Чувствувате ли се като ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Чувствувате ли се като ....

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2009, 11:13

Чувствувате ли се като заложници в България в смисъл само за заплащане на данъци и приходи към държавата...
На последък аз се чуствам такъв,гласувах за бат Бойко ,естествено знаех че е грешка,но сега се замислям дали не беше сценарии за турците за да се активизираме Българите...
3 месеца горе долу по-късно се започна
вдигане акциза -за да сме намалели пушенето.Това са пълни глупости,за какво вдигат и цените на горивата?-за да се от учиме да караме колите ли,вдигат цените на лекарствата и даже не искат да махнат ДДС на лекарствата както е в гърция и други европейски страни-използват пенсионерите да попълват дупки?
повишават цените на здравеопазването,не стига че лекарите ни алчни и неграмотни,ами не трябва и да се разболяваме
Единственото което се иска от Българите е колкото могат повече данъци да се платят,акцизи и тн. а на среща-нищо
ей за това се чуствам като данъчен и акцизен заложник,а не гражданин на тая държава-ами вие???

ентусиаст
Аватар

Re: Чувствувате ли се като ....

Мнение от flame » 05 Окт 2009, 11:25

При следващото преброяване можеш да се пишеш циганин :lol: И ток и данъци няма да плащаш, цената на бензина няма да те интересува по обясними причини, а цигарите, които ще пушиш със сигурност ще са без акциз (контрабандни или крадени) :mhihi:

До тогава можеш да направиш подписка да се приеме нулев акциз за цигарите (въпреки, че ЕС има минимални изисквания за акциза) и евентуално за сметка на това акциза от цигарите да се прехвърли на лекарствата (и в частност тези за отказване от тютюнопушене)! :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 05 Окт 2009, 11:28

Не, не се чувствам заложник.
Отдавна спрях да се вълнувам от малоумни политици, чиито главни букви, постоянно се сменят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Окт 2009, 11:29

Що да си заложник,границите са отворени,от другата година и визи за Щатите няма да има!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 05 Окт 2009, 11:31

flame написа:При следващото преброяване можеш да се пишеш циганин :lol: И ток и данъци няма да плащаш, цената на бензина няма да те интересува по обясними причини, а цигарите, които ще пушиш със сигурност ще са без акциз (контрабандни или крадени) :mhihi:

До тогава можеш да направиш подписка да се приеме нулев акциз за цигарите (въпреки, че ЕС има минимални изисквания за акциза) и евентуално за сметка на това акциза от цигарите да се прехвърли на лекарствата (и в частност тези за отказване от тютюнопушене)! :winky:

:yes:
кво правиш тук като се чувстваш заложник?
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 05 Окт 2009, 11:36

Като заложник не, никой не ме е вързал насила тук, но като идиот - определено - ДА....
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2009, 13:45

datcho написа:
flame написа:При следващото преброяване можеш да се пишеш циганин :lol: И ток и данъци няма да плащаш, цената на бензина няма да те интересува по обясними причини, а цигарите, които ще пушиш със сигурност ще са без акциз (контрабандни или крадени) :mhihi:

:yes:
кво правиш тук като се чувстваш заложник?

Чудя се и аз какво правя с хора като вас

Ти приятелю си средно-статистически олигоелемент (нищо лично),такива като тебе типове цял живот нямат никакъв принос в живота и развитието на себе си и околните,въпросите "какво ще ям" и "от колко часа е мача" ти заемат цялата същност на битието и житието,ти не произвеждаш...ти ториш,ти дори нямаш свои идеи,ти си тези хора дето когато казват "комунисти" им излиза пяна на устата ...но никога не са чели Маркс и Енгелс(не макс и мориц),ти си тези безлични хора,дето всеки ден подминавам по улиците,дето никой не обръща внимание,дето си точка в нечия тъпа ведомост-живей си живота на хлебарчица,от теб няма полза,да,естествено че ако ми писне от моята България,ще потърся някъде другаде,ако пък друго стане,ще крия данъци и няма да уча глупавите ти деца...
Излез малко ,дори и в Сърбия,нама да ти струва скъпо,виж как живеят хората...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 05 Окт 2009, 13:58

на теб що винаги целия свят ти е крив бе?
чета ти мненията от доста време и наистина не съм виждал по - голямо мрънкало
където и да отидеш ще си си все същия хора като теб нямат оправия
Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Окт 2009, 14:10

Е.Димитров написа:Ти приятелю си средно-статистически олигоелемент (нищо лично),такива като тебе типове цял живот нямат никакъв принос в живота и развитието на себе си и околните,въпросите "какво ще ям" и "от колко часа е мача" ти заемат цялата същност на битието и житието,ти не произвеждаш...ти ториш,ти дори нямаш свои идеи,ти си тези хора дето когато казват "кумонисти" им излиза пяна на устата ...но никога не са чели Маркс и Енгелс(не макс и мориц),ти си тези безлични хора,дето всеки ден подминавам по улиците,дето никой не обръща внимание,дето си точка в нечия тъпа ведомост-живей си живота на хлебарчица,от теб няма полза,да,естествено че ако ми писне от моята България,ще потърся някъде другаде,ако пък друго стане,ще крия данъци и няма да уча глупавите ти деца...
Излез малко ,дори и в Сърбия,нама да ти струва скъпо,виж как живеят хората...

О, (лиго) френд ъф майн! :lol:

Да ти кажа честно другите разправят, че съм се бил развил доста, пък и на околните съм помагал. Ама те са горе-долу всеки ден около мен, а с теб не се познаваме. Така че няма причина да не ти вярвам! :winky:

Аз винаги знам какво да ям, но проблемът ми е, че често не остава време за ядене. За мачове още повече. Ама това не защото "произвеждам" ами защото по цял ден (и нощ понякога) си бъркам в носа :lol:

Може би първото, с което трябваше да започнеш, е, че нямам идеи. С ръка на сърцето си признавам - всичко писано от мен е copy/paste! Нито грам размисъл, само злоба и пяна на устата! :winky:

Ако ми позволиш да направя плах опит поставя под въпрос част от думите ти - ми, от доста време не се водя в ничия "ведомост", а си открих собствена "партида". Тия, които ми се водят "по ведомост" обаче са хора, които уважавам и никога не бих нарекъл хлебарки. Дори да бях в сектор "Хлебопроизводство" :lol: Защото всеки човек, малък или голям, черен или бял, има своето място в нашето общество.

Деца още нямам, но ще бързам докато още не си емигрирал - че тогава кой ще им плаща таксите за училище и университет? :mhihi: Направо съм угаснал без теб! :winky:

И да ти кажа честно Сърбия я минавам транзит със самолет. Но ако настояваш специално заради теб ще хвана автобуса! :winky:

ПС И любимата ми книга на Макс и Мориц ми е "Капиталът" :lol: :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2009, 15:10

Не ми се захващат задочни спорове с хора които не виждат по-далече от носа си,просто не ми се вярва и да пътуваш по далеч от селото си ,освен ако не си държавен служител,не ме разбирайте криво,аз съм щастлив,освен това съм и щастливец,печеля добре,но както всеки човек който работи и изкарва пари искам да знам кой хрантутя,за какво плащам и защо джанам опряха до цигарите а не направят нещо съществено,или виждате "божията мисъл" във всичко безмислено
айде със здраве

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Окт 2009, 15:22

Е.Димитров написа:Не ми се захващат задочни спорове с хора които не виждат по-далече от носа си,просто не ми се вярва и да пътуваш по далеч от селото си ,освен ако не си държавен служител,не ме разбирайте криво,аз съм щастлив,освен това съм и щастливец,печеля добре,но както всеки човек който работи и изкарва пари искам да знам кой хрантутя,за какво плащам и защо джанам опряха до цигарите а не направят нещо съществено,или виждате "божията мисъл" във всичко безмислено
айде със здраве

Шшшшш, алоооо, не ми обиждай носа ве! Ти го изкара неколко хиляди км.! :lol:
И не съм държавен служител да му се невиди! Ма ако треа ти напраа кефа ей ся ша кандидатствам :winky:
И село немам, мъкаааааа! Кат бях малък през лятната ваканция всичките деца ходеха на село, а аз бръмчах у градо :lol:

А пък ти ако наистина печелиш добре и правиш на въпрос акциза на цигарите - то наистина трябва да си голямо мрънкало както каза колегата по-рано :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Окт 2009, 15:25

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Я г-н Димитров,отиди да живееш при Чичо Сам легално,па да видиш тогава какво се вика заложник на данъци и сметки.Има да си мечтаеш за България.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Окт 2009, 15:26

Типичната българска работа - един прави тема,2ма я осират.
А това,че трабантаджиите ще плащат данък,колкото себестойността на колата никой не го интересува явно.Цигарите са по-важни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 05 Окт 2009, 15:28

flame написа:Да ти кажа честно другите разправят, че съм се бил развил доста

Не им вярвай колега :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Окт 2009, 15:36

saleen написа:
flame написа:Да ти кажа честно другите разправят, че съм се бил развил доста

Не им вярвай колега :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Естествено! Аз само на теб вервам! Дори когато ти самия не си верваш! :winky:
Пък и ония другите твърдят, че било по-хубаво да откраднеш нещо отколкото децата ти да проституират! Абе загубени ора! :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата