Изолация..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Изолация..

Мнение от © » 04 Окт 2009, 12:31

Scott написа:Баси,сега какво ми казвате,че всички блокове ново стройтелство са изолирани с не каквото трябва,после,че моята къща и тя не е изолирана с каквото трябва,а повярвайте ми архитекта няма да ни прецака и парите не са проблем,после казвате че baumit и тяхните материали за изолация който продават са менте и са бошлав работа,нещо се обърках
А за Фибран там е друга история.

има си точно за външна изолация и аз като чета ти си купил такова нещо
той е доста по-твърд, а да не забравяме, че има лепило, два пъти шпакловка с мрежа и някоя добра външна фасадна мазилка ... няма толкова лесно да падне или пък да влезе влага чак
тук има блокове на повече от 6-7 години и все още са като нови

Потребител
Аватар
Кара: e 30 318 touring
Мечтае да кара: e 30 M3

Мнение от Thepriest11 » 04 Окт 2009, 13:15

Колега,слагай си стириопора и не се замисляй!Хладилник с фибран виждал ли си?Фибрана е като найлонов чорап върху панела.Всяка една фасада трябва да 'диша'.Те колегите са го писали по-горе.
Кой не кара-той не троши!

Потребител
Аватар
Кара: Бмв Е30

Мнение от mnml » 06 Окт 2009, 14:42

ммм фибрана е за вътрешна изолация най-подходящ за подове.. а за външна изолация ти тря Стиропор /EPS/ най-добре 5см ако имаш въпроси питай на лс
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nigh7lif3 » 06 Окт 2009, 16:14

Archangel написа:Нищо не се прави със стиропор. Задържа влага между топчетата и мухлясва след време, после пада мазилката и тн.
Фибранът е истината.
Архитектът ви само може да спечели от това, че вместо с фибран е взел стиропор, а вие само да загубите.

Братле, ти чу ли се каква глупост каза.
Слагай смело EPS. стига да е с плътност над 15 кг/м3....Шпакловай си го с мрежа 2 ръце, грундче, фасаген или няква мазилка и си ти.

Предишна

Назад към Извън Темата