Глобул таксува вече и разговорите към номер 123 :((
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Глобул таксува вече и разговорите към номер 123 :((
Toneloker написа:Е интересно как мене не ме спират? Всеки месец получавам смс, че имам неплатена фактура и предстои спиране на телефона.![]()
krystal, и мтел подаряват телефони.
Имах си аз да не дават..Глобул също подаряват.

Ма аз кат съм им абонат на Мтел от 10 години, що не вземат да ми подарят?
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Аз съм от 7 години абонат. И имаше някво лисче от, което си избираш телефон до някаква сума. Може би това е само за бизнес абонати.

- micaelbal
- Потребител
-
- Кара: E39 525 DA
От глобул по големи мошенници няма от 7 години съм на Мтел и не сам имал проблеми а с тези умрели гърци се оказах със сметка от 900лв при лимит 150лв за три карти и то само от смс за един час, така че благодаря и Мтел може би ме работят но поне не толкова очевадно и не толкова нагло.
Toneloker написа:Аз съм от 7 години абонат. И имаше някво лисче от, което си избираш телефон до някаква сума. Може би това е само за бизнес абонати.
Сори за офф-фа, ма и аз съм им бизнес абонат.

Един дол дренки, мен ако питаш..

Мед им капе от устата, докато те вържат с договор.
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
па..после що...
Два дни продължиха снимките на новата ТВ реклама на М-ТЕЛ. Режисьорът, избран от мобилния оператор, е Димитър Митовски. Снимките са реализирани на няколко различни локации, пресъздаващи: парти, автобусна спирка и фондова борса.
Кастинг агенция "Уеб Моделс" подсигури участието на над 350 души като статисти, специализирани персонажи и второстепенни роли. Някои от участниците са лицата от билбордовете на рекламната кампания на мобилния оператор.
Една от ролите режисьорът повери на Катя Йосифова - собственичка /заедно със съпруга си/ на агенция Уеб Моделс.
Това е поредната изява на красивата бизнесдама пред камерата. Тя често е канена да се снима, въпреки че не се явява на кастинги, а обикновено ги организира.
Дъщеричката й Хриси пък участва в последната кампания на Уницеф и само на 4 годиники вече може да се похвали със сериозен опит в рекламната сфера.
Два дни продължиха снимките на новата ТВ реклама на М-ТЕЛ. Режисьорът, избран от мобилния оператор, е Димитър Митовски. Снимките са реализирани на няколко различни локации, пресъздаващи: парти, автобусна спирка и фондова борса.
Кастинг агенция "Уеб Моделс" подсигури участието на над 350 души като статисти, специализирани персонажи и второстепенни роли. Някои от участниците са лицата от билбордовете на рекламната кампания на мобилния оператор.
Една от ролите режисьорът повери на Катя Йосифова - собственичка /заедно със съпруга си/ на агенция Уеб Моделс.
Това е поредната изява на красивата бизнесдама пред камерата. Тя често е канена да се снима, въпреки че не се явява на кастинги, а обикновено ги организира.
Дъщеричката й Хриси пък участва в последната кампания на Уницеф и само на 4 годиники вече може да се похвали със сериозен опит в рекламната сфера.
krystal написа:Toneloker написа:Аз съм от 7 години абонат. И имаше някво лисче от, което си избираш телефон до някаква сума. Може би това е само за бизнес абонати.
Сори за офф-фа, ма и аз съм им бизнес абонат.![]()
Един дол дренки, мен ако питаш..![]()
Мед им капе от устата, докато те вържат с договор.
сменяй операторите всяка година
всички подаряват
вземаш телефоните и следващата година бягаш

докато не започнеш да ги сменяш не се сещат да ти подарят нищо
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
долни връзкариME4KY написа:па..после що...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
EBEEMVACIA написа:долни връзкариME4KY написа:па..после що...
Дъщеричката й Хриси пък участва в последната кампания на Уницеф и само на 4 годиники вече може да се похвали със сериозен опит в рекламната сфера.![]()

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
sineok_pi4_ написа:Тези от Глобул направо се чудят от къде да си избият разходите. С едната ръка дават,а с другата си прибират под формата на такси и скъпи разговори. Какво беше учудването ми когато днеска проверявайки си сметката на все още безплатният номер 123,оператора ми каза,че след два дни дори и проверката на сметка ще се таксува...Е, това е вече наглост. Единствено безплатно ще си остане проверката на сметка в интернет. Хайде сега юруш всички към страницата на ГЛОБУЛ в интернет за да е блокираме
)).
това се прави с цел да видиш рекламите в сайта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
очаквайте такса за притежание на мобилен телефон 

- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
Toneloker написа:voobs написа:само от виваком нямам впечатления.. но м-тел са ми най-долу в класацията. Скоро не си бях платил сметката на служебния и гледам спрян, отив....
Е интересно как мене не ме спират? Всеки месец получавам смс, че имам неплатена фактура и предстои спиране на телефона.![]()
krystal, и мтел подаряват телефони.
еми незнам. аз съм бизнес абонат или като там го водят, в смисъл на фирма.. и наистина си пресрочих срока.. кво да правя тоя служебния телефон понякога не го пипам особенно ако не работя 1.2 дни после събота неделя и после зелена слушалка и няма никой..
Но мисълта ми беше, че чак и следващия месец да предлащам, пък и такса "пускане".. е кво пускане аз нали имам договор и тн, плащам и продължавам.. не съм очаквал бонбони в офиса или нов телефон ама чак пък толкова.. най-старите хиени на кокала са, това ми е мнението.. определено бих ги сменил

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Така и не разбрах колко струва по новата тарифа проверката на сметката?
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
dinkomg написа:Така и не разбрах колко струва по новата тарифа проверката на сметката?
0,024 лв. ,без значение колко е продължителността на повикването.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5