Застраховки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бързо

Застраховки

Мнение от Teogop » 11 Окт 2009, 13:37

Колеги, знаете ли дали има фирма, която да предлага застраховки каско и ГО и при възникнали щети, фирмата да е занимава със завеждането им, да ми звънни, ако изтича някоя вноска и т.н. Т.е. ако възникне някакво събитие, аз само да звънна на фирмата и тя да се оправя натам, без да се занимавам с нищо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: Застраховки

Мнение от kriso85 » 11 Окт 2009, 19:15

Teogop написа:Колеги, знаете ли дали има фирма, която да предлага застраховки каско и ГО и при възникнали щети, фирмата да е занимава със завеждането им, да ми звънни, ако изтича някоя вноска и т.н. Т.е. ако възникне някакво събитие, аз само да звънна на фирмата и тя да се оправя натам, без да се занимавам с нищо.

Май няма как да стане това което искаш.
Застраховката е уредена в Кодекса на застраховането и там са си уредени задълженията и на застрахования, и на застрахователя.
Общо взето няма как да си спестиш "завеждането на щета". За вноските - плащаш я кеш и нямаш проблем 1 година :)
Иначе ако имаш някои познат застрахователен агент или си създадеш такъв (примерно няколко години там си застраховаш колата) е доста по-лесно. Помага ти при попълването на документите, звънка ти като наближи падеж на каското и т.н.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 11 Окт 2009, 20:40

kriso85 написа:
Teogop написа:Колеги, знаете ли дали има фирма, която да предлага застраховки каско и ГО и при възникнали щети, фирмата да е занимава със завеждането им, да ми звънни, ако изтича някоя вноска и т.н. Т.е. ако възникне някакво събитие, аз само да звънна на фирмата и тя да се оправя натам, без да се занимавам с нищо.

Май няма как да стане това което искаш.
Застраховката е уредена в Кодекса на застраховането и там са си уредени задълженията и на застрахования, и на застрахователя.
Общо взето няма как да си спестиш "завеждането на щета". За вноските - плащаш я кеш и нямаш проблем 1 година :)
Иначе ако имаш някои познат застрахователен агент или си създадеш такъв (примерно няколко години там си застраховаш колата) е доста по-лесно. Помага ти при попълването на документите, звънка ти като наближи падеж на каското и т.н.

Крисо брат .... как така му отговори...а МОЙТА ФИРМА S.R. Ins за какво е?

Отг. към колегата....

Всичко за което питаш е стандартна услуга при мен,
както и Пътна Помощ,взимане на колата от ваше удобно място за застраховане,маркиране,завеждане и т.н.
За всякакви въпроси на:
0888 006 006 или лично на мен на 0883 363933

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Окт 2009, 13:12