Е това държава ли е?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Е това държава ли е?
Ти не си виновен наистина
Родителите ти са.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аааа,друга песен почваш да пееш..((:BuKcu:)) написа:Димитров е прав до някъде!
Евтини цигари няма никъде в Европа, всичко започва от 5 евро нагоре /демек 10 кинта за кутия/
Тука в Англия литър бензин/дизел е около 1.05 паунда, което е над 2 лв.....сега колко е в България бензин/дизел?
За храните съм съгласна 1. Качеството не е никакво...т.е го няма... 2. ЦенитеЗа сметката, която оставяме в Била, тука ще изкупя целия магазин
![]()
Банките и лихвите - уж казаха, че ще ги намалят....време е!!!
Наистина безпаричието води до...лудост...в буквалния смисъл. Лошото е, че в България нищо не се прави...имам предвид...да се подпомогне българският гражданин предвид тежката ситуация. Не мисля, че с покачването на цените.....българинът като човек и гражданин ще се облекчи по някакъв начин....най-много лудниците да се напълнят.
В България имам чувството, че всичко е наопъки.....те хората свалят цените....тия нашите ги вдигат

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Е това го нема ни во Африка...
Наистина ако е така както пише в текста... това е срамота голяма...
Значи една земя като Македония която и не е в ЕУ, и какви няма проблеми може да дозволи за всички хора да има и бесплатно лекуване, срамота е това децата да нямат за ядене...
а ас сам сигурен че Блгария е државата в ЕУ, която има найвичко КАЙЕНИ по глава на жител...
Срамота голяма...
Да не ме разберете че нешто говора против вас, ама просто много ме дразни кога гледам таква вест...
Наистина ако е така както пише в текста... това е срамота голяма...
Значи една земя като Македония която и не е в ЕУ, и какви няма проблеми може да дозволи за всички хора да има и бесплатно лекуване, срамота е това децата да нямат за ядене...
а ас сам сигурен че Блгария е државата в ЕУ, която има найвичко КАЙЕНИ по глава на жител...
Срамота голяма...
Да не ме разберете че нешто говора против вас, ама просто много ме дразни кога гледам таква вест...
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town
But I've got the fastest set of wheels in town
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Децата 85 + 43 персонал = 128 . 490 000:128 = 3800 лв на човек за година или 320лв на месец . Доста народ са на това положение .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
((:BuKcu:)) написа:Тука в Англия
Там в Англия колко беше мин заплата? Около 5.4 паунда на ЧАС, тоест над 12 лв(над 2000 лв на месец) ? Извинявай, но тук мин заплата е малко над 1 лв на час(240лв на месец) или 0.5 цента. Разликата в ПЪТИ - е двуцифрено число, дали и цените тук са с такава разлика ??
Естествено надали тук някой бачка за 240 лв, но със сигурност има и такива из милата родина, но пък в Англия, англичанин няма да се излъже за 5 паунда на час.
По Темата, ще се повторя с някой колега.

Е.Димитров.. като спомена препарати, вчера чистих канапето в нас със Спорт Клианин ще се издушим ей, вунииии, ама вунииии това нещо.... още вуни... цветята взеха да окапват.

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
ми...то тва е малко
ама по тия домове ако знаете с какви препарати 4истятя (като 4истят)
ни мухи има ни хлебарки.....то и деца скоро нема да има 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Не бе,мен ме дразни че започнаха от никъде,в повишаване на акцизите,така всеки може,дай да вземеме каквото има народа,пък после ще видите как убаво ше живеете,където после е някаква химера,и аз така мога-повишавам акцизите за да се съберат пари и после...
И без това % на акцизите ,поискани от европейският съюз сме го преизпълнили,и като ми каже някой "щото у европа е така" направо ми се иде да го ритна толкова на дълбоко в гъзъ че думата "европа" да го свързва с анална болка
И без това % на акцизите ,поискани от европейският съюз сме го преизпълнили,и като ми каже някой "щото у европа е така" направо ми се иде да го ритна толкова на дълбоко в гъзъ че думата "европа" да го свързва с анална болка
Е.Димитров написа:Не бе,мен ме дразни че започнаха от никъде,в повишаване на акцизите,така всеки може,дай да вземеме каквото има народа,пък после ще видите как убаво ше живеете,където после е някаква химера,и аз така мога-повишавам акцизите за да се съберат пари и после...
У нас размера на акциза на цигарите е на долната граница на ЕС

Т.е. у нас пушачите плащан най-нисък акциз в сравениние с "колегите" си пушачи от ЕС.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
А като са ни толкова ниски акцизите, някой може ли да обясни защо в момента в Италия бензина е малко по-евтин от тук??? И на колегата, който даде пример с Англия, нека не сравняваме стандарта в двете държави, нали? Кажи на най-изпадналия индиец там да работи за 200-300 паунда на месец (което е добра заплата извън София) и ела пак да даваш примери
По темата. Държавата, за съжаление, винаги абдикира първо от социалните си разходи. Вместо да намали своите собствени, ще орежат сираците. Започна да става ясно вече, че и Бойко е голям сапунен мехур, който знае само да вика "другите са маскари" докато увива пипалата върху държавата. Май Костов ще ни се види цвете, а Станишев цветарка в сравнение с този...
Ето малко факти за него:
http://www.boyko-borisov.hit.bg/bio2.htm
и едно интересно излседване, в което покрай боклука на София, може да видите хронология на доста от икономическо-политическите процеси и участниците в тях, интересни съдружия, знакови имена и т.н. Това за крайните поддръжници на Бойко, малко да се охладят. Доста показателно какво се случва в момента на високо държавно ниво
http://www.access-sofia.org/index1.html - отворете доклада за дейностите "чистота" в София.

По темата. Държавата, за съжаление, винаги абдикира първо от социалните си разходи. Вместо да намали своите собствени, ще орежат сираците. Започна да става ясно вече, че и Бойко е голям сапунен мехур, който знае само да вика "другите са маскари" докато увива пипалата върху държавата. Май Костов ще ни се види цвете, а Станишев цветарка в сравнение с този...
Ето малко факти за него:
http://www.boyko-borisov.hit.bg/bio2.htm
и едно интересно излседване, в което покрай боклука на София, може да видите хронология на доста от икономическо-политическите процеси и участниците в тях, интересни съдружия, знакови имена и т.н. Това за крайните поддръжници на Бойко, малко да се охладят. Доста показателно какво се случва в момента на високо държавно ниво

http://www.access-sofia.org/index1.html - отворете доклада за дейностите "чистота" в София.
Never mistake motion for action...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
flame написа:Е.Димитров написа:Не бе,мен ме дразни че започнаха от никъде,в повишаване на акцизите,така всеки може,дай да вземеме каквото има народа,пък после ще видите как убаво ше живеете,където после е някаква химера,и аз така мога-повишавам акцизите за да се съберат пари и после...
У нас размера на акциза на цигарите е на долната граница на ЕС![]()
Т.е. у нас пушачите плащан най-нисък акциз в сравениние с "колегите" си пушачи от ЕС.
А средната работна заплата за България ( около 220 евро ) - под коя долна граница на ЕС е???
И аре стига с тва ЕС щото сме толко далече от тях, че не е истина.
И що нямаше референдум за тва влизане в ЕС, като във всяка една нормална държава има такъв???
Leon написа:Започна да става ясно вече, че и Бойко е голям сапунен мехур, който знае само да вика "другите са маскари" докато увива пипалата върху държавата.
Колега, навсякъде по света политиците са "маскари" (лъжат, крадат и се облагодетелстват). Но никъде не може без тях.

Сондьора написа:А средната работна заплата за България ( около 220 евро ) - под коя долна граница на ЕС е???
Колега, в ЕС има минимум за акциз, но няма минимум за работна заплата

Тва не е комунистическа България с планово стопанство, а свободен пазар на труда

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
flame написа:Сондьора написа:А средната работна заплата за България ( около 220 евро ) - под коя долна граница на ЕС е???
Колега, в ЕС има минимум за акциз, но няма минимум за работна заплата![]()
Тва не е комунистическа България с планово стопанство, а свободен пазар на труда
Нали си запознат с ЕС, дали можеш, като Българин да работиш в ЕС???Малко пазара на труда не е свободен

Сондьора написа:flame написа:Сондьора написа:А средната работна заплата за България ( около 220 евро ) - под коя долна граница на ЕС е???
Колега, в ЕС има минимум за акциз, но няма минимум за работна заплата![]()
Нали си запознат с ЕС, дали можеш, като Българин да работиш в ЕС???Малко пазара на труда не е свободен
Има ВРЕМЕННИ ограничения за новите членки. Други ограничения няма НИКАКВИ.

46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4