Игра на смъртта по столични булеварди!
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Re: Игра на смъртта по столични булеварди!
Vlados написа:Ако (недай си Боже) ме удари такъв, искам само още няколко секунди живот да имам, за да му изпразня поне единия пълнител в главата...
Много си лесен...аз предпочитам да си счупя ръката в кифоната му

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

По-голяма глупост неможаха ли да имислят

Тоя дето е писал статията е готов за сценарист на бързи и яростни 5,6,7...

че има откачалки има ама баш толкова малко съмнително макар че в БГ всичко е възможно
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Blue&White написа:hemicharger написа:Абе на мен ми се случи веднъж (преди около година) да дрифтя на р-ки паметник и честно казано като ме спряха ме питаха за нещо подобно
Сигурно имаш предвид друг паметник, щот около Руски освен за офроуд за друго не става.
тва ми казаха и полицаите, веднага след като ми съобщиха че имало сигнал заради мен

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
StuNNeR написа:Най-страшно е на светофара на Околовръстното, който свърза Бояна с "Павлово" - ул. "Пушкин"./
Точно там, камикадзе, участващо в точно този тип "игра" отнесе мой приятел преди около година, който за щастие се размина само с уплаха и няколко драскотини, като изключим купчината ламарини, които останаха... Ония идиот профучавайки от Бояна към кръговото на Пушкин, без да намали, без спирачен път и т.н., го нацели в багажника (добре, че не беше във вратата), в резултат колата на моя приятел се завърта няколко пъти и се удря във единия от ъглите на кръстовището....
Така, че не си мислете, че е нечия вестникарска/таксиджийска измишльотина ... може да е украсено, но все пак.. очите на 8

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Т'ва си е вярно... яко трябва да се внимава...ако сам не се пазиш, няма кой да те пази, въпреки че и това понякога не помага! И хората не трябва да бъдат егоисти.Примерно гледах камерите на КАТ на няк'во клипче, блъскат хора и никой не слезе от спрелите коли да помага, а даже тръгваха и подминават!
Май думата морал тука вече е непозната!

Много нфс шифт е играл авторът на статията.Че се сабират хора да карат вечер и се дрифти и от време на време се пускат за сверка на часовниците е така. Ама това с залозите и руската рулетка са пълни глупости...
Не е пълна глупост, това се случва от години из София. Прелитат път с предимство с висока скорост на тъмно, виждала съм ги няколко пъти, познавам и хора, които го правят. Малолетни гаменчета без грам мозък.
Затова и много мразя да карам на път с предимство, винаги намалявам и се оглеждам по 16 пъти, особено на местата, на които съм виждала подобни изцепки.
Затова и много мразя да карам на път с предимство, винаги намалявам и се оглеждам по 16 пъти, особено на местата, на които съм виждала подобни изцепки.
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4