От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Re: От какво сте готови да се лишите,заради синьо-бялата перка ?

Мнение от Spit-Fire » 11 Окт 2009, 16:54

Аз бих се лишил от всичко що е материално. Тъй де, не мисля че има определен стереотип по който трябва да ти мине живота. Имам предвид нещо като тва от еди коя си до еди коя си година ебеш, после ебеш и пиеш, смъркаш, после уж порастваш и се жениш и накрая мреш. За мен това не е интересно, за мен нещата стоят по начин по който щом реша да имам неща съм готов на всичко за да го имам. Хич не ми пука дали ще се лиша от куп други неща. Особено ако е нещо което обичам.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re:

Мнение от bivola » 11 Окт 2009, 16:58

err0r написа:От както преди 1 година започнах да карам комби, носещо синьо-белия пропелер на капака си, драстично намалиха посещенията ми в увеселителни заведения. Просто не ми беше нужно. Повечето излизания вечер бяха с начална точка кварталната бензиностанция, където се заплащаше цената на вечерта, след което започваха безкрайни и незабравими моменти зад волана. Предпочитам да се счупя от каране, от колкото да се счупя от пиене. :uups:

:bowdown: Е тва е.... :driving:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 11 Окт 2009, 17:01

от всичко !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Окт 2009, 17:11

Щом стигнеш до там, че да трябва да пестиш заради колата то явно не караш правилната марка/модел. Купуваш си нещо по възможностите и продължаваш да живееш нормално. Как пък няма да седя жаден и гладен заради неква купчина ламарина..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Honda Civic
Мечтае да кара: BMW E30 M power/E46 M power

Мнение от CLERO » 11 Окт 2009, 18:32

bum_bum написа:Щом стигнеш до там, че да трябва да пестиш заради колата то явно не караш правилната марка/модел. Купуваш си нещо по възможностите и продължаваш да живееш нормално. Как пък няма да седя жаден и гладен заради неква купчина ламарина..

правилно нещо такова имах предвит и аз или поне така си мисля :confused: а относно че повдигнах стара тема и наруших правилата още с първият си пост много се извинявам изобщо не погледнах датата от кога са последните мнения по темата
Карт.писта Плевен 51сек.80стотни
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Окт 2009, 18:45

Не бих се лишила от нищо, което нямам за една кола. Ако имам излишни кинти - бих сменила сегашната кошница ако се скапе, но само ако вече не ми върши работа.

А да взимам заеми, да бачкам като нередовна, за да си взема една кола и да си я гледам по цял ден само нея (щото приятелите ми няма да ме чакат 3 години да не ме виждат) - айде няма нужда.

Да се поставят едни ламарини пред собствената личност - това не го разбирам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Окт 2009, 19:09

Лишаваме се в рамките на разумното според възможностите!
Има хора които обичат да си пийват,естествено и ти се включваш в компания...вдигаш си настроението с алкохол без да усетиш колко си изпил...е там е проблемът че и е вредно за здравето!Всеки трябва да си прецени кое е обходимо и кое е необходимо...кое си струва и кое е вредно!
А да се мизерства и да карам последен модел БМВ- гъзар разпилян
А да си богат и да караш 20 годишно БМВ- човек който мисли !
А да си богат и последен модел - това си е негово желание, БАРОВЕЦ !
Всеки се простира според чергата си ......

Един добър човек ми е казвал "От всичко по малко" !

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Окт 2009, 19:28

не бих се лишил от нищо!

Потребител
Аватар
Кара: Honda Civic
Мечтае да кара: BMW E30 M power/E46 M power

Мнение от CLERO » 11 Окт 2009, 19:46

абе небих ме се лишили от нищо бих ме се лишили от всичко бих ме се лишили от някои работи но в рамките на нормалното секи един човек е различен от другиго малко или много секи има свои разбирания за едни колата е най-важното нещо на света за други просто средство а за трети грам не им дреме за колите затова даите да приклучим темата дотук смятам че са чути мнениата на всички секи има свое мислене и свое виждане на нещата отново много се извинявам че повдигнах темата

п.п. а сега нека запалим моторите и да идем да се поразходим малко а :driving: :driving: :driving:
Карт.писта Плевен 51сек.80стотни
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 11 Окт 2009, 20:24

И при мен започна всичко точно преди 1 година когато подкарах една леко занемарена Е28ца.И от тогава до сега съм ходил общо на кръчми и дискотеки колкото са ми пръстите на едната ръка.Но дори и за секунда не съм съжалявал за това.Истинското удоволствие идва от шофирането,а след като карам БМВ чакам с нетърпение събора напролет,за до можем да си пинем и хапенм там,и да знам че повода в марката БМВ. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rado_e30m40b16 » 11 Окт 2009, 20:31

дискотеки кръчми че даже ще спра да пуша :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 11 Окт 2009, 20:32

Кейфа цена няма... така да од всички работи од кой се лишам са за мое лично задоволство...
... а и така немало да защедам тези пари :) , как казват ако искаш да имаш треба да найдеш начин да печалиш повече а не да щедиш

Поздрав Кирил
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Окт 2009, 20:52

Интересна тема,по принцип не бих се лишил от нищо камо ли да мизерствам :shock: Сега ако става дума за 1 месец 2 да се лишавам от ресторантите,пътуванията и хобитата за да постигна нещо може ама пък чак това дето казваш ти,прекалено ми се вижда
Но хора всякакви,всеки луд с номера си :) Пък и всички са различни и всеки има различно виждане за щастие :D
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Окт 2009, 21:38

К'во стана с Ачката - събра ли парите?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Окт 2009, 21:39

Всеки рано или късно осъзнава каква огромна глупост е да робуваш на купчина желязо.Аз съм го осъзнал почти благодарение на нежната половинка :oops:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата