Изолация..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Изолация..

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Окт 2009, 18:56

Здравейте колеги,търса човек,който да се занимава с изолации,става дума за блок,сигурен съм ,че има хора тук който се занимават с такива неща,та може да си помогнем взаймно,по принцип търса човек,който да дойде със скеле и да свърши работата,материалите ги имам,тъй като строим къща и остана много стириопор и още какво ли не и се чудим кво да го правим :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: Изолация..

Мнение от Archangel » 02 Окт 2009, 20:03

Малко не по темата ти, но моят съвет е да не се опитваш да изолираш със стереопор. В никакъв случай.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 02 Окт 2009, 20:12

Kво е тва стереопор и къде го продават :)
Нещо общо със стиропор има ли случайно?
:mhihi:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 02 Окт 2009, 20:32

даваи да вършиме работа колега имаш лс

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 02 Окт 2009, 20:43

eraziel написа:Kво е тва стереопор и къде го продават :)
Нещо общо със стиропор има ли случайно?
:mhihi:

А, да, малко грешно съм го написал. :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 02 Окт 2009, 21:29

попитаи тук http://www.napravisam.bg/forum/viewforu ... 2d5ba592a0 сигорен съм че все некои ще ти помогне успех :yes:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Окт 2009, 21:39

Archangel написа:Малко не по темата ти, но моят съвет е да не се опитваш да изолираш със стереопор. В никакъв случай.

Баш по темата си е- със стиропор не бих изолирал и на врага си къщата дето се казва... Има си материали за изолация, има и такива за опаковки... Познай стиропорът към кои е...
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Окт 2009, 21:57

ms написа:
Archangel написа:Малко не по темата ти, но моят съвет е да не се опитваш да изолираш със стереопор. В никакъв случай.

Баш по темата си е- със стиропор не бих изолирал и на врага си къщата дето се казва... Има си материали за изолация, има и такива за опаковки... Познай стиропорът към кои е...

Стиропор ли е кво е ба ли го пише baumit и е купуван за изолация външна
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от ms » 02 Окт 2009, 22:07

Scott написа:Стиропор ли е кво е ба ли го пише baumit и е купуван за изолация външна

3а*би какво пише- бяло (сиво, черно), на топчета ли е не се занимавай. Макар като гледам вече си изолирал къща и с останалите материали искаш да свършиш още нещо... При това положение или изхвърляш този материал и купуваш нещо свястно, или работиш с наличното. НЕ казвам, че от стиропор няма полза- има разбира се, но просто не е това което трябва да бъде изолацията...

Нищо лично, но като се захващате с неща от които не разбирате питайте знаещите. Както питате за ремонти по колите питайте и за другите неща- от питане глава не боли...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Окт 2009, 22:08

колега, не се занимавай с глупости, защото ще получиш точно толкова, колко си платил ;) ако искаш хубава изолация си наеми фирма дето се занимава с това, да преценят според апартамента кое е най-подходящо.
стиропора е пълен ташак, не се лъжи да го слагаш по стените.
освен това си има технологична последователност кое кога и как даже и колко се полага ;)
ако искащ да стане как трябва не си губи времето и средствата ...
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Окт 2009, 22:34

Баси,сега какво ми казвате,че всички блокове ново стройтелство са изолирани с не каквото трябва,после,че моята къща и тя не е изолирана с каквото трябва,а повярвайте ми архитекта няма да ни прецака и парите не са проблем,после казвате че baumit и тяхните материали за изолация който продават са менте и са бошлав работа,нещо се обърках
А за Фибран там е друга история.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Archangel » 02 Окт 2009, 22:36

Нищо не се прави със стиропор. Задържа влага между топчетата и мухлясва след време, после пада мазилката и тн.
Фибранът е истината.
Архитектът ви само може да спечели от това, че вместо с фибран е взел стиропор, а вие само да загубите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар

Мнение от ms » 02 Окт 2009, 22:39

Stanchev написа:...

Съгласих се с всичко освен с това за фирмата... Мога да ти кажа колко преценяват от фирмата- пращат в идеалният случай някой от майсторите (виждал съм на оглед да ходи и пълен идиот който идея си няма от света) на оглед, той хвърля едно око и ти казва, че трябва да се ползват скъпите материали... Е това мога и аз да му го кажа от Варна (мога и от Антарктида да му го кажа- все е тая), важното е кое си заслужава парите и кое не. В тази работа най-скъпото не винаги е най-добро- да не говорим да е оправдано използването му :roll:

Scott написа:Баси,сега какво ми казвате...

ТОЧНО ТОВА КАЗВАМЕ...
Последна промяна ms на 02 Окт 2009, 22:41, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 02 Окт 2009, 22:40

ms написа:
Scott написа:Стиропор ли е кво е ба ли го пише baumit и е купуван за изолация външна

3а*би какво пише- бяло (сиво, черно), на топчета ли е не се занимавай. Макар като гледам вече си изолирал къща и с останалите материали искаш да свършиш още нещо... При това положение или изхвърляш този материал и купуваш нещо свястно, или работиш с наличното. НЕ казвам, че от стиропор няма полза- има разбира се, но просто не е това което трябва да бъде изолацията...

Нищо лично, но като се захващате с неща от които не разбирате питайте знаещите. Както питате за ремонти по колите питайте и за другите неща- от питане глава не боли...

приятел всичко е на ТОПЧЕТА дори и ФИБРАНА,ама за сгради се използва стиропор с различни размери в зависимост от региона,що ли го знам щото май това работа :roll:
Ти знаеш ли за какво се използва Фибрана,тои има няколко разновидности в прочем ама както и да е

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Окт 2009, 22:46

ms написа:
Stanchev написа:...

Съгласих се с всичко освен с това за фирмата... Мога да ти кажа колко преценяват от фирмата- пращат в идеалният случай някой от майсторите (виждал съм на оглед да ходи и пълен идиот който идея си няма от света) на оглед, той хвърля едно око и ти казва, че трябва да се ползват скъпите материали... Е това мога и аз да му го кажа от Варна (мога и от Антарктида да му го кажа- все е тая), важното е кое си заслужава парите и кое не. В тази работа най-скъпото не винаги е най-добро- да не говорим да е оправдано използването му :roll:

Scott написа:Баси,сега какво ми казвате...

ТОЧНО ТОВА КАЗВАМЕ...

колега, и аз съм съгласен със теб, всичко което си заслужава е скъпо, но после излиза по-евтино :D
и нарочно казвам ФИРМа, защото ще ти даде документ и ако недай си Боже ти се подкожуши мазилката след 1 година да има кой да съдиш ;) :bchug:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата