Здравейте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Здравейте

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 19:06

Тва в ква връзка го питаш? Според мен ще е по-добре да си вземеш по-дебели пружини, не амртисьори. Ма тва е мое мнение, нека някой разбиращ да сподели.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 19:10

Ryapoff написа:Тва в ква връзка го питаш? Според мен ще е по-добре да си вземеш по-дебели пружини, не амртисьори. Ма тва е мое мнение, нека някой разбиращ да сподели.

Ами, специално за дрифтинга, не трябва ли м/у двата амортисьора да се сложи едно желязо, за да поддържа колата да не се накланя ? :driving:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 19:22

Първо се научи да караш, после разгледай в подфоруми Е28 и Е30, има различни проекти. Проект на дрифтарка например ще ти покаже кво да правиш, за да си направиш дрифтарка. Аз все пак си мисля, че все още тази информация няма да ти е нужна. Аз си мисля, че имаш много мерак да караш, и трябва да почнеш да врънкаш вашите да те доведат на полигона. Или в Димитровград по пътя към пожарната може да си намериш места, знам че имаше завод... Ама на паркинга на РУПБС-то, по обясними "синьо-светещи" причини :mhihi: . И недей да мислиш, че след като минеш 10км си шофьор. Може да си по-добре от повечето селяни :lol: , ама шофьор не си 8) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 19:28

Ryapoff написа:Първо се научи да караш, после разгледай в подфоруми Е28 и Е30, има различни проекти. Проект на дрифтарка например ще ти покаже кво да правиш, за да си направиш дрифтарка. Аз все пак си мисля, че все още тази информация няма да ти е нужна. Аз си мисля, че имаш много мерак да караш, и трябва да почнеш да врънкаш вашите да те доведат на полигона. Или в Димитровград по пътя към пожарната може да си намериш места, знам че имаше завод... Ама на паркинга на РУПБС-то, по обясними "синьо-светещи" причини :mhihi: . И недей да мислиш, че след като минеш 10км си шофьор. Може да си по-добре от повечето селяни :lol: , ама шофьор не си 8) .

:D Аз мисля за е36 :) Но ще те послушам :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 19:46

Те амортисьорите са много подобни, или поне "втвърдяването" се извършва по същия начин, но това няма да ти трябва на 13 :P . Мисли за училище, момичета(бе те ся на 13 са жени :mhihi: ), тренировки, и чак тогава за коли! Тва е моя съвет. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 19:48

Ryapoff написа:Те амортисьорите са много подобни, или поне "втвърдяването" се извършва по същия начин, но това няма да ти трябва на 13 :P . Мисли за училище, момичета(бе те ся на 13 са жени :mhihi: ), тренировки, и чак тогава за коли! Тва е моя съвет. ;)

За момичета - мисля :D
За учлище - Изображение
За тренировки - няма как :cry:
=> остават само колите :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 19:52

Мисли повече за даскалото, после да караш М-ка. Абе то до тук добре ама така като гледам, скоро ще се запознаеш с някой модератор(има един много лош - само кокали има на аватара :mhihi: ) и ще разбереш какво е заключена тема :winky: . Колкото до колата и карането - първите няколко пъти ще ти се струва супер, след като се качиш на друга, по-добра кола, ще видиш че Опела е зле. Ма не го мъчи, няма смисъл :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Аз мисля да почина малко от форума за днес.

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 05 Окт 2009, 19:56

Ставаш на 17 вадиш Б1. И нито един акт не ти се налага да го платиш, защото нямаш 18. Една идея губиш точки, но не плащаш. Гледаш на 18 да си извадиш нормална, защото брат ми не си изкара и го хванаха. 300 лева акт при повторно хващаше вземат книжката.

Че и пари пестиш от курса, защото всяка година поскъпва.
Последна промяна Toneloker на 05 Окт 2009, 19:58, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 19:57

Toneloker написа:Ставаш на 17 вадиш Б1. И нито един акт не ти се налага да го платиш, защото нямаш 18. Една идея губиш точки, но не плащаш.

Какво значи Б1? Извинете за тъпия въпрос, но от скоро се зарибих по коли :|
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 05 Окт 2009, 19:59

Alex-BMW|e36 написа:
Toneloker написа:Ставаш на 17 вадиш Б1. И нито един акт не ти се налага да го платиш, защото нямаш 18. Една идея губиш точки, но не плащаш.

Какво значи Б1? Извинете за тъпия въпрос, но от скоро се зарибих по коли :|

Кола до 550 кг.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Окт 2009, 20:32

Бах тоя спам,вие го направихте тва кат занимална бе. Нещо тая вечер модераторите са в почивка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 20:44

GVT написа:Бах тоя спам,вие го направихте тва кат занимална бе. Нещо тая вечер модераторите са в почивка.

Просто си задавам въпросите. Благодаря на другите !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 21:12

GVT написа:Бах тоя спам,вие го направихте тва кат занимална бе. Нещо тая вечер модераторите са в почивка.

Една тема има, където ти спамиш, където да си говорят "децата" за нещата, свързани с автомобилите, които ги интересуват, и ще се намери някой като теб, да каже как, кой и колко спами :clap: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Окт 2009, 21:20

Определено има разлика между Форум и чат. Гледам, че си пишете двама-трима тука - правите си един чат в скайп или друга програма по избор и се образовате.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4