Проблем с ключ.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Проблем с ключ.

Мнение от EcLipSeR » 10 Окт 2009, 10:53

Колеги от вече месец съм в София и преди няколко дена стана така,че ми отмъкнаха якето със ключовете за колата вътре.Проблема е такъв,че нямам резервен,само резервен имобилайзер .Другото проблемно е ,че колата се намира в София ,а аз не знам към кого да се обърна за помощ.Дайте някакъв съвет към кого мога да се обърна,телефон адрес нещо .. .. И какво може да се направи,може ли да се извади ключ без да се сменя патрона или трябва да се сменя всичко.
П.С. Колата е Опел,ако има значение ... тъй като бимата ми е бая гладна в таз София :kuku:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: Проблем с ключ.

Мнение от kriso85 » 10 Окт 2009, 17:49

Според мен всеки автоключар ще ти помогне.
Но не се наемам да ти препоръчам за София, нека колегите се включат
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Окт 2009, 19:29

Колега, малко късно виждам темата, имам приятел ключар който може да ти отвори колата и да ти направи ключ по ключалката, ако има чип в ключа няма да е проблем.
За да не те разпитвам кое какво защо ще ти дам неговия телефон за да му се обадиш и да се разберете.
Това може да стане довечера по някое време, защото си забравих телефона вкъщи и сега няма как да му видя номера.
Ако е много късно ще ти го пусна утре сутринта на ЛС.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 10 Окт 2009, 20:14

vld написа:Колега, малко късно виждам темата, имам приятел ключар който може да ти отвори колата и да ти направи ключ по ключалката, ако има чип в ключа няма да е проблем.
За да не те разпитвам кое какво защо ще ти дам неговия телефон за да му се обадиш и да се разберете.
Това може да стане довечера по някое време, защото си забравих телефона вкъщи и сега няма как да му видя номера.
Ако е много късно ще ти го пусна утре сутринта на ЛС.

Мерси колега,то така или иначе не съм в София сега,чак вторник ще престигна така,че не е толкова спешна работа,само да не се върна и колата да е няма,че и пропуска за паркинга е вътре :banghead: :dummy: :roll: Крадливо племе :twisted:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

Назад към Извън Темата