Някой разбира ли от видео наблюдение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Някой разбира ли от видео наблюдение?

Мнение от Yalokin » 02 Окт 2009, 14:07

2ри път ми надират колата пред нас и съм 99% сигурен, че е съседа от долния етаж, но нямам твърди доказателства. Идеята ми е да сложа 2 камери (от 2те страни на къщата където спирам) с автономно записващо устройство, хубаво е поне 48часа да има памет и да не му е нужен компютър за да работи. Камерите ще снимат от около 7метра височина и трябва да покрият район дълъг 15тина метра всяка. Желателно е да издържат на външни метеорологични условия и да снимат със задоволително качество нощно време, уличните лампи работят :). И така ако някой може да ме насочи към модели, цени, и изисквания какво горе долу ми е необходимо евентуално място за поръчка моля да помогне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Някой разбира ли от видео наблюдение?

Мнение от kiko » 02 Окт 2009, 14:46

приятел се занимава със това,тои си внася камерите от някаде тои монтира,всичко и съответно цените са му по тънки от повечето фирми които предлагат това,ако те интересува кажи на лс.ще ти дам гсм-а му

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Някой разбира ли от видео наблюдение?

Мнение от X-citer » 02 Окт 2009, 18:48

Цено също е в час и се занимава с тия неща. Даже утре съм го ангажирал да ми направи Big Brother в едното заведение, че персонала почна да крадне повече отколкото може да носи :mrgreen: Ето ти линк към профила му memberlist.php?mode=viewprofile&u=1386
Изображение

Назад към Извън Темата