Как стоят нещата за паркиране в центъра на София?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds
Мечтае да кара: M6

Re: Как стоят нещата за паркиране в центъра на София?

Мнение от bmwmania1 » 02 Окт 2009, 23:13

...
Последна промяна bmwmania1 на 24 Окт 2009, 17:37, променена общо 1 път
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 02 Окт 2009, 23:55

Предполагам на много софианци не им е приятно лудницата от толкова много народ (както и на мен лично), но трябва да има и малко разбиране. Едва ли на някой, който си е живял 20 години в друг град изведнъж се оказва, че там няма работа и му се налага да дойде в София, му е приятно.... Трябва и ние малко разбиране да проявим, както вече каза момчето момента е такъв, че само в няколко града има някакво бъдеще и определено за София се наливат най-много средства... :roll:

ПП: За синята зона уж е 2 часа, но с SMS-ите няма ограничение....Лично аз съм паркирал много пъти в този район и ми се е налагало по цял ден да ми седи там колата и после си плащах телефона като поп :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 03 Окт 2009, 0:37

KUM4o написа:Не ме разбирайте ,че навивам да дойда в София просто колежа ми е там ,а да почна да работя в един град и да уча в друг не е много на оферта.Не ми се мърда от родния край поради много причини ,но държавата като налива инвестициите в 4-ри града в България и няма работа всеки се оправя както трябва.

Пич, много ясно че ще дойдеш в София, ма не щото е най-хубаво ами наистина само тук и в още няколко големи града има работа. Има доста по-малки градове, с магазини, заведения, паркове, млади хора, ма като завършат гимназия кво да правят там? Иначе и аз бих живял в такъв град ама...Е, преди 15 години като взех книжка имаше задръстване само пред строителния (където още учех), а сега не ми се говори..ама това е - урбанизация и глобализация, все едно само в наща държавица е така. А за паркиране там, където си писал, всеки път като успееш - пускаш тото :mhihi:
Успех!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Окт 2009, 11:17

Eva* написа:...освен ако кооперацията няма вътрешен двор с възможност за паркиране. Мен лично малко ме стряска района там.

Вътрешните дворове на кооперациите са ЧАСТНА соственост и не ти препоръчвам да пракираш там, освен ако не си мразиш колата :winky:
П.С. нищо лично просто съвет!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 05 Окт 2009, 15:40

там и за колело няма място :mhihi:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2009, 19:46

Абе колеги това с СМС-ите и после с сметките за телефон как става,не ви ли идва дявол на магаре с тези коли и синята зона ???
Аз като имам работа в центъра,си оставям колата пред нас и пердаша пеш много по бързо става,и не и трепера на колата там ли ще е няма ли,пак ли ще давам пари за боя или на КАТ
Ебати ужаса е аз в Лозенец пред нас немога да паркирам обикалям като идиот 20 минути а в Центъра,колега желая ти успех ще ти трябва :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 05 Окт 2009, 19:56

Scott написа:Абе колеги това с СМС-ите и после с сметките за телефон как става,не ви ли идва дявол на магаре с тези коли и синята зона ???
Аз като имам работа в центъра,си оставям колата пред нас и пердаша пеш много по бързо става,и не и трепера на колата там ли ще е няма ли,пак ли ще давам пари за боя или на КАТ
Ебати ужаса е аз в Лозенец пред нас немога да паркирам обикалям като идиот 20 минути а в Центъра,колега желая ти успех ще ти трябва :)

Определено като си видиш сметката не е приятно, но понякога се налага.И зависи къде живееш и дали трябва да мъкнеш нещо ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 05 Окт 2009, 20:15

ba1_hu1 написа:
Scott написа:Абе колеги това с СМС-ите и после с сметките за телефон как става,не ви ли идва дявол на магаре с тези коли и синята зона ???

Определено като си видиш сметката не е приятно, но понякога се налага.И зависи къде живееш и дали трябва да мъкнеш нещо ;)

Дам ако има да мъкнеш нещо става тъпичко,но ще ти се случи един два пъти,а тези който живеят в центъра как се орпавят,сестра ми живя 2 месеца на Орлов мост до БНТ,ми дори и да си купиш онова талонче пак няма къде да спреш,а като не си спрялв раьона на блока пак не важи талончето и ресто :) хем пари си дал хем и скоба получаваш ебати кефа а :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 07 Окт 2009, 8:59

Аз имам някви спомени че имаше месечен абонамент за за синята зона, около 30 лв

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 07 Окт 2009, 9:20

пълна лудница, особенно откакто направиха и малките улички синя зона.. Аз са ще се местя в стария апартамент в центъра.. горе долу Асен Златаров и Оборище и мога да ви кажа, че наистина няма къде да си спирам колата. Че и платени паркинги май няма в района :Д
Да използвам темата да питам някой знае ли тия талончета по адресната регистрация колко се плащат на месец/година за да паркираш на улицата пред вас ако е синя зона? Чух нещо 60 на месец ама дали? То не че като го имаш тва талонче ти се пази някъде място ама.. едно време по тия квартали колата си е било лукс и не са го мислили :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525tds
Мечтае да кара: M6

Мнение от bmwmania1 » 08 Окт 2009, 14:23

voobs написа:Да използвам темата да питам някой знае ли тия талончета по адресната регистрация колко се плащат на месец/година за да паркираш на улицата пред вас ако е синя зона? Чух нещо 60 на месец ама дали? То не че като го имаш тва талонче ти се пази някъде място ама.. едно време по тия квартали колата си е било лукс и не са го мислили :wave:

75лв на година
0%
"АЛКОХОЛЪТ Е ЛОш шОФЬОР"

Предишна

Назад към Извън Темата