БТВ Репортерите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: БТВ Репортерите

Мнение от ME4KY » 06 Окт 2009, 14:49

ми ша ги бием да ... то тия мирните и кротките не са прааат на голямата раута и не вървят по центъра с торбата с лепилото,...аз ако имам дете....и ако видя некои такъв докато съм с него ша го разпоря :censored: :censored: и още разни забавни работи ще му при4иня...не...тя темата е безкраина..няма смисъл :censored: :censored: :censored: :censored:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 08 Окт 2009, 0:22

Като искат турците да си ходят в Турция нямат работа в България. Не може в България да има улици с турски имена. Те въобще не трябва да са в нашата страна.Улици искали за какво че са се гаврили с дедите ни или че са правили малките деца в еничери и са ги учили да убиват семействата си и българи.Що не е жив Бай Тошо та да ги изпрати за постоянно в Турция където им е мястото.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 08 Окт 2009, 2:30

Maverick_VS написа:
Stanchev написа:няма толерантност към такива неща :ranting:
като не им отърва - вън!
требе като едно време
-къв си ти бе?
-Българин!
-как се казваш?
-Ахмет.
-Ахметчо, пали рейса и за турция ;)

И това не е много правилно, щото нали се сещаш, че има и Ахметчовци, дето си живеят мирно и тихо, гледат си тютюна и не ги *бе за имена на улици, паметници и т.н. ;)! Но пък за тия кап*ти от тая новата партия с тия неща дето искат и разстрел им е малко, не просто рейсчето :censored: !

без да цитирам колегата , баце ти го каза, не вярвам кралицата да каже на вси4ки емигранти тука да каже , шиу аи реиса :) коиуто се намира в 4ужбина да каже как е :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от edinac » 08 Окт 2009, 2:41

flame написа:Всички млади "турци" на моята възраст, които познавам, не можете да ги различите по нищо от "българите".
Освен по имената и по това, че владеят турски. ;)
Е тва кво ви бърка да ви питам? :kuku:

от време ти следя колега мненията, евала ти права :clap: , просто е хубаво всеки да се огледа, кои, кое , как , каде , какво ,го варши,я дпс, я бсп, или герб, незнам си кво, кат гледам вси4ки се оплакват,вси4ките са един и сащ дол дренки ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 08 Окт 2009, 15:40

То ако бяха само имената на улиците,добре щеше да е.Ами тия реза*и говеда дето са в парламента и уж, се борят за "нашите" (или по скоро техните) права.Колко турски села има за горене,колко паплач има за гонене,хората казват,че сме свободна държава и турците нямат влияние,но мене ми се вижда друго яче.Още след освобождението са си останали доста турски села,които и до ден днешен си съществуват и в които си има турски паметници,чешми,надигат се постоянно.Като чели никой не го интересува,и нашите политици само си бъркат по дупките и натискат чужди бутончета.
Отделно един колега беше писал,че Българите били страхливи и тн,еми какво да правиме да ходиме със секирите да ги избиване, и да ни заключват,че сме секли някъв дето е искал да кръсти улица на хасан абдула незнам си къв.
Офф. наскоро гледах Док. филм за Канитан Петко войвода, мисля че там си е доста добре показано,какво става.Човек се бори за собствената си и на хората свободата,накрая пред толкова народ го убиват и никой нищо не прави..........Сега работата е същата,сега тия говеда,турците се борят за улици,паметници,джамий и тем подобни, и всеки си извърта главата и не се бори за нашото си.
Според мен тази тема е неизчерпаема,винаги ще има какво да кажем за тея говеда, но разлика няма.Късмет с развитието на темата.
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Окт 2009, 18:46

[quote="arr0gance"][/quote]
Тц, колега! Прав си, но от една гледна точка. Сега ще изкажа моята, на член на "изгубеното в задръстванията" поколение. Ти видял ли си турчин да иска джамия? И да протестира на площад? Аз не съм. Да си видял обаче член на партия да говори как трябва/не трябва да има джамии в България? Аз съм. Също така една случка в училище не ми хареса. Отиваме в черквата до училище, изнасят една лекция около час за самата църква, като архитектура и така нататък, след две седмици посещаваме джамия. Същото времетраене ни говорят за тяхната религия и си тръгваме. След като влязохме, потраях пет минути, и си излязох. След това разправии с учители:
-Ти какво си мислиш, че на тях им е приятно в черква ли?
-Аз мисля, че не ми дреме как им е, аз не искам да посещавам чужди храмове.
После искаха да викат родители, че съм бил обидил еди-кои-си :kuku: . Като се върнах вкъщи, бях изпратен към училище с топли думи за учителите :mhihi: . Ама не е смешно. Май съм националист. Гласувах за въвеждане на религия в училищата, защото мисля, че трябва да е така. Много неща ще се променят. Сега мойте "съученици" имат за идоли, някои съмнителни личности. Аз също нямам за идол професор Вучков, ама не е и М.М - М.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 08 Окт 2009, 21:17

тука обаче се напални с комплексарчета....

Arogance... ти щом обиждаш нас с говеда.... тва го преглащам както и да е... но как може да си толкова сляп... как може да сте толкова слепи... след като критикувате говедата само в парламента... Хбо де махнете сички турци от парламента.... кво ще се промени...??

Щи порасне повече пишката ли.. с извинение...??? смятай ..дори и това нема да стане.. как не разбрахте че не е само оня капут Доган... а са сичките... отвори си очите....

на вас само турците са ви виновни.... не мога да повярвам... и съм сигурен в едно... Като турчин съм дал повече на тзи държава отколкото много Българи.... така че.. пак казвам .. мисли преди да пишеш... не ми дреме за онея дето живеят в родопите.. не ми дреме за никой който не ме уважава.. но виж човек който покаже уважение към мене... винаги бих го подкрепил нема значение къв е....

и пак.. Отворете си Очите...
Изображение

Neverborn...

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 08 Окт 2009, 21:26

[quote="drinoff"][/quote]
Там е въпроса, че има много турци, които са по-добри и от българите, и обратно. Лошото е, когато се намесят в политиката партии, симпатизиращи за една религия и обиждащи другата. Според мен едни закони, разботещи и важащи за всички са много по-добре, отколкото да останат само българи в държавата. Също така законите да важат и за мен, и за Младен(знаете го). Не да ме осъдят примерно за каране без книжка, когато карам курсовете, а на него да му кажат "Браво!", когато натрови поредните деца с наркотици.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от arr0gance » 09 Окт 2009, 21:25

drinoff написа:тука обаче се напални с комплексарчета....

Arogance... ти щом обиждаш нас с говеда.... тва го преглащам както и да е... но как може да си толкова сляп... как може да сте толкова слепи... след като критикувате говедата само в парламента... Хбо де махнете сички турци от парламента.... кво ще се промени...??

Щи порасне повече пишката ли.. с извинение...??? смятай ..дори и това нема да стане.. как не разбрахте че не е само оня капут Доган... а са сичките... отвори си очите....

на вас само турците са ви виновни.... не мога да повярвам... и съм сигурен в едно... Като турчин съм дал повече на тзи държава отколкото много Българи.... така че.. пак казвам .. мисли преди да пишеш... не ми дреме за онея дето живеят в родопите.. не ми дреме за никой който не ме уважава.. но виж човек който покаже уважение към мене... винаги бих го подкрепил нема значение къв е....

Значи първо да се извиня,на колегата drinoff,май ти не си ме разбрал,говоря за тия "говеда" които се надигат срещу нас,които искат да си кращават улици на техни "герой",тия села където се дигат чешми,паметници, и се говори че ще са ни изселили и тн,мисля че това всеки го гледа по новините.Чакай малко бе, да не си си в турция да искаш това и онова.Искам да те питам аз нещо, ако отида в турция и настоявам да кръстят еди коя си "централна" или поне из центъра улица на кап. Петко Войвода как ще се приеме? Аз мисля че знам как,няма да е от най приятното май.
Това имах предвид по скоро,не че мразя всички турци до един,мразя това че след толкова време все още някой си мислят,че България е ТЯХНА държава и Могат да си налагат правата.Е аз не виждам така нещата,аз лично познавам един двама турци,мога да кажа че са доста добри хора,но 1 път не са казали искам тва искам онова в България,един път докато е ставало нещо,примерно за тия чешми и паметници не е казал,ДА така трябва,кво ше ви гледам ваш'те паметници с ваши хайдути,освободители и тн.Нямало е такова нещо, той си е на МЯСТОТО и знае, че не седи на негова почва и няма правото да иска в чужда къща!
Неможе да си държал някой под робство,и след освобождението той още да ти лиже гъ*а и да ти казва евалата ти си моя герой.
Хвани за пример някой,заключи го в мазето за 1 седмица на вода и сол,ако после ти каже евалата мерси,почне да те прегръща и тн, незнам ще си сложа край на живота.
Това ми е гледната точка,мойте очи са широко отворени,незнам какво си дал на България,и от кой повече ама мислиш ли че ме интересува,замислял ли си какво сте взели,или вече е по-важно какво сте "дали" ?Ако се махнат турците от парламента МНОГО неща ще се променят само да ти светна лампите.Кой ще защитава идеите им(на турците който искат нещо,някъде в България,да не се засягаш пак.) тогава?Бойко ли ?Не мисля, аз съм бил комплексар,нека така да бъде,твоето мнение ме влияе колкото мнението на всички други турци.Обиждай ме колкото искаш,какъвто искаш ме изкарай може да си пич,ама това си е реалността.Даже в твойте думи се вижда капка ненавист,после ние сме виновни,че искаме нашето си.НЕ мразя турците който си работят и се примиряват с това което е всъщност,и хора които не изискват нещо за тях,за да се почувстват по в турция.По-добре ми приеми извинението,че си се обидил,и не ми отговаряй,че тая тема за мене е само нерви и безкраен спор,в който най-накрая само 2мата ще си пишем.Всичко най

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от arr0gance » 09 Окт 2009, 21:34

Ryapoff написа:
drinoff написа:

Там е въпроса, че има много турци, които са по-добри и от българите, и обратно. Лошото е, когато се намесят в политиката партии, симпатизиращи за една религия и обиждащи другата. Според мен едни закони, разботещи и важащи за всички са много по-добре, отколкото да останат само българи в държавата. Също така законите да важат и за мен, и за Младен(знаете го). Не да ме осъдят примерно за каране без книжка, когато карам курсовете, а на него да му кажат "Браво!", когато натрови поредните деца с наркотици.

Концерт в музикалното,на един приятел,приятелката пя,много добре,адски добра е, според много хора заслужаваше 1во място или поне второ,но там преобладават "чалмите" и всички 3 места бяха на турци,които пяха по зле от мен,само като се сетите за факта 3момчета зеха 1вите места пред толкова много момичета се сещате,но се оказа че "спонсорират" доста сериозно,ква е тая държава в която живеем?!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drinoff » 10 Окт 2009, 12:39

arr0gance написа:
drinoff написа:тука обаче се напални с комплексарчета....

Значи първо да се извиня,на колегата drinoff,май ти не си ме разбрал,говоря за тия "говеда" които се надигат срещу нас,които искат да си кращават улици на техни "герой",тия села където се дигат чешми,паметници, и се говори че ще са ни изселили и тн,мисля че това всеки го гледа по новините.Чакай малко бе, да не си си в турция да искаш това и онова.Искам да те питам аз нещо, ако отида в турция и настоявам да кръстят еди коя си "централна" или поне из центъра улица на кап. Петко Войвода как ще се приеме? Аз мисля че знам как,няма да е от най приятното май.
Това имах предвид по скоро,не че мразя всички турци до един,мразя това че след толкова време все още някой си мислят,че България е ТЯХНА държава и Могат да си налагат правата.Е аз не виждам така нещата,аз лично познавам един двама турци,мога да кажа че са доста добри хора,но 1 път не са казали искам тва искам онова в България,един път докато е ставало нещо,примерно за тия чешми и паметници не е казал,ДА така трябва,кво ше ви гледам ваш'те паметници с ваши хайдути,освободители и тн.Нямало е такова нещо, той си е на МЯСТОТО и знае, че не седи на негова почва и няма правото да иска в чужда къща!
Неможе да си държал някой под робство,и след освобождението той още да ти лиже гъ*а и да ти казва евалата ти си моя герой.
Хвани за пример някой,заключи го в мазето за 1 седмица на вода и сол,ако после ти каже евалата мерси,почне да те прегръща и тн, незнам ще си сложа край на живота.
Това ми е гледната точка,мойте очи са широко отворени,незнам какво си дал на България,и от кой повече ама мислиш ли че ме интересува,замислял ли си какво сте взели,или вече е по-важно какво сте "дали" ?Ако се махнат турците от парламента МНОГО неща ще се променят само да ти светна лампите.Кой ще защитава идеите им(на турците който искат нещо,някъде в България,да не се засягаш пак.) тогава?Бойко ли ?Не мисля, аз съм бил комплексар,нека така да бъде,твоето мнение ме влияе колкото мнението на всички други турци.Обиждай ме колкото искаш,какъвто искаш ме изкарай може да си пич,ама това си е реалността.Даже в твойте думи се вижда капка ненавист,после ние сме виновни,че искаме нашето си.НЕ мразя турците който си работят и се примиряват с това което е всъщност,и хора които не изискват нещо за тях,за да се почувстват по в турция.По-добре ми приеми извинението,че си се обидил,и не ми отговаряй,че тая тема за мене е само нерви и безкраен спор,в който най-накрая само 2мата ще си пишем.Всичко най

:) Колега не съм обиден , а и не обиждам Теб...

просто се чудя как повечето хора с са слепи и не виждат някои неща...

Боли ме фара как ще се казва улицата на която живея...знаеш ли.... аз дори не знам как се казва улицата на която живея в момента...
Това ли е най важното?Некво си Име? Ядай да опраим асвалта по после да спорим как се казва тая улица... де да знам.. много хора просто говорят глупости по темата... шели да изселят ..щели да плюят..щели да гонят турците....:) Ми гнете ги... Мене никой не може да ме изгони ако не реша сам да се махна...

Да съгласен съм че има много мазни Турци....от които се срамувам....но какво да се прави....

А виж само нещо да ти кажа... единственното място където не беше прав в Поста си колега... че като махнеш турците от парламента много щяло да се променят нещата.... оу..повярвай в чудо ще се видиш..... както ти си казал..ако нещо се промени аз ще сложа край на живота си....
Абсулутно вместо да наричаш говеда турците.. наричай онея чешити в парламента така... те го заслужават.. няма значение как се казва...
Мене ДПС никога не ми е защитавала интересите... а и не искам и да ми ги защитава.... Българската политическа система е срам и позор за тази даржава...

А за робството...??
кво общо има това сега.....??? преди 500 години моя пра пра пра пра дедо е мачкал твоя пра пра пра пра дедо... кво толкоз..
ти познаваш ли ги.... щото аз не ги познавам и не ме интересува кво са правили...

Пък нека улицата ми да се казва.. Васил Левски... нема лошо... Поклон пред него... толкоз... не щото мие идол или нещо... а затова че е имал кауза.....нещо което ни липсва в момента...но не можете да го осъзнаете...
Изображение

Neverborn...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 10 Окт 2009, 13:00

:banghead:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата