Здравейте
Модератор: Общи модератори
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Здравейте
Здравейте на всички! Казвам се Александър и съм на 13 години. Занимавам се с компютри; web design (photoshop). Регистрирах се във форума по простата причина, че се зарибих много яко по коли и тунинг. Не мога да спра да мисля за тях (колите). Имам планове как да спечеля пари и какво да правя с колата си. Проблема ми е, че не ми се чакат 5 години и искам да попитам дали има някакъв начин да започна от по-малък да карам кола. Също така бих искал да ми обясните повече за колите и за частите им; да ми дадете уроци и други! Благодаря ви!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Re: Здравейте
ME4KY написа:хилоуу на младежаИМА на4ин...може да по4неш с картинг
колкото и тъпо да ти зву4и
Т'ва го мразя

Да, картинга е добър заместител, но според мен е още по-добре да ти дават вашите на полигон. И така, когато времето да изкараш книжка дойде, няма да имаш никакви трудности. А относно въпросите ти по колите - питай, някои анкети пускат
, ако тук не могат да ти отговорят, то не знам къде. Бре, ми аз съм от Аскуу бре 

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:Да, картинга е добър заместител, но според мен е още по-добре да ти дават вашите на полигон. И така, когато времето да изкараш книжка дойде, няма да имаш никакви трудности. А относно въпросите ти по колите - питай, някои анкети пускат, ако тук не могат да ти отговорят, то не знам къде. Бре, ми аз съм от Аскуу бре
С опел вектра с предно предаване голям дрифт ще правя

Alex-BMW|e36 написа:Ryapoff написа:Да, картинга е добър заместител, но според мен е още по-добре да ти дават вашите на полигон. И така, когато времето да изкараш книжка дойде, няма да имаш никакви трудности. А относно въпросите ти по колите - питай, някои анкети пускат, ако тук не могат да ти отговорят, то не знам къде. Бре, ми аз съм от Аскуу бре
С опел вектра с предно предаване голям дрифт ще правя
Бе ти се качи на кола, да добиеш представа (първия път ще си като слон в стъкларски магазин, теле в кокошарник, и каквото друго се сетиш), пък след 1000+ км опит може да опиташ к'во е тва дрифт. М-ду другото и аз нямам книжка и не ми се чака, ама...
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
За кола...,трудно ще я караш при положение че си на 13,но картинга на тази ти възраст ще ти е голям + за по-нататък
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
А дали ще стигам педалите
Сега, ако обичате, може ли да ми дадете някой урок за частите на колата.

Има
Нали сме примерни шофьори всичките в тоя форум и спазваме ограниченията ..... и пичовете с Е30-ките не дрифтят ..... ииии после не ги дават в "Темата на Нова" . И така де по същество . Събирате се 2-3 приятели , докато бащати спи вземаш ключовете .....иии гас с Опела и леко с дупките че раждата е чувствителна 

- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Yordanovv написа:ИмаНали сме примерни шофьори всичките в тоя форум и спазваме ограниченията ..... и пичовете с Е30-ките не дрифтят ..... ииии после не ги дават в "Темата на Нова" . И така де по същество . Събирате се 2-3 приятели , докато бащати спи вземаш ключовете .....иии гас с Опела и леко с дупките че раждата е чувствителна

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Alex-BMW|e36 написа:Yordanovv написа:ИмаНали сме примерни шофьори всичките в тоя форум и спазваме ограниченията ..... и пичовете с Е30-ките не дрифтят ..... ииии после не ги дават в "Темата на Нова" . И така де по същество . Събирате се 2-3 приятели , докато бащати спи вземаш ключовете .....иии гас с Опела и леко с дупките че раждата е чувствителна
Стига сте се е*авали
Не бе , аз сериозно ти говоря

Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.
Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.
Абслютно сам , 15 метра пътечка от гаража до пътя с по 5см растояние от гумите до бордюра . Пп бил съм на 14-15 години .
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.
Части на колата... всичко! От интериор, ектериор, вътрешност... всичко!
П.П: Ryapoff, някой ден трябва да ме вземеш от Димитровград и да ми покажеш някои неща