Кой се е качвал пиян зад волана ?
Модератор: Общи модератори
Re: Кой се е качвал пиян зад волана ?
Ivo_Borisov написа:аз не се качвам пиян а пил-има голяма разлика.
Напротив - разликата е много тънка! Те тия дето са пили, пък нищо им няма са най-опасни - щото те си мислят, че алкохола не им е повлиял, но алкохолът мисли друго!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Пресен случай от снощи с 1.41 на мой приятел в 2:00 посреднощ.Сега ми е сърдит,защото познавах и двамата катаджий... Половината КАТ тука познавам и всички са ми казали,че хванат ли ме с алкохол изобщо да не ги търся... Чакам резултатите от кръвната,но поне 6 месеца ще е без книжка въпреки,че му е първо наказание за алкохол. Сега и без работа ще остане и без книжка. Мислете с тия глави да еба...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
никога. Дори и бира не пия ако ще карам, та било то и след 3-4 часа.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
RSxRacer написа:... Мислете с тия глави да еба...
с кои глави? така, като гледам пилите зад волана

излиза, че от 4 милиона шофьори в БГ, 2 милиона си пият и си карат, "ЕВАЛА БЕ"!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- RSxRacer
- вълкодав
-
vicho написа:RSxRacer написа:... Мислете с тия глави да еба...
с кои глави? така, като гледам пилите зад волана![]()
излиза, че от 4 милиона шофьори в БГ, 2 милиона си пият и си карат, "ЕВАЛА БЕ"!!!
Така е Вичко... ама всеки си носи последствията...лошото е,че редовно и невинни си отиват заради такива.
Никога досега не съм си позволявал след употреба на повече от една бира да седна и да карам... нямам намерение и да го правя.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Хм, маркирах "НЕ" и тъкмо като натиснах бутона за отговор, осъзнах, че съм излъгал.
Преди няколко години, бяхме на една вила и се наложи да взема едни приятели от селцето и да ги кача до вилата, където бяхме, защото закъсняха . Става въпрос за "път" с дължина по-малко километър, по-скоро тотален офроуд из едни поляни, ама бях на 3-4 бири, така че "пътя" и обстоятелствата не ме оправдават.
Фактът си е факт - виновен съм.
Това ми е единственият случай, в който съм се качвал пийнал в колата, т.е. чувствайки, че съм замаян.
Иначе ако ще се пие, оставям си колата вкъщи. Когато съм с нея - 1 бира и това е. После Coca-Cola.

Преди няколко години, бяхме на една вила и се наложи да взема едни приятели от селцето и да ги кача до вилата, където бяхме, защото закъсняха . Става въпрос за "път" с дължина по-малко километър, по-скоро тотален офроуд из едни поляни, ама бях на 3-4 бири, така че "пътя" и обстоятелствата не ме оправдават.

Фактът си е факт - виновен съм.

Това ми е единственият случай, в който съм се качвал пийнал в колата, т.е. чувствайки, че съм замаян.

Иначе ако ще се пие, оставям си колата вкъщи. Когато съм с нея - 1 бира и това е. После Coca-Cola.

RSxRacer написа:всеки си носи последствията...лошото е,че редовно и невинни си отиват заради такива
И после и в затвора да влязат отворените пиянгурници - това няма да върне пострадалите

- sedd
- Потребител
-
- Кара: e39 520i
- Детайли за колата: М52B20TU
Браво! От 230 гласували,120 са шофирали пили.Излиза че половината от шофиорите в България пият и се качват... 

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
sedd написа:Браво! От 230 гласували,120 са шофирали пили.Излиза че половината от шофиорите в България пият и се качват...
Са се качвали......има голяма разлика, + тва една бира е позволено, вино, малко, абе до 0.5, си е позволено кой както си го разбира.
А ако се пусне кой колко "кози", кво ли ше е

- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
b2 написа:Качвал съм се много пъти и продължавам. Засега не са ме хващали. Два-три пъти са ме спирали сериозно почерпан, но без духане - това е приимуществото да се пие по светлоЕдин път голям късмет бях пиинал 3 узота и към 2 вечерта ме спират - 10мин лаф моабет с полицаите на тема бмвта, конски сили, вървеж, цени, екстри и т.н./фенове
/ и тъкмо реших, че пак минах между капките ченгето ми подава дрегера - опаа проблем
Запазвам самообладание и тръгвам да духам все едно не съм близвал. След 2 сек. полицая ме спира - "кво натисна - изключи го" - викам "де да знам без да искам" . Включва го той вика "дай пак". И така 3 пъти се самоизключва. Накрая вика "аре бегай - ти и без това не си пил". Падна батерията на дрегера точно в мен
Е тва се вика късмет

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Мдааааа..... качвал съм се 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Is написа:Мдааааа..... качвал съм се
И аз 1 път и не мисля да повторя никога повече.

- RSxRacer
- вълкодав
-
Is написа:Мдааааа..... качвал съм се
тъкмо се чудех кога ще си признаеш...
www.bizzart.info

www.bizzart.info