Кой се е качвал пиян зад волана ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Качвали ли сте се пили зад волана ?

ДА!
156
52%
НЕ!
143
48%

Общо гласове : 299
ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Кой се е качвал пиян зад волана ?

Мнение от Vasko » 10 Окт 2009, 22:45

Аз не пия по принцип ''твърд'' алкохол,така че ... Иначе биричка, ама на не-повече от една ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Окт 2009, 23:29

Тази анкета показва плачевни резултати нещо :roll: ! Аз гласувах с НЕ, въпреки че гледам колеги за гласували с ДА за 1-2 бири - тогава и моят отговор ще отиде към ДА-то :confused: . Никога не съм карал на повече от 2 големи бири, а и това се случвало не повече от 2-3 пъти. Да се надяваме, че повечето отговори с ДА са за такива случаи на 1-2 бири, на 50гр. твърд алкохол, чаша вино и т.н., че иначе положението е страшно :confused:!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 11 Окт 2009, 0:23

много пъти много пиян. даже съм се прибирал с чаша уиски в ръка, карам и пия. всъщност толкова пъти карах пиян че не мога да ги изброя.
давал съм 4-5 пъти по стотина лева, и една книжка. когато се е налагало. а много пъти са ме спирали пияан обаче без проба.
от година не съм карал пиян, само пил няколко пъти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Окт 2009, 2:53

Никога не се качвам след консумация на алкохол зад волана. Преди да тръгнем където и да е, с приятелите се уговаряме кой точно няма да пие, обикновено това съм аз. А който е обещал да не пие и все пак го направи, тогава той има грижата да плати таксито на всички и на другия ден да прибере колата от мястото, където сме я зарязали.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски през лятото
Мечтае да кара: Форд ескорт '84-та
Детайли за колата: убаа

Мнение от КироКиров » 11 Окт 2009, 19:27

АЗ, пиян, надрусан и докато карах ми правеха свирка :kuku: и трмозех останалите участници в движението.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 11 Окт 2009, 19:58

Аз съм се качвал пил.Прибирал съм си колата когато пиина в квартала.Ама си я карам на втора с 20 км в час.И понеже гледам че са много моралистите,да ви питам кажете ми какъв инцидент може да стане освен че рискувам за каското!Инцидентите стават заради високи скорости а не заради алкохола.Който не кара бързо не е опасен.А онзи с Е60-ката е карал с несъобразена скорост.И това е причината за катастрофата.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Honda Civic
Мечтае да кара: BMW E30 M power/E46 M power

Мнение от CLERO » 11 Окт 2009, 20:00

само веднаж бяхме на една вила а единтвената кола беше на едно момиче да ама сички пияни и аз тва момиче и отще 2 ще си ходим и като бях се налял като коза за да стигнем до главния път трябва да се движим по един черен пут целия в трева и роса с наклон към един язовир и нащо момиче обурка бутя и трябва да се върнем ама неможе да се обърне и трябва назад ау идеално жена да кара назад в тъмното на тъкова опасно място аа нее :nono: качвам се аз и я изкарвам като пурвият пич на следващият ден това което ви разказвам го бях забравл и си го спомних чак като ми го разказаха на мен значи смятаите колко съм бил зле и после като помислих какво е можело да стане повече пил няма как да стане :nono: то никога не казваи не ама ще гледам да не се повтаря такаче моляви не караите пили не само заради самите вас мислете за другите наоколо има много други пешеходци водачи но и други хора в колаата дори аз обещавам че повече пил зад волана ще избягвам да сядам
Карт.писта Плевен 51сек.80стотни
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0

Потребител
Аватар
Кара: Honda Civic
Мечтае да кара: BMW E30 M power/E46 M power

Мнение от CLERO » 11 Окт 2009, 20:02

Ivo_Borisov написа:Аз съм се качвал пил.Прибирал съм си колата когато пиина в квартала.Ама си я карам на втора с 20 км в час.И понеже гледам че са много моралистите,да ви питам кажете ми какъв инцидент може да стане освен че рискувам за каското!Инцидентите стават заради високи скорости а не заради алкохола.Който не кара бързо не е опасен.А онзи с Е60-ката е карал с несъобразена скорост.И това е причината за катастрофата.

сигорен съм че много добре знаеш че когато един човек е пиян в някои области неможе да се владее дали когато е изнервен или му е весело докато е подпиинал поне така е при мен предполагам че и при много други радвам се за теб че когато си пиинеш се владееш но не при всички е така затова в закона е под общ знаменател употребата на алкохол е забранена преди шофиране за ВСИЧКИ
Карт.писта Плевен 51сек.80стотни
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 11 Окт 2009, 20:04

[quote="CLERO"][/quote]
Абе ти сигурен ли си, че сега си трезвен? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E30 сега:E90 N52B25

Мнение от raddy » 11 Окт 2009, 23:11

Отговорих с ДА на анкетата и наистина ми се е случвало - с което не се гордея даже на другият ден съм съжалявал.
Но първо - ако съм го правил наистина се е налагало или пък аз съм бил единственият от компанията който може "поне" да кара.
И в тези случай съм го правел с 100% внимание върху пътя , бавно, и без излагации , не са ме спирали, може и до късмет да се стига в един момент.
Ще се повторя с колегите - не карайте пили.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 12 Окт 2009, 0:00

Ivo_Borisov написа:Аз съм се качвал пил.Прибирал съм си колата когато пиина в квартала.Ама си я карам на втора с 20 км в час.И понеже гледам че са много моралистите,да ви питам кажете ми какъв инцидент може да стане освен че рискувам за каското!Инцидентите стават заради високи скорости а не заради алкохола.Който не кара бързо не е опасен.А онзи с Е60-ката е карал с несъобразена скорост.И това е причината за катастрофата.

:kuku: Викаш кат си караш баавничко, кво ще ти се случи, а!Ми най-малкото ей това клише, че кат си пиян на дЪска, няма да можеш да реагираш при всяка една ситуация, както би реагирал, ако си трезвен?Ей такива антиморалисти като тебе дето си къркат и се качват на колата най-ги обичам, това пара за такси да се дават си е.ало майката и разход, а!?
В онази вечер също не мислех да се качвам пил и да карам, но приятелят-трезвеник, който уж трябваше да ни вози, хвана гората с някаква кака и ни изостави!Реших САМО да прибера колата леекинко и....се прибрах след 3 часа без кола и след кръвна проба в 1-ва Градска, как не ме писаха по вестниците, сигурно съм поставил рекорд за преследване от най-голям брой патрулки!?Нещо ми стана, влезе дяволът в мен, дойде ми сигнал от Космоса.....Е, не можаха да ме хванат тези, но ме хванаха други- "на мястото на катастрофата", след като бях изправил един завой и се спрях в бордюр висок като полско Фиатче, чакайки чинно Пътна помощ.Да бях казал, че не съм карал аз, да бях еди кво си...... :twisted: Колата стоя в бокса 1 мес.!Бил съм и аз с този акъл, викам-леко, кротко ще се закарам до нас, опарих се жестоко постоях без кола и без книжка известно време и сега съм горд, че НЕ КАРАМ ПИЛ!
Тъпото е, че дори и 1 бира да си пил, ще излезе от някоя пряка един инфантил, ще те жулне леко и винаги ти ще си виновен!
Няма и такъв филм, че малкото количество алкохол не забавя реакциите при шофиране, в някои случаи помага, но това не е за малки деца...! :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 12 Окт 2009, 8:44

Ivo_Borisov написа:Аз съм се качвал пил.Прибирал съм си колата когато пиина в квартала.Ама си я карам на втора с 20 км в час.И понеже гледам че са много моралистите,да ви питам кажете ми какъв инцидент може да стане освен че рискувам за каското!

То стига и с 20км/ч да отнемеш на някой предимството и да те отнесе като куцо пиле домат! :dummy:
Ама после той ще е виновен, щото е карал с 15км/ч над допустимото, а не ти щото си бил пиян като талпа и не си го видял! :dummy:

Айде следващият път като се нарежеш здраво вземи един моторен трион (бензинова резачка) да си поиграеш пред блока. Вземи само един дънер и го нарежи мноооого бавно и внимателно (както докато караш къркан). Ако успееш, следващият път пробвай пак. Ще ти се вдигне самочувствието колко добре се справяш! И така до 5-я, 10-я или 100-я път, когато шансът ще реши, че ръцете или краката не ти трябват. През тази процедура ще е добре да минават всички отворени, за да сме сигурни ние "моралистите", че няма да ги срещнем на пътя!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Окт 2009, 9:15

Айде да ви питам двамата моралисти,къде съм написал че съм пиян,къркан или дърво а?Flame ти четеш ли бе брат.Талпа може да си ти като се напиеш,аз не се качвам пиян а пил-има голяма разлика.Четете и не пишете глупости.И един който кара с 20 км/ч е много по малко опасен от някой с 280 по околовръстното,Или не е така?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 12 Окт 2009, 9:20

titto написа:

:kuku: Викаш кат си караш баавничко, кво ще ти се случи, а!Ми най-малкото ей това клише, че кат си пиян на дЪска, няма да можеш да реагираш при всяка една ситуация, както би реагирал, ако си трезвен?Ей такива антиморалисти като тебе дето си къркат и се качват на колата най-ги обичам, това пара за такси да се дават си е.ало майката и разход, а!?
В онази вечер също не мислех да се качвам пил и да карам, но приятелят-трезвеник, който уж трябваше да ни вози, хвана гората с някаква кака и ни изостави!Реших САМО да прибера колата леекинко и....се прибрах след 3 часа без кола и след кръвна проба в 1-ва Градска, как не ме писаха по вестниците, сигурно съм поставил рекорд за преследване от най-голям брой патрулки!?Нещо ми стана, влезе дяволът в мен, дойде ми сигнал от Космоса.....Е, не можаха да ме хванат тези, но ме хванаха други- "на мястото на катастрофата", след като бях изправил един завой и се спрях в бордюр висок като полско Фиатче, чакайки чинно Пътна помощ.Да бях казал, че не съм карал аз, да бях еди кво си...... :twisted: Колата стоя в бокса 1 мес.!Бил съм и аз с този акъл, викам-леко, кротко ще се закарам до нас, опарих се жестоко постоях без кола и без книжка известно време и сега съм горд, че НЕ КАРАМ ПИЛ!
Тъпото е, че дори и 1 бира да си пил, ще излезе от някоя пряка един инфантил, ще те жулне леко и винаги ти ще си виновен!
Няма и такъв филм, че малкото количество алкохол не забавя реакциите при шофиране, в някои случаи помага, но това не е за малки деца...! :mhihi:

Колега ти си опасен шофьор в прекия смисъл-караш пиян и бягаш от патрулки.Такива са опасните за които аз говоря.Човек дето бяга от патрулки и да ми чете лекции как да карам.Аз си карам бавничко и трезвен де,ама като съм на две бири още по внимателно карам.И сигурно съм дъска пиян а? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 12 Окт 2009, 9:32

Качвал съм се много пъти и продължавам. Засега не са ме хващали. Два-три пъти са ме спирали сериозно почерпан, но без духане - това е приимуществото да се пие по светло :mhihi: Един път голям късмет бях пиинал 3 узота и към 2 вечерта ме спират - 10мин лаф моабет с полицаите на тема бмвта, конски сили, вървеж, цени, екстри и т.н./фенове :)/ и тъкмо реших, че пак минах между капките ченгето ми подава дрегера - опаа проблем :) Запазвам самообладание и тръгвам да духам все едно не съм близвал. След 2 сек. полицая ме спира - "кво натисна - изключи го" - викам "де да знам без да искам" . Включва го той вика "дай пак". И така 3 пъти се самоизключва. Накрая вика "аре бегай - ти и без това не си пил". Падна батерията на дрегера точно в мен :lalala:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата