Здравейте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Здравейте

Мнение от GVT » 05 Окт 2009, 21:31

Ryapoff написа:
GVT написа:Бах тоя спам,вие го направихте тва кат занимална бе. Нещо тая вечер модераторите са в почивка.

Една тема има, където ти спамиш, където да си говорят "децата" за нещата, свързани с автомобилите, които ги интересуват, и ще се намери някой като теб, да каже как, кой и колко спами :clap: .

М даа пъпчиви младежо,за два месеца си посрал 400 мнения 100% спам.Като изключим едно в E34/E32 подфорума където питаш как да си оправиш задната колонка,че не свирила. :mhihi: Не чувствате ли ,че 4-5 човека серете тема върху тема една по друга все малоумна.Всеки спами,а ма в нормалните граници.За пореден път се убеждавам ,че такива теми се остават целево от модераторите да се трупат мнения,някой от колегите преди време спомена за някаква комерсиална цел,но дали е така :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 05 Окт 2009, 21:36

Ето моите убеждения - такива теми може би се оставят,защото:
1во - не е нарушено нито 1 правило.
2ро - ако е спам поне да се излива в тая тема,а не да се разпространява като чума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 21:39

Конспирация, всичко е конспирация... :mhihi: :mhihi: :mhihi: . А за трупането на мнения - честно да ви кажа, разбрах, че няма смисъл, ако искате ме оставете с 1 мнение, ма да не се качва нагоре :mhihi: . Колега, ако мислиш, че имам пъпки, си в дълбока грешка. Ако това беше метафора, целяща да покаже на света, че аз съм в "възрастта на пубертета", тогава съм съгласен. А искам да те попитам, къде видя спама в цялата работа?!? Момчето пита, ние(аз) му отговаря(ме), даваме му и насоки в живота, така да се каже :mhihi: . А по-добре ли щеше да е, искам да те попитам аз, да бъдат изсрани 20+теми в раздел Е36, вместо 1 съвсем безсмислена, в раздел Извън темата. И ако искаш да кажеш нещо за моя метаболизъм (колко често съм използвал форума по голяма нужда за 3 месеца), кажи.

ПС: Нямам кабелна и съвсем разбирам какво е имал впредвид автора на разказа "TV".

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW e36

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 22:48

GVT написа:
Ryapoff написа:
GVT написа:Бах тоя спам,вие го направихте тва кат занимална бе. Нещо тая вечер модераторите са в почивка.

Една тема има, където ти спамиш, където да си говорят "децата" за нещата, свързани с автомобилите, които ги интересуват, и ще се намери някой като теб, да каже как, кой и колко спами :clap: .

М даа пъпчиви младежо,за два месеца си посрал 400 мнения 100% спам.Като изключим едно в E34/E32 подфорума където питаш как да си оправиш задната колонка,че не свирила. :mhihi: Не чувствате ли ,че 4-5 човека серете тема върху тема една по друга все малоумна.Всеки спами,а ма в нормалните граници.За пореден път се убеждавам ,че такива теми се остават целево от модераторите да се трупат мнения,някой от колегите преди време спомена за някаква комерсиална цел,но дали е така :dunno:

Ох... Какъв е проблема бе, хора? Какво като съм по-малък? Нямам право да се интересувам от коли? Или нямам право да ви занимавам с глупости ? Това ли искате да кажете?
Edit: Спрете да говорите на тази тема, моля ви ! Нека ви задам един въпрос - Добре ли съм се насочил към е36 и какви са предимствата и?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 05 Окт 2009, 23:07

E36 какъв точно ти е въпроса? За какво искаш да го ползваш? За дрифт - Е28, за вървене - там вече Е36, Е34 с големите двигатели, а за возия - Е32 и Е38. Това за мен са оптималните коли в съотвентните класове. Уточни си въпроса.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 05 Окт 2009, 23:08

Приятел , не се плаши и аз бях доста зле в началото , но с времето всичко се нарежда както искаш , хората са наистина много приветливи , никога не са ме върнали каквото и да съм попитал за 5 месеца се запознах с адски много хора , които малко по малко ме въвеждат в света на колите и по - точно , в света на БМВ , а относно Е36 като за начало прочети раздела viewforum.php?f=8 има доста неща , които ще ти бъдат от полза :) Успех и не се отказвай :yes:

П.с Не си прави грешни изводи за хората от тук , важното е СПАМ да има :mhihi:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 05 Окт 2009, 23:19

Ryapoff написа:E36 какъв точно ти е въпроса? За какво искаш да го ползваш? За дрифт - Е28, за вървене - там вече Е36, Е34 с големите двигатели, а за возия - Е32 и Е38. Това за мен са оптималните коли в съотвентните класове. Уточни си въпроса.

За Drift ми е зора :mhihi: Но няма ли начин да си приспособя едно е36 за дрифт ? Виждал съм много клипове и снимки, където е36-ци правят много готини дрифтове :)

bivola написа:Приятел , не се плаши и аз бях доста зле в началото , но с времето всичко се нарежда както искаш , хората са наистина много приветливи , никога не са ме върнали каквото и да съм попитал за 5 месеца се запознах с адски много хора , които малко по малко ме въвеждат в света на колите и по - точно , в света на БМВ , а относно Е36 като за начало прочети раздела viewforum.php?f=8 има доста неща , които ще ти бъдат от полза :) Успех и не се отказвай :yes:

П.с Не си прави грешни изводи за хората от тук , важното е СПАМ да има :mhihi:

Разбира се! И благодаря за подкрепата!!
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 06 Окт 2009, 0:19

Да направим подфорум
БМВ ДЕТСКА ГРАДИНА
май ще е добре да ви кажа :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 06 Окт 2009, 0:24

bmwfena написа:Да направим подфорум
БМВ ДЕТСКА ГРАДИНА

Колко забавно !
Не искам повече OFF TOPIC :OT: ,моля ви! Ако ще спамите, заключвайте темата. После викат, че ние сме трупали мнения ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 06 Окт 2009, 0:25

:bs: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 06 Окт 2009, 0:37

Alex-BMW|e36 написа:
БМВ ДЕТСКА ГРАДИНА

Колко забавно !
Не искам повече OFF TOPIC :OT: ,моля ви! Ако ще спамите, заключвайте темата. После викат, че ние сме трупали мнения ...

:censored: К'во не искаш :OT: бе ? На 13 ще ми приспособява Е36-ци за дрифтове :mhihi: :mhihi: Ти изобщо педалите стигаш ли ги , знаеш ли ги как се казват , кола карал ли си ? По специално БМВ карал ли си ? Играй си там НФС-тата и се радвай на живота докато си малак . Като станеш на 18-19 и сабереш пари за Е36 , не че тогава ще са много скъпи де , но като си вземеш кола и се научиш да караш пак заповядай и няма да има :OT:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alex-BMW|e36 » 06 Окт 2009, 0:43

vvaskoo написа:
Alex-BMW|e36 написа:
БМВ ДЕТСКА ГРАДИНА

Колко забавно !

:censored: К'во не искаш :OT: бе ? На 13 ще ми приспособява Е36-ци за дрифтове :mhihi: :mhihi: Ти изобщо педалите стигаш ли ги , знаеш ли ги как се казват , кола карал ли си ? По специално БМВ карал ли си ? Играй си там НФС-тата и се радвай на живота докато си малак . Като станеш на 18-19 и сабереш пари за Е36 , не че тогава ще са много скъпи де , но като си вземеш кола и се научиш да караш пак заповядай и няма да има :OT:

Alex-BMW|e36 написа:
GVT написа:
Ryapoff написа:

Ох... Какъв е проблема бе, хора? Какво като съм по-малък? Нямам право да се интересувам от коли? Или нямам право да ви занимавам с глупости ? Това ли искате да кажете?
Edit: Спрете да говорите на тази тема, моля ви ! Нека ви задам един въпрос - Добре ли съм се насочил към е36 и какви са предимствата и?

Както казах в този пост: щом съм по-малък, нямам право да се занимавам с коли според вас...

ОК. Имаше малко хора, които ми помогнаха и много, които спамеха. Моля за lock на темата!
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 06 Окт 2009, 1:01

Сега я виждам тази тема :)

Към автора- поразгледай форума, почети повече, пробвай да си отговориш на въпросите без да пускаш нова тема, като потърсиш преди и в търсачката ;) А да- и не пускай тема за всяко нещо, особено което е обсъждано многократно.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата