещате ли се за клипчетата -Колко от вас минават на праглед след подобни срещи с меко казано неравностите (Аз винаги.Оглеждам си бумъра и сам ,и спомощ от приятели автомонтьори)
Нали знаете ,че технически неизправната ви кола е риск за вас и другите с вас и другите около вас.
След тези коментари си кажете мнението а не гледайте само клипчета за да се чудите от къде идва хорското нещастие-само от скоростта ли???????????
Ямбол-Елхово -Средец-Бургас аз съм от Елхово и много добре знам пътищата в околията найстина са трагични и както се спомена все едно сме карали война направо незнам как още търпя тази странна настилка неможе са се нарече път може да се нарече черен път или калдъръм нахвърлян асвалт чакъл и пръст безразборно на пътя от време на време има и лунни кратери от който се показва прясна тревичка ,че може и някой дърво да изникне от средата на прекрасния междуграцки път
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Позволете да вметна един обобщен коментар - пътищата по цялата ни родина за съжаление са зле, но не е тайна, че и малко хора се съобразяват и масово се кара като за последно. Аз лично не мисля, че ако се спазва правилника нещо толкова лошо може да се случи...ама хей ни - кой ти мисли, давай газ смело, нека си подскача на метър от земята цялата кола 

BMW only!
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
не само пътищата , но и шофиорите са за пишман , аз се връщат в Бургас от София по магистралата , карах повече от разумно 110-120 км/ч , когато спуках чисто нова гума Нитто Инво , не че има значение каква е като е нова , но просто е доста по неприятно когато е толкова скъпа . Имах късмет да е задна, а не предна и не изпуснах колата , която доста ми дръпна и беше много добре , че държах волана с 2 ръце . Когато всичко се по успокой се върнах малко по пътя да видя има ли нещо , което да е предизвикало спукването и имаше стъкла от бирена бутилка навсякъде . Е тука колеги всеки ще каже , ми те са селяни , граждани , простаци и т.н , не те са безотговорни хора ( тези които са изхвърлили бтилката ) защото при по висока скорост , а кой знае може би и при 110-120 км особенно ако се спука предна гума , последствията може да са фатални . Магистралата ни не е песен , пътищатата ни не са хубави и аз карам свалена кола със спортно окачване и страдам от това , но спомнете си 10 годинки само назад , беше много, много по зле , според мен нещата макар и супер бавно вървят към оправяне , но ако ние не си оправим отношението един към друг и не почнем да се пазим взаймно и 5 платна магистрала до село да ни направят пак ще има инциденти разплакани родители и надгробни плочи до пътя , а дали колата е изправна е до усмотрението на всеки един водач да си поддържа автомобила и веднъж годишно е до сервиз оторизиран от държавата да провери дали всичко е тип-топ . За това че годишните прегледи в над 50% от сервизите дори не се извършват , а просто ти дават талонче е вече до държавата да наказва автосервиа , но е и до нас да не си правим оглушки и компромиси , а да идем в сериозен сервиз където , ако има нещо да го намерят и да ни помогнат да го отстраним . Знам че за повечето от вас звуча като сляп романтик да вярвам, че нещо хубаво има напред и че държавата ще засили контрола на год. прегледи и ще оправи пътищата , но ме кара да се чубствам по - добре, когато имам надежда, че поне децата ми , ще карат по едни безопасни пътища с безопасни автомобили .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Бумърчето написа:Бумърчето написа:Понеже пускате клипчета с ужастни моменти, искам да ви попитам-Посещавате ли сервиз след срещата ви с т.нар.-дупки,хендеци,копки,окопи........... по пътищата на на нашата родина........... Вчера 5 души са се убили по пътя Асенов град Кърджали.Разнесаха инцидента по всички медии.Тъжно е и много лошо нали. Никой обаче не показа пътя до Асенов град.Пътувах август месец от Стара загора до Асенов град -около 20км преди да вляза в града ,пътя беше като след война ,такъв беше и на връщане.Карал съм с 20-на километра за да не попадна в някой от окопите и да пукна гума,счупя джанта,потроша окачване чакаше ме и път до Варна.Не искам да коментирам и паралелния път -Ямбол,Средец,Бургас - Езикът ми ще бъде много остър като се има предвид че КАТ ме препрати от там щото на 5-ката беше станало нещо(ЗА Бога братя не минавайте от там).
Абе колега, как може да минеш по този второстепенен път от Поповица до Асеновград? Там са едни села и направо ... Следващият път като решиш да минаваш през Асеновград идвайки от Бургас си карай по магистралата и слизаш на отбивката за Пловдив и минаваш по околовръстното на Пловдив и излизаш на права 18 км отсечка - пътя Пловдив -Асеновград или другият вариант е да подминеш отбивката за Пловдив и да продължиш по магистралата и има отбивка след Пловдив където пише Пампорово..Слизаш по нея и си на околовръстното на Пловдив,което заобикаля Пловдив ..Минаваш покрай МЕТРО -Марица, това което е на Пазарджишко шосе и излизаш пак на тази правата отсечка - пътя Пловдив - Асеновград . Никога повече не прави тази грешка за да спестиш 20 км и да минаваш през онези села директно за Асеновград!Онзи път никой не го поддържа,защото е второстепенен .
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
bum_bum написа:Бумърчето написа:...
Има ли някаква специална причина да пишеш в цитати или просто се правиш на интересен?

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Next написа:...
Ямбол-Елхово -Средец-Бургас аз съм от Елхово и много добре знам пътищата в околията найстина са трагични и както се спомена все едно сме карали война направо незнам как още търпя тази странна настилка неможе са се нарече път може да се нарече черен път или калдъръм нахвърлян асвалт чакъл и пръст безразборно на пътя от време на време има и лунни кратери от който се показва прясна тревичка ,че може и някой дърво да изникне от средата на прекрасния междуграцки път
по едно време имахте уникални дупки
там спуках джанта на Е36цата, а в Харманли един сервиз я довърши

Познай от три пъти. И успя да ти направи впечатление от 25 х. потребители, значи целта е изпълнена.
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
Колкото и да се потдържа една кола винаги може да се случи нещо....я гума, я шарнир я някой болт на стабилизираща щанга да падне.....а относно карането спор няма но има и много изненадващи дупки на уж добре изглеждащ на пръв поглед път.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Иска ранг "Човека цитат"

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Моята като я взех беше супер "тиха кукличка" но сега от скапаните пътища от време на време се чува "звук от БГ"
Мой съвет-често си прави проверка на възможните елементи,които най се скапват от бг пътищата

Мой съвет-често си прави проверка на възможните елементи,които най се скапват от бг пътищата

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3