Проблем с ключ.
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Проблем с ключ.
Колеги от вече месец съм в София и преди няколко дена стана така,че ми отмъкнаха якето със ключовете за колата вътре.Проблема е такъв,че нямам резервен,само резервен имобилайзер .Другото проблемно е ,че колата се намира в София ,а аз не знам към кого да се обърна за помощ.Дайте някакъв съвет към кого мога да се обърна,телефон адрес нещо .. .. И какво може да се направи,може ли да се извади ключ без да се сменя патрона или трябва да се сменя всичко.
П.С. Колата е Опел,ако има значение ... тъй като бимата ми е бая гладна в таз София
П.С. Колата е Опел,ако има значение ... тъй като бимата ми е бая гладна в таз София

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Проблем с ключ.
Според мен всеки автоключар ще ти помогне.
Но не се наемам да ти препоръчам за София, нека колегите се включат
Но не се наемам да ти препоръчам за София, нека колегите се включат
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега, малко късно виждам темата, имам приятел ключар който може да ти отвори колата и да ти направи ключ по ключалката, ако има чип в ключа няма да е проблем.
За да не те разпитвам кое какво защо ще ти дам неговия телефон за да му се обадиш и да се разберете.
Това може да стане довечера по някое време, защото си забравих телефона вкъщи и сега няма как да му видя номера.
Ако е много късно ще ти го пусна утре сутринта на ЛС.
За да не те разпитвам кое какво защо ще ти дам неговия телефон за да му се обадиш и да се разберете.
Това може да стане довечера по някое време, защото си забравих телефона вкъщи и сега няма как да му видя номера.

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
vld написа:Колега, малко късно виждам темата, имам приятел ключар който може да ти отвори колата и да ти направи ключ по ключалката, ако има чип в ключа няма да е проблем.
Мерси колега,то така или иначе не съм в София сега,чак вторник ще престигна така,че не е толкова спешна работа,само да не се върна и колата да е няма,че и пропуска за паркинга е вътре

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
4 мнения
• Страница 1 от 1