Здравейте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Здравейте

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 15:50

Здравейте на всички! Казвам се Александър и съм на 13 години. Занимавам се с компютри; web design (photoshop). Регистрирах се във форума по простата причина, че се зарибих много яко по коли и тунинг. Не мога да спра да мисля за тях (колите). Имам планове как да спечеля пари и какво да правя с колата си. Проблема ми е, че не ми се чакат 5 години и искам да попитам дали има някакъв начин да започна от по-малък да карам кола. Също така бих искал да ми обясните повече за колите и за частите им; да ми дадете уроци и други! Благодаря ви!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Здравейте

Мнение от ME4KY » 04 Окт 2009, 15:55

хилоуу на младежа :wave: ИМА на4ин...може да по4неш с картинг :oops: колкото и тъпо да ти зву4и :driving:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 15:58

ME4KY написа:хилоуу на младежа :wave: ИМА на4ин...може да по4неш с картинг :oops: колкото и тъпо да ти зву4и :driving:

Т'ва го мразя :D Но бих пробвал, тъй като живея в Димитровград, а в Хасково има картинг писта. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:00

Да, картинга е добър заместител, но според мен е още по-добре да ти дават вашите на полигон. И така, когато времето да изкараш книжка дойде, няма да имаш никакви трудности. А относно въпросите ти по колите - питай, някои анкети пускат :mhihi: , ако тук не могат да ти отговорят, то не знам къде. Бре, ми аз съм от Аскуу бре :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:06

Ryapoff написа:Да, картинга е добър заместител, но според мен е още по-добре да ти дават вашите на полигон. И така, когато времето да изкараш книжка дойде, няма да имаш никакви трудности. А относно въпросите ти по колите - питай, някои анкети пускат :mhihi: , ако тук не могат да ти отговорят, то не знам къде. Бре, ми аз съм от Аскуу бре :mhihi:

С опел вектра с предно предаване голям дрифт ще правя :mrgreen:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:09

Alex-BMW|e36 написа:
Ryapoff написа:Да, картинга е добър заместител, но според мен е още по-добре да ти дават вашите на полигон. И така, когато времето да изкараш книжка дойде, няма да имаш никакви трудности. А относно въпросите ти по колите - питай, някои анкети пускат :mhihi: , ако тук не могат да ти отговорят, то не знам къде. Бре, ми аз съм от Аскуу бре :mhihi:

С опел вектра с предно предаване голям дрифт ще правя :mrgreen:

Бе ти се качи на кола, да добиеш представа (първия път ще си като слон в стъкларски магазин, теле в кокошарник, и каквото друго се сетиш), пък след 1000+ км опит може да опиташ к'во е тва дрифт. М-ду другото и аз нямам книжка и не ми се чака, ама...

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 04 Окт 2009, 16:16

За кола...,трудно ще я караш при положение че си на 13,но картинга на тази ти възраст ще ти е голям + за по-нататък
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:20

А дали ще стигам педалите :D Сега, ако обичате, може ли да ми дадете някой урок за частите на колата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 04 Окт 2009, 16:20

Има :lol: Нали сме примерни шофьори всичките в тоя форум и спазваме ограниченията ..... и пичовете с Е30-ките не дрифтят ..... ииии после не ги дават в "Темата на Нова" . И така де по същество . Събирате се 2-3 приятели , докато бащати спи вземаш ключовете .....иии гас с Опела и леко с дупките че раждата е чувствителна :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:22

Yordanovv написа:Има :lol: Нали сме примерни шофьори всичките в тоя форум и спазваме ограниченията ..... и пичовете с Е30-ките не дрифтят ..... ииии после не ги дават в "Темата на Нова" . И така де по същество . Събирате се 2-3 приятели , докато бащати спи вземаш ключовете .....иии гас с Опела и леко с дупките че раждата е чувствителна :mhihi:

:D Стига сте се е*авали :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 04 Окт 2009, 16:24

дааааа леко 4е ше видиш 4асти тогава :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yordanovv » 04 Окт 2009, 16:26

Alex-BMW|e36 написа:
Yordanovv написа:Има :lol: Нали сме примерни шофьори всичките в тоя форум и спазваме ограниченията ..... и пичовете с Е30-ките не дрифтят ..... ииии после не ги дават в "Темата на Нова" . И така де по същество . Събирате се 2-3 приятели , докато бащати спи вземаш ключовете .....иии гас с Опела и леко с дупките че раждата е чувствителна :mhihi:

:D Стига сте се е*авали :mrgreen:

Не бе , аз сериозно ти говоря :mhihi: Ние като бяхме лапета го правихме тоя номер с на дядо ми ладата - 2104 , че и 130км/ч вдигнахме :mhihi: Ама леко само с ония сините че 300лв глоба знаеш ли как се плащаше преди години :oops:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 04 Окт 2009, 16:28

Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yordanovv » 04 Окт 2009, 16:32

Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.

Абслютно сам , 15 метра пътечка от гаража до пътя с по 5см растояние от гумите до бордюра . Пп бил съм на 14-15 години .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 04 Окт 2009, 16:33

Ryapoff написа:Според мен, без съгласието на родителите ти, нищо няма да стане. А въпрос, към колегата: Ти първия път, когато кара кола, сам я извади от паркомястото и тръгна без да я изгасиш или да въртиш задницата? Пич, спокойно ще стигаш педалите... ако си над 1.50. А какво точно искаш да питаш за частите на колата?!? Колега, ако е при мен, глобата ще е най-малкият проблем. Тази тема ще стане много голяма.

Части на колата... всичко! От интериор, ектериор, вътрешност... всичко!
П.П: Ryapoff, някой ден трябва да ме вземеш от Димитровград и да ми покажеш някои неща :mhihi: :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата